ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

علمی

واکسن کوواکسین شرکت بهارات از سازمان بهداشت جهانی مجوز استفاده اضطراری گرفت

سازمان بهداشت جهانی امروز به اولین واکسن کرونای هند ساخته شرکت بهارات مجوز مصرف اضطراری داد. واکسن «کوواکسین» که در بسیاری از کشورها از جمله ایران مورد استفاده قرار گرفته، حالا می‌تواند به دست میلیون‌ها ...

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱۲ آبان ۱۴۰۰ | ۱۸:۰۰

سازمان بهداشت جهانی امروز به اولین واکسن کرونای هند ساخته شرکت بهارات مجوز مصرف اضطراری داد. واکسن «کوواکسین» که در بسیاری از کشورها از جمله ایران مورد استفاده قرار گرفته، حالا می‌تواند به دست میلیون‌ها انسانی برسد که نیازمند دریافت واکسن هستند.

صدور این مجوز به شرکت بهارات بیوتک اجازه می‌دهد واکسن کوواکسین را به کشورهایی ارسال کند که بر اساس دستورالعمل‌های سازمان بهداشت جهانی به تزریق واکسن مشغول‌ هستند. به‌علاوه، این مجوز به میلیون‌ها هندی و افراد کشورهای دیگر که این واکسن را تزریق کرده‌اند اجازه می‌دهد تا سفرهای خارجی داشته باشند.

سازمان بهداشت جهانی در توییتی اعلام کرد که آن‌ها معتقدند مزایای استفاده از واکسن کوواکسین بسیار بیشتر از ریسک‌های آن است و این واکسن توانسته استانداردهای این سازمان برای محافظت از بدن در برابر کووید-۱۹ را برآورده سازد. کمیته مشورتی سازمان بهداشت جهانی قرار بود هفته گذشته درباره واکسن کوواکسین تصمیم‌گیری کند، اما آن‌ها قبل از اعلام رای نهایی خواستار اطلاعات بیشتری از سوی شرکت بهارات شدند.

این سازمان استفاده اضطراری از واکسن کوواکسین را در دو دوز با فاصله زمانی چهار هفته برای همه افراد بالای ۱۸ سال توصیه کرده است. واکسن بهارات هفتمین واکسنی است که از سازمان بهداشت جهانی مجوز استفاده اضطراری دریافت می‌کند. پیش‌تر فایزر/بیون‌تک، مدرنا، استرازنکا، جانسون و جانسون، سینوواک و سینوفارم هم توانسته بودند تاییدیه این سازمان را بگیرند.

با صدور این مجوز بستر استفاده از واکسن کوواکسین در برنامه جهانی کوواکس نیز فراهم می‌شود. هدف این برنامه تامین واکسن برای کشورهای با درآمد کم یا متوسط است که دسترسی مناسبی به واکسن ندارند. شرکت بهارات که با کمک منابع دولتی هند سازنده این واکسن است، از ماه ژوئیه اطلاعات خود را به سازمان بهداشت جهانی ارسال کرده بود.

به دنبال اعلام این خبر، قیمت سهام شرکت بهارات در معاملات مقدماتی روز جاری در بازار سهام بیش از ۶ درصد افزایش پیدا کرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی