ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

مایکروسافت برای ارتش آمریکا تراشه‌های پیشرفته می‌سازد

سازمان شتاب‌دهنده فناوری امنیت ملی آمریکا (NSTXL) اعلام کرده که مایکروسافت جهت ساخت تراشه‌های پیشرفته برای ارتش ایالات متحده انتخاب شده است. این همکاری که در واقع با وزارت دفاع آمریکا انجام خواهد شد، با ...

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱ آذر ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۰

سازمان شتاب‌دهنده فناوری امنیت ملی آمریکا (NSTXL) اعلام کرده که مایکروسافت جهت ساخت تراشه‌های پیشرفته برای ارتش ایالات متحده انتخاب شده است. این همکاری که در واقع با وزارت دفاع آمریکا انجام خواهد شد، با هدف استفاده از جدیدترین پیشرفت‌های فناوری صورت می‌گیرد.

«تام کین»، معاون ارشد خدمات جهانی مایکروسافت آژور می‌گوید: «در گذشته پیش‌نیازهای امنیتی توسعه دستگاه‌های ریزالکترونیک توانایی وزارت دفاع در استفاده از جدیدترین نوآوری‌ها را محدود می‌کرد. ولی با پروژه RAMP می‌توان سرعت فرآیندهای توسعه را افزایش داد و به منظور کمک به امنیت ملی و کارکردهای مختلف دفاعی، به سراغ فرایند طراحی و تولید مدرن، ایمن و قابل اعتماد برای ریزالکترونیک‌ها رفت.»

این اولین باری نیست که مایکروسافت و وزارت دفاع آمریکا با یکدیگر همکاری می‌کنند. سازنده ویندوز قبلا گروهی از شرکت‌ها را به منظور توسعه قابلیت‌های طراحی برای اهداف این وزارت‌خانه هدایت کرده بود. این عملیات فاز نخست برنامه حاضر به حساب می‌آمد.

در فاز بعدی شاهد ساخت تراشه‌های مجتمع سفارشی و سیستم بر تراشه‌های (SoC) کم‌مصرف، پرقدرت، کوچک و قابل اطمینانی خواهیم بود که برای سیستم‌های وزارت دفاع بهینه‌سازی می‌شوند. با این حال، فعلا اطلاعات زیادی درباره چگونگی استفاده از این تراشه‌ها و ساختار آن‌ها در دسترس نیست.

با این حال، مایکروسافت اعلام کرده که این تراشه‌ها برای ماموریت‌های وزارت‌خانه حیاتی خواهند بود و از قابلیت‌های ابری، هوش مصنوعی و اتوماسیون با یادگیری ماشینی پشتیبانی می‌کنند. در عین حال، شتاب‌دهنده فناوری امنیت ملی آمریکا می‌گوید نیروی دریایی و نیروی هوایی علاقه‌مند به طراحی متدلوژی نمونه اولیه RAMP هستند و احتمالا اولین مشتریان استفاده از این تراشه‌های جدید خواهند بود.

ردموندی‌ها امسال طی یک قرارداد ۲۲ میلیارد دلاری با ارتش آمریکا وارد همکاری شدند تا هدست واقعیت افزوده خود را به سربازان آمریکایی ارائه کنند. ولی در تابستان اعلام شد که پیاده‌سازی سیستم تقویت بصری یکپارچه (IVAS) بر مبنای هولولنز تا ماه سپتامبر سال ۲۰۲۲ به تعویق افتاده است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (4 مورد)
  • J.A.R.V.I.S
    J.A.R.V.I.S | ۱ آذر ۱۴۰۰

    بهش بگیم مایکروسافت شرکت امریکاییه یا بگذاریم در این جهالت پلانگتن مانندش بمونه؟
    بعد طرف مایکی رو با هواوی مقایسه میکنه.
    اگه برای تو فرق نمیکنه برای ما مهمه چاقو دست کی باشه؟ یه دیونه یا یک عاقل

    • molavy
      molavy | ۴ آذر ۱۴۰۰

      واقعا فکر کردی آبریکا اجازه میده تکنولوژی برای کشتار استفاده بشه، نه فرقی نداره کی بخواد از تکنولژی سو استفاده کنه، آمریکا مهد آزادی دنیاست، تا کور شود هر آنکه نتواند دید

  • molavy
    molavy | ۱ آذر ۱۴۰۰

    حتما آمریکا مایکروسافت رو تحریم میکنه چون داره با ارتش همکاری میکنه
    مثل کاری که با هواوی کرد

    • expire expre
      expire expre | ۱ آذر ۱۴۰۰

      نه بابا مولوی به سخنان استاد تافرع پور گوش کنید اون گوشه چیپ رو ببینید یه سرچ بزن سه گوشه اینا میخوان متوجه نشی میخوان معتادت کنن میخوان بشی مولوی رنگ نارنجی رو دیدی حالا دود حاصل از فروریختن برج های دوقلو رو ببین نارنجیه جل مولوی 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂

      استاد تافرع پور

مطالب پیشنهادی