ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

رگولاتوری خبر داد: ارائه خدمات کافی‌نت در دفاتر پیشخوان دولت ممنوع است

مدیرکل دفتر نظارت بر خدمات پستی و دفاتر پیشخوان دولت در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان اینکه تعرفه‌های خدمات کافی‌نت مشخص نیست، از ممنوعیت ارائه خدمات کافی‌نت در دفاتر پیشخوان خبر داد. ...

شیدا ملکی
نوشته شده توسط شیدا ملکی | ۱۳ دی ۱۴۰۰ | ۱۲:۴۵

مدیرکل دفتر نظارت بر خدمات پستی و دفاتر پیشخوان دولت در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان اینکه تعرفه‌های خدمات کافی‌نت مشخص نیست، از ممنوعیت ارائه خدمات کافی‌نت در دفاتر پیشخوان خبر داد.

«شهرام حی‌شاد» درباره ممنوعیت ارائه خدمات کافی‌نت در پیشخوان‌ها گفت: «مشخص نبودن تعرفه‌های این خدمات، نبود نظارت بر تسهیم درآمد و تراکنش‌های مربوط به خدمات کافی‌نت از جمله دلایل این ممنوعیت است.»

او همچنین در بخش دیگری از توضیحات خود گفت: «به دلیل ارائه خدمات در فضای اینترنت، در صورت بروز تخلف و شکایت مشتریان، رگولاتوری نمی‌تواند به تخلفات رسیدگی کند.

حی‌شاد با تاکید بر اینکه دفاتر پیشخوان دولت موظف هستند فقط خدمات شناسنامه‌دار دستگاه‌های اجرایی که از رگولاتوری ابلاغ می‌شود را ارائه کنند، از ممنوعیت از فعالیتی خارج از این چارچوب خبر داد.

در دفاتر پیشخوان چه می‌گذرد

 دفتر پیشخوان خدمات دولتی، بخش عمومی و غیر دولتی یا دفتر پیشخوان، به دفاتری گفته می‌شود که دولت برای ارائه خدمات الکترونیک به مردم در سطح کشور احداث کرده‌ است. همه دستگاه‌های اجرایی دولتی موظفند خدمات الکترونیکی خود را از راه این دفاتر ارائه دهند.

این دفاتر توسط بخش خصوصی اداره می‌شوند. یکی از دلایل تشکیل این دفاتر جلوگیری از موازی‌کاری دستگاه‌های دولتی و حرکت به سوی دولت الکترونیک ‌است.

حالا این ممنوعیت در شرایطی از طرف رگولاتوری مطرح شده که بیشتر شبیه به پاک کردن صورت مسئله است. تعداد قابل توجهی از شهروندانی که امکان دسترسی به اینترنت ندارند یا ساکنان روستاها برای انجام برخی امور اینترنتی ناگزیرند به این دفاتر پیشخوان مراجعه کنند.

این موضوع در شرایط اعلام ممنوعیت انجام امور مربوط به کافی‌نت در این مراکز دسترس‌پذیری را کاهش خواهد داد و از سویی دیگر امکان انجام این امور در مراکز غیر رسمی را نیز تشدید خواهد کرد.

در شرایطی که تاکید بر ایجاد امور زیرساختی است، حالا باید دید تکلیف مناطق و شهروندان کم‌برخوداری در این رویکرد چه خواهد شد؟

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی