ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

حرکت اول ۲۰ میلیارد تومان توسط هاب‌های دانشگاهی خود روی تیم‌ها سرمایه‌گذاری کرده است

حرکت اول از طریق سه هاب دانشگاهی خود در تهران شیراز و اصفهان تاکنون نزدیک به ۲۰ میلیارد تومان روی تیم‌های استارتاپی پیش بذری و بذری که در این هاب‌ها شتابدهی می‌شوند، سرمایه‌گذاری کرده است. ...

آرش پارساپور
نوشته شده توسط آرش پارساپور | ۵ دی ۱۴۰۰ | ۱۸:۱۵

حرکت اول از طریق سه هاب دانشگاهی خود در تهران شیراز و اصفهان تاکنون نزدیک به ۲۰ میلیارد تومان روی تیم‌های استارتاپی پیش بذری و بذری که در این هاب‌ها شتابدهی می‌شوند، سرمایه‌گذاری کرده است.

صبح امروز نشست خبری حرکت اول پیرامون سرمایه‌گذاری در هاب‌های دانشگاهی برگزار شد. «مجید مختارنیا» مدیر ارشد هماهنگی هاب‌های دانشگاهی حرکت اول اعلام کرد یک نگاه رسالت اجتماعی در این سلسله اقدامات حرکت اول وجود دارد چرا که آنها می‌خواهند اکوسیستم استارتاپی را با جمعیت نخبگان بسازند. مختارنیا همچنین گفت تمرکز فعلی هاب‌های دانشگاهی حرکت اول بر حوزه‌های مختلف فناوری است و این مجموعه محدودیت خاصی در زمینه مرزهای جغرافیایی ایران ندارد.

«مهران کرمی» مدیرعامل هاب اصفهان با ذکر این نکته که مبلغ سرمایه‌گذاری هاب اصفهان تاکنون جمعاً مبلغ پنج میلیارد تومان بوده اعلام کرد مبلغ یک و نیم میلیارد تومان از این مقدار، سرمایه‌گذاری غیرنقدی بوده است. آنطور که کرمی می‌گوید تا به امروز هشت استارتاپ در هاب اصفهان وارد چرخه جذب سرمایه شدند و بیشترین تمرکز این هاب دانشگاهی روی موضوعاتی چون گردشگری، اینترنت اشیا و هوش مصنوعی است.

کرمی در پاسخ به دیجیاتو مبنی بر سختی کار فعالیت استارتاپی در شهرستان اعلام کرد که آنها سعی دارند این چالش را برای همیشه حذف کنند: «واقعیت اینست که فعالیت استارتاپی در شهرستان چالش‌های بسیار بیشتری دارد و ما با همین هدف روی کار آمده‌ایم که بتوانیم این معضل را حل کنیم و خودمان این اکوسیستم ناقص در شهرستان‌ها را به تکامل برسانیم تا با چالش‌های کمتری مواجه شود.»

«صابر منادی» مدیرعامل هاب شهید بهشتی نیز اعلام کرد که تا به امروز ۴ میلیارد قرارداد منعقد شده و قرار است این رقم تا پایان دی ماه دو برابر شود. او به دیجیاتو گفت آنها فعالیتی مابین استارتاپ استودیو و مرکز شتابدهی دارند و تاکید کرد که آنها اولین شرکتی هستند که چنین فعالیتی را در ایران انجام می‌دهند: «سهمی که از تیم‌ها می‌گیریم بین ۱۵ تا ۲۵ درصد است. همچنین باید بگویم حوزه فعالیت هاب بهشتی موضوعات ترند و محبوب در دنیاست.» به گفته مدیرعامل هاب دانشگاه شهید بهشتی، بیشترین تیم‌های متشکل در هاب بهشتی از دانشگاه‌های شریف، تهران و امیرکبیر هستند و ورود به بازارهای فرامرزی از مهم‌ترین اهداف هاب بهشتی به شمار می‌آید.

«علی نیک محمدی» مدیرعامل هاب شیراز نیز در این مراسم اعلام کرد که تا به امروز به صورت نقدی و غیر نقدی مبلغ ۵ میلیارد تومان سرمایه گذاری روی هشت تیم انجام شده است و تا به امروز بیش از ۲۴ تیم وارد مرحله شتابدهی شدند. آنها روی تیم‌های حوزه سلامت و پزشکی بیشتر تمرکز کردند هرچند تیم‌های دیگری نیز در این مرکز شتابدهی شدند.

مدیر عامل هاب شیراز در ادامه بیان دیگر دستاورد های این شتابدهنده، اظهار داشت: «هاب شیراز همچنین با دریافت سه مجوز شتابدهی، دانش بنیانی نوع 2 و پایگاه میزبان متخصصین خارج از کشور از این حیث جز معتبرترین شتابدهنده های کشور است.»

تمامی هاب‌های همراه اول جدا از سرمایه گذاری مالی، منتورینگ این تیم‌ها را نیز برعهده دارند و پروسه‌ای معمولا ۶ ماهه برای تزریق سرمایه با تیم‌ها طی می‌کنند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی