ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

استانداری قم از ایجاد ارتش سایبری خبر داد؛ استفاده از دانش‌آموزان در جنگ نرم پس از بازگشایی مدارس

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قم از راه‌اندازی لشکر فرهنگی سایبری دانش‌آموزی برای مقابله با تهدیدات دشمنان در فضای مجازی خبر داد. او معتقد است برای مقابله با جنگ نرم، باید همان رویکرد دوران ...

مجتبی آستانه
نوشته شده توسط مجتبی آستانه | ۶ آذر ۱۴۰۰ | ۱۴:۴۰

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قم از راه‌اندازی لشکر فرهنگی سایبری دانش‌آموزی برای مقابله با تهدیدات دشمنان در فضای مجازی خبر داد. او معتقد است برای مقابله با جنگ نرم، باید همان رویکرد دوران دفاع مقدس را به کار گرفت. شاید بتوان گفت بخشی از بودجه 200 میلیارد تومانی بخش سایبری سازمان تبلیغات اسلامی که ابتدای امسال با واکنش‌های زیادی همراه شد در این مسیر استفاده شود، هرچند اختصاص بخشی از این بودجه برای ایجاد لشکر سایبری دانش آموزی هنوز توسط هیچ مقام رسمی تایید نشده است.

«احمد حاجی‌زاده» در گفتگو با ایرنا به جنگ نرم علیه ایران اشاره کرده و گفته که: «امروز دشمنان با یاس و ناامیدی از فشارهای نظامی، جنگ نرم سختی را علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به راه انداخته‌اند و مهمترین ابزار و سلاح آن‌ها، فضای مجازی است.»

معاون سیاسی امنیتی استانداری قم با بیان اینکه برای مقابله با جنگ نرم دشمنان، باید همان رویکردها و سازماندهی جنگ سخت و دوران دفاع مقدس به کار گرفته شود، اظهار داشت: «لشکر حضرت قاسم در قالب گردان‌ها و گروهان‌های آموزش دیده دانش‌آموزی در قم تشکیل می شود.»

او از انجام برنامه‌ریزی‌ها و هماهنگی‌های لازم برای تحقق این هدف خبر داد و گفت: «مربیان و متخصصان فضای مجازی، دانش‌آموزان جوان و نوجوان قمی را به خوبی آموزش می‌دهند تا بتوانند به تبلیغ آموزه‌های دینی و انقلابی پرداخته و با توطئه‌ها و دسیسه‌های دشمنان در جنگ نرم مقابله کنند.»

به گفته حاجی‌زاده همراه با بازگشایی مدارس، این طرح اجرایی خواهد شد. او ابراز امیدواری کرد بتوانند با اجرای درست و شناسایی نقاط ضعف و قوت آن، این طرح را به عنوان الگو در سراسر کشور مطرح کرده و گسترش دهند.

بحث راه‌اندازی لشکر سایبری موضوعی است که سال‌های اخیر در فضای مجازی مطرح شده اما هیچگاه مورد تایید رسمی مسئولان قرار نگرفته بود. آذری جهرمی، وزیر پیشین ارتباطات در گفتگو با دیجیاتو نسبت به وجود ارتش‌های سایبری ابراز بی‌اطلاعی کرده بود

همچنین ابتدای امسال تغییرات در بودجه 1400 و تعیین بودجه 1700 میلیارد تومانی برای فعالیت‌های فضای مجازی از جمله فعالان فضای مجازی صدا و سیما و بخش سایبری سازمان تبلیغات اسلامی با واکنش‌های بسیاری همراه شده بود. به نظر می‌رسد بخشی از این بودجه‌ها در راستای تعلیم لشکر دانش‌آموزی فوق‌الذکر استفاده خواهد شد. قشر کودک و نوجوانی که بارها نسبت به حضور آن‌ها در فضای مجازی ابراز نگرانی شده بود و مرکز ملی فضای مجازی نیز به تازگی کلیات صیانت از کودکان و نوجوانان را تایید کرده بود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (3 مورد)
  • molavy
    molavy | ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱

    چقدر زود به فکر شدید، عربستان و اتحادیه اروپا و آمریکا و اسراییل همه لشکر سایبری فارسی زبون راه انداختن.

  • hameds1
    hameds1 | ۷ آذر ۱۴۰۰

    هرچقدرم که زور بزنید با ظلم و فساد نمی تونید ادامه بدین. امیدوارم زودتر طومارتون پیچیده بشه

  • expert_developer
    expert_developer | ۷ آذر ۱۴۰۰

    سوء استفاده از بچه ها برای مقاصد سیاسی واقعا خجالت آوره. به هرحال اگر دیدین از این به بعد بخش نظرات بیشتر از قبل بوی گلاب گرفته تعجب نکنید.

مطالب پیشنهادی