ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

رئیس سازمان غذا و دارو سخنان خود را تصحیح کرد: واردات واکسن کرونا «مطلقا» ممنوع نیست

رئیس سازمان غذا و دارو با تصحیح سخنان روز گذشته خود، اظهار داشت بنابر اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا، واردات واکسن مطلقا ممنوع نیست و در صورت نیاز ادامه پیدا خواهد کرد. اظهارات دو ...

مجتبی آستانه
نوشته شده توسط مجتبی آستانه | ۱۴ دی ۱۴۰۰ | ۱۱:۵۵

رئیس سازمان غذا و دارو با تصحیح سخنان روز گذشته خود، اظهار داشت بنابر اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا، واردات واکسن مطلقا ممنوع نیست و در صورت نیاز ادامه پیدا خواهد کرد.

اظهارات دو روز گذشته «بهرام دارایی»، رئیس سازمان غذا و دارو درباره ممنوعیت واردات واکسن کرونا با واکنش‌هایی در فضای مجازی همراه شد. او در حاشیه مراسم آغاز فاز سوم آزمایش بالینی واکسن نورا در پاسخ به این سوال که آیا واردات واکسن ممنوع شده است، گفته بود «بله، کاملا به تولید داخل متکی هستیم و تولید داخل کفاف نیاز ما از جمله دز سوم را خواهد داد.»

اما وی روز گذشته در مصاحبه‌ای جدید، به اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا اشاره کرد و گفت:

«واردات واکسن کرونا مطلقا ممنوع نیست و ورود واکسن از خارج کشور در صورت نیاز همچنان ادامه پیدا خواهد کرد.»

به گفته رئیس سازمان غذا و دارو اولویت دولت سیزدهم تامین واکسن از مسیر داخلی و خارجی است و با افزایش تولید داخل رویکرد ستاد ملی کرونا کاهش واردات است و در صورت تامین کامل نیاز کشور با واکسن‌های ایرانی محدودیت واردات اعمال خواهد داشت.

بنابر آمار منتشر شده از سوی خبرگزاری، تاکنون 175 میلیون دوز واکسن در کشور تامین شده که 156 میلیون دوز واکسن وارداتی و 19 میلیون واکسن تولید داخل بوده است.

دارایی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که تولید واکسن در داخل چقدر صرفه جویی ارزی دارد؟ افزود:

«ما اگر می‌خواستیم واکسن را فقط از خارج تامین کنیم سالانه 4 تا 5 میلیارد دلار ارز می‌خواستیم که با کوشش دانشمندان ما نیازمان به واردات مرتفع شده و حمایت از تولید داخلی از تاکیدات رئیس جمهور است و ما به لحاظ سبد تولید هیچ مشکلی نداریم.»

او همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر این که چرا واکسن‌های داخلی با کندی وارد مصرف می‌شوند؟ گفته بود تاییدیه‌ها، نظارت‌ها و فاز‌های مختلفی که جنبه بالینی هم دارد باعث این کندی شده است: «این برای ما بسیار مهم است و نمی‌شود آن‌ها را حذف کرد، اما می‌شود روند بررسی را تسریع کرد.»

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی