ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

بررسی ساعت هوشمند هواوی واچ ۳
نقد و بررسی‌

بررسی هواوی واچ ۳ ؛ سیستم‌عامل هارمونی روی بهترین ساعت هوشمند هواوی

هواوی واچ ۳ اولین ساعت هوشمند این کمپانی است که از سیستم‌عامل هارمونی بهره می‌برد اما آیا این سیستم‌عامل و این ساعت می‌توانند با رقبای با سابقه‌تری از جمله گوگل و اپل رقابت کنند؟ در ...

علی باقرزاده
نوشته شده توسط علی باقرزاده | ۱۴ دی ۱۴۰۰ | ۲۲:۰۰

هواوی واچ ۳ اولین ساعت هوشمند این کمپانی است که از سیستم‌عامل هارمونی بهره می‌برد اما آیا این سیستم‌عامل و این ساعت می‌توانند با رقبای با سابقه‌تری از جمله گوگل و اپل رقابت کنند؟ در این مطلب قصد داریم این ساعت هوشمند زیبا و با کیفیت را بررسی کنیم و به این سوال پاسخ دهیم.

هواوی با توجه به تحریم‌های اعمال شده از سوی گوگل، امکان استفاده از ور او اس و اندروید را ندارد. این موضوع اما مزایایی هم برای هواوی به همراه داشته و کمپانی چینی را مجبور کرده که به سراغ توسعه سیستم‌عامل خود یعنی هارمونی او اس برای دستگاه‌های متنوعی از جمله گوشی‌های موبایل،‌ تبلت‌ها و ساعت‌های هوشمند برود. در ادامه از قابلیت‌ها و پتانسیل‌های این سیستم‌عامل زیبا برای هواوی واچ ۳ خواهیم گفت.

مشخصات هواوی واچ ۳

بررسی ساعت هوشمند هواوی واچ ۳
  • نمایشگر امولد ۱.۴۳ اینچ با رزولوشن ۴۶۶ در ۴۶۶ پیکسل
  • سیستم عامل هارمونی او اس ۲.۰ / سازگار با اندروید، هارمونی او اس و iOS
  • شارژدهی باتری با استفاده معمول تا ۳ روز روی اندروید و تا ۱.۵ روز روی iOS / تا ۱۴ روز در حالت ذخیره باتری روی اندروید و iOS
  • پشتیبانی از شارژ وایرلس ۱۰ وات
  • حافظه داخلی ۱۶ گیگابایت و رم ۲ گیگابایت
  • پایش ۱۰۴ فعالیت ورزشی و تشخیص و ثبت خودکار ۶ فعالیت از جمله دو،‌ پیاده‌روی و شنا
  • مقاومت تا عمق ۵۰ متری آب
  • جنس بدنه ترکیبی از فولاد و سرامیک و نمایشگر شیشه‌ای
  • وزن ساعت ۵۴ گرم
  • ابعاد ۴۶.۲ در ۴۶.۲ در ۱۲.۲ میلی‌متر
  • سایر قابلیت‌ها: مجهز به GPS و وای‌فای، پایش خواب، سنجش اشباع اکسیژن خون (SpO2)، حداکثر جذب اکسیژن (VO2Max)، ضربان قلب، مجهز به سنسورهای شتاب‌سنج،‌ ژیروسکوپ، قطب‌نما، فشار هوا،‌ دماسنج و نور سنج،‌ سازگار با eSIM
  • قیمت حدود ۹.۵ میلیون تومان

هواوی واچ ۳ در چند مدل مختلف تولید شده است. مدلی که بررسی می‌کنیم، اکتیو است که بند سیلیکونی و بدنه مشکی براق دارد. مدل الیت بند فلزی دارد و مدل کلاسیک با بند چرمی یا بند بافته شده به دست کاربران می‌رسد. یک مدل پرو از هواوی واچ ۳ هم تولید شده که جی‌پی‌اس دو بانده با دقت بالاتر دارد، شارژدهی باتری‌اش کمی بیشتر است و شیشه نمایشگر آن طراحی تخت دارد. البته مدل پرو با قیمت بالاتری به فروش می‌رسد و در زمان نگارش این مطلب هنوز در ایران روانه بازار نشده است.

بررسی ویدیویی

طراحی و سخت‌افزار

بررسی ساعت هوشمند هواوی واچ ۳

بگذارید در همین ابتدا خیالتان را راحت کنم. هواوی واچ ۳ یکی از شیک‌ترین و با کیفیت‌ترین ساعت‌هایی است که همین حالا در بازار موجود است. اندازه ساعت ۴۶ میلی‌متری است و به همین دلیل اگر مچ دست کوچکی داشته باشید،‌ بزرگ بودن بیش از حد آن را کاملا روی دست خود احساس می‌کنید. با این حال برای من کاملا راحت است و فقط گاه هنگام خواب متوجه حضورش روی دستم می‌شوم. فریم ساعت از فولاد ضد زنگ ساخته شده و ظاهر بسیار شیک و زیبایی دارد. زیر ساعت اما جنسی سرامیکی دارد و بر خلاف برخی از ساعت‌های هوشمند پلاستیکی در تماس با دست عرق نمی‌کند.

روی سمت راست فریم دو کلید تعبیه شده که با زاویه ۴۵ درجه قرار گرفته‌اند. این زاویه موجب شده حتی زمانی که مچ‌تان را خم می‌کنید هم دستتان به کلیدها برخورد نکند. کلید پایین، ساده است اما کلید بالایی علاوه بر فشردن، امکان چرخاندن را هم دارد. با چرخاندن این کلید، می‌توانید در بعضی از بخش‌های رابط کاربری بدون نیاز به انگشت گردش کنید و یک ویبره ضعیف هم حسی مشابه چرخش پیچ تنظیم ساعت‌های مکانیکی را القا می‌کند. روی این کلید بریدگی‌های زیبایی به چشم می‌خورد که هم ظاهری اعلا به ساعت می‌دهد و هم به راحت‌تر گرفتن آن بین انگشتان هم کمک می‌کند.

بندهای مدلی که در اختیار داریم جنس سیلیکونی با کیفیت دارد و به نظر می‌رسد دوام بالایی داشته باشد. اندازه آن هم ۲۲ میلی‌متری و استاندارد است و می‌توان به سادگی با بندهای متنوعی که در بازار موجود هستند تعویض کرد. هواوی واچ ۳ همچنین می‌تواند تا عمق ۵۰ متری آب مقاومت کند و بدنه آن هم بسیار محکم و بادوام به نظر می‌رسد.

بررسی ساعت هوشمند هواوی واچ ۳

هواوی واچ ۳ با مجموعه کاملی از سنسورها همراه شده است. جدیدترین ساعت هوشمند هواوی امکان سنجش ضربان قلب و میزان اشباع اکسیژن خون را دارد و می‌تواند حداکثر جذب اکسیژن (VO2Max) حین ورزش را هم محاسبه کند. علاوه بر این به قابلیت سنجش ضربان قلب، قطب‌نما، پایش خواب، اندازه‌گیری فشار هوا و نیز دمای پوست دست مجهز شده است. از قابلیت‌های دیگر هواوی واچ ۳ باید به مجهز شدن به وای‌فای و جی‌پی‌اس اشاره کرد.همچنین امکان استفاده از eSIM را دارد که البته هنوز در ایران به طور کامل پیاده‌سازی نشده است. در صورتی که eSIM در ایران نیز پیاده شود می‌توان حتی بدون اتصال ساعت به شبکه وای‌فای یا اتصال بلوتوث به گوشی موبایل، به کمک میکروفن و اسپیکر ساعت مکالمه داشت و از اینترنت استفاده کرد. با وجود تمام این امکانات، هواوی واچ ۳ اما بر خلاف ساعت‌هایی از جمله گلکسی واچ ۴ و اپل واچ فاقد امکان ثبت نوار قلب است.

نمایشگر از دیگر بخش‌های جذاب هواوی واچ ۳ است. نمایشگر بالاتر از لبه‌های فریم قرار گرفته و با یک قوس زیبا (2.5d) تا لبه‌های فریم کشیده شده است. این طراحی موجب شده سوایپ کردن از لبه‌های نمایشگر بسیار ساده، نرم و لذت بخش باشد. شیشه روی نمایشگر هم مقاومت بالایی دارد و در چند روزی که از ساعت استفاده کردم به خوبی در مقابل خط و خش دوام آورد.

نمایشگر ۱.۴۳ هواوی واچ ۳ پنل امولد با کیفیتی دارد و به لطف روشنایی بسیار بالا حتی در نور شدید خورشید هم مشکلی با مشاهده آن ندارید. رزولوشن نمایشگر ۴۶۶ در ۴۶۶ پیکسل است که تراکم پیکسلی بسیار خوب ۳۲۶ پیکسل در هر اینچ را به همراه دارد. هواوی واچ ۳ همچنین به نمایشگر همیشه روشن مجهز شده است. علاوه بر این به کمک حسگر نور محیط می‌تواند به طور خودکار میزان روشنایی نمایشگر را تنظیم کند.

تجربه کاربری

بررسی ساعت هوشمند هواوی واچ ۳

همان طور که کمی قبل‌تر هم گفتم، هواوی واچ ۳ اولین ساعت هوشمندی است که از سیستم‌عامل هارمونی بهره می‌برد. هواوی در هارمونی او اس بر خلاف سیستم‌عامل قبلی یعنی لایت او‌ اس، انیمیشن‌ها، سرعت اجرا و البته مهم‌تر از همه، پشتیبانی از اپلیکیشن‌های ثالث را نسبت به شارژدهی باتری در اولویت قرار داده است. در عمل هارمونی او اس بسیار روان اجرا می‌شود و انیمیشن‌هایش چشم‌نواز و جالب‌ است.

اما مهم‌ترین مزیت هارمونی او اس نسبت به لایت او اس، پشتیبانی از اپلیکیشن‌های ثالث است که از طریق فروشگاه اپلیکیشن اپ گالری هواوی در دسترس هستند. با این حال هنوز بسیاری از اپ‌های محبوب از جمله اسپاتیفای، برای این سیستم‌عامل ارائه نشده‌اند و به همین دلیل هارمونی او اس در مقایسه با ور او اس گوگل و واچ او اس اپل از این نظر یک پله عقب‌تر است اما از نظر طراحی زیبا در برخی قسمت‌ها جلوتر از دو رقیب دیگر قرار می‌گیرد. به همین دلیل باید بگویم که با وجود اپ‌های ثالث محدود (حداقل در زمان فعلی) همچنان پتانسیل بالایی برای پیشرفت دارد.

اما بگذارید از راه‌اندازی اولیه ساعت برایتان بگویم. هواوی واچ ۳ با هارمونی او اس روی گوشی‌های موبایل خود هواوی و نیز اندروید و iOS سازگار است. فرایند جفت کردن ساعت با گوشی‌های هواوی مبتنی بر هارمونی او اس ساده است. کافی‌ست اپ هواوی هلث را اجرا کرده و ساعت را به اپ اضافه کنید. با این حال برای این فرایند نیاز به ابزارهای تغییر آی‌پی (به کشورهایی از جمله انگلیس) دارید. ولی اگر یک گوشی اندرویدی از برندی دیگر داشته باشید فرایند اتصال اولیه بسیار پیچیده‌تر است. متاسفانه نسخه‌ای از اپ هواوی هلث که در گوگل پلی ارائه شده امکان شناسایی ساعت را ندارد و مجبور هستید ابتدا اپ گالری هواوی را از وبسایت این کمپانی دریافت کرده و سپس هم اپ هواوی هلث و هم اپ سرویس‌های موبایل هواوی را نصب نمایید. علاوه بر این در تمامی این فرایند باید از ابزار تغییر آی‌پی استفاده کنید.

اپلیکیشن هواوی هلث طراحی بسیار ساده اما کاملی دارد و کار با آن بسیار راحت است. از منوی پایین اپ به صفحات اصلی دسترسی دارید. در صفحه Health اطلاعاتی شامل تعداد قدم‌های روزانه با دقتی خوب، مسافت طی شده، کالری مصرف شده، ضربان قلب، وضعیت خواب شب گذشته، میزان استرس، دمای پوست و میزان اشباع اکسیژن خون نمایش داده می‌شود و البته کارت‌های پایین صفحه را می‌توانید به دلخواه خود حذف نموده یا اضافه کنید. با لمس کردن هر یک از این گزینه‌ها نمودارهای روزانه، هفتگی، ماهانه و سالانه نمایش داده می‌شوند.

برای مشاهده اطلاعات مربوط به فعالیت‌های ورزشی ثبت شده باید به صفحه Exercise بروید. در صفحه Devices گجت‌های سلامتی متصل شده به گوشی نشان داده می‌شوند و با کلیک روی هر یک از آنها می‌توانید به صفحه تنظیمات هر گجت دسترسی داشته باشید. در این صفحه امکاناتی از جمله واچ‌فیس‌ها و نیز اپلیکیشن‌های ثالث در نظر گرفته شده است. خود ساعت، ۳۰ واچ فیس پیش‌فرض دارد اما می‌توانید تعداد بسیار زیادی واچ‌فیس رایگان یا پولی دیگر را هم دانلود کنید. البته واچ‌فیس‌های پولی الزما گزینه‌های بهتری نیستند و بین همان واچ‌فیس‌های مجانی هم قطعا می‌توانید نمونه‌های زیبا و کاربردی مورد علاقه خود را پیدا کنید. در تنظیمات هواوی واچ ۳ همچنین می‌توانید انتخاب کنید که اعلان‌های کدام اپلیکیشن‌ها روی ساعت نمایش داده شود. در نهایت در صفحه Me امکان تنظیم مشخصات شخصی (قد، سن، وزن و ...) در نظر گرفته شده است.

پس از این که ساعت را به اپلیکیشن متصل کردید، صفحه هوم ساعت یعنی همان واچ‌فیس اصلی نمایش داده می‌شود و با لمس و نگه داشتن روی آن می‌توانید از بین واچ‌فیس‌ها انتخاب کنید. برخی از واچ‌فیس‌ها امکان شخصی سازی را در اختیارتان می‌گذارند و می‌توان موارد قابل نمایش (از جمله وضعیت آب و هوا، مسافت طی شده، کالری مصرف شده، ضربان قلب فعلی، میزان استرس و ...) را به دلخواه انتخاب کرد. علاوه بر این زمانی که از منوی تنظیمات، گزینه نمایشگر همیشه روشن را فعال می‌کنید، واچ‌فیس‌ها به طور خودکار به حالت تاریک تغییر داده می‌شوند.

بررسی ساعت هوشمند هواوی واچ ۳

هنگامی که در صفحه هوم هواوی واچ ۳ هستید با سوایپ به چپ یا راست می‌توانید ویجت‌ها را مشاهده کنید. ویجت‌ها شامل مواردی از جمله نمودار ۲۴ ساعته ضربان قلب، میزان اشباع اکسیژن خون، استرس، نمودار دایره‌ای فعالیت‌های ورزشی روزانه به سبک اپل واچ، کنترل موسیقی گوشی موبایل از روی ساعت و وضعیت آب و هوا هستند. البته این مورد آخر یعنی وضعیت آب و هوا روی هواوی واچ ۳ هم مشابه بسیاری از ساعت‌های هوشمند دیگر هواوی در ایران به درستی کار نمی‌کند.

در صفحه هوم با سوایپ از بالا به پایین به قابلیت‌هایی از جمله عدم مزاحمت (Do not disturb)، افزایش زمان روشن ماندن نمایشگر به ۵ دقیقه، وای‌فای، پیدا کردن گوشی موبایل، آلارم، حالت ذخیره باتری و تنظیمات دسترسی دارید و در عین حال می‌توانید تاریخ، میزان باتری ساعت و وضعیت اتصال به بولوتوث گوشی را مشاهده کنید. در هر منویی هم که باشید برای بازگشت به یک مرحله‌ عقب‌تر کافی‌ست از سمت چپ نمایشگر به سمت راست سوایپ نمایید. با کلید فیزیک بالایی می‌توان به صفحه هوم بازگشت یا با چرخاندن آن، بین منوها حرکت کرد. کلید پایینی اما امکان شخصی سازی دارد و می‌توان اجرای برخی از اپلیکیشن‌ها از جمله فعالیت‌های ورزشی (Workout) را به آن تخصیص داد.

بررسی ساعت هوشمند هواوی واچ ۳

اما اعلان‌ها و نحوه نمایش آنها یکی از مهم‌ترین و کاربردی‌ترین بخش‌های هواوی واچ هستند. برای دسترسی به اعلان‌ها باید در صفحه هوم از پایین به بالا سوایپ کنید. همچنین می‌توانید با استفاده از کیبورد لمسی ساعت، به اعلان‌ها پاسخ دهید که البته کار چندان ساده‌ای نیست؛ اما در بسیاری از مواقع از رفتن به سراغ گوشی بی نیازیتان می‌کند. اندازه فونت‌های اعلان‌ها بسیار مناسب و خوانا است و با این که از فارسی هم پشتیبانی می‌شود اما گاه ترتیب اعداد به هم می‌ریزد. اگر هم پیام‌ها بیش از حد طولانی باشند، برای خواندن کامل آنها باید به سراغ گوشی موبایل بروید.

هواوی واچ ۳ در مجموع ۱۰۴ فعالیت ورزشی از جمله پیاده‌روی، شنا، پیلاتس و ورزش‌های عجیب و غریب و گاه خاص دیگری را هم پایش می‌کند. البته از بین این ورزش‌ها تنها ۱۴ مورد را به طور حرفه‌ای با ثبت فاکتورهای متعدد پایش می‌کند و برای سایر ورزش‌ها تنها اطلاعات ساده‌ای از جمله نمودار ضربان قلب، کالری مصرف شده، مدت زمان فعالیت و برخی موارد دیگر قابل پایش است. در ادامه نتایج ثبت یک پیاده‌روی در اپلیکیشن Health مشاهده می‌کنید.

در اپ، برای یک فعالیت پیاده‌روی، اطلاعاتی از جمله نقشه مسیر ثبت شده توسط GPS، کالری مصرف شده، نمودارهای ضربان قلب، حداکثر جذب اکسیژن (VO2Max)، متوسط سرعت و زمان سپری شده برای گرم کردن، چربی سوزی و ... نمایش داده می‌شود. بسیاری از این اطلاعات در خود هواوی واچ ۳ هم قابل مشاهده هستند اما اپلیکیشن جزئیات بیشتری را در اختیارتان می‌گذارد. البته هنگامی که خود ساعت یک پیاده‌روی را به طور خودکار تشخیص داد، تمامی فعالیت، بدون کمک جی‌پی‌اس ثبت شد اما در صورتی که این فعالیت را به صورت دستی از روی ساعت آغاز کنید، اطلاعات مسیر طی شده توسط جی‌پی‌اس ثبت می‌شود.

سنجش ضربان قلب واچ ۳ دقت بالایی دارد. هواوی همچنین از سال‌ها پیش برای توسعه ویژگی پایش خواب، با موسسات مطرح فعال در حوزه سلامت همکاری داشته تا امکان شناسایی چندین نوع اختلال خواب فراهم شود و در نهایت با پیشنهادی مختلف از جمله کوتاه کردن خواب نیمروزی یا تاریک کردن محل خواب، به بهبود فرایند خواب کاربر کمک نماید. پایش خواب این ساعت هم اگرچه دقت خوبی دارد اما همچنان قادر به تشخیص برخی از بیدار شدن‌های میان خواب نیست. با این حال اطلاعاتی که در اختیارتان قرار می‌دهد، می‌تواند به بهبود خواب کمک کند.

هواوی واچ ۳ همچنین به حسگر اشباع اکسیژن خون مجهز شده است. در مورد دقت این حسگر نمی‌توان نظر دقیقی داد؛ چون باید در کنار یک دستگاه پزشکی دقیق آزمایش شود. البته هواوی اشاره کرده که این ساعت کاربرد پزشکی ندارد. با این حال خوشبختانه بر خلاف هواوی واچ فیت، در هواوی واچ ۳ شاهد نوسان شدید در اندازه‌گیری این فاکتور نیستیم. از قابلیت‌های دیگر باید به سنسور مغناطیسی برای قطب‌نما اشاره کرد که اگر در محیط‌هایی با نویز الکترومغناطیسی نباشد، دقت خوبی دارد.

دماسنج، یکی از سنسورهای دیگری است که به هواوی واچ ۳ اضافه شده است. البته این سنسور تنها دمای پوست را اندازه‌گیری می‌کند و نمی‌توان انتظار اندازه‌گیری و تشخیص تب را داشت. هواوی واچ ۳ همچنین امکان کنترل موسیقی گوشی از روی ساعت را در اختیارتان می‌گذارد. اما یکی از قابلیت‌های جالب، امکان ضبط صدا از طریق ساعت است که برای ثبت یادداشت صوتی کاربرد دارد. آخرین قابلیتی که باید به آن اشاره کنم، امکان تنظیم سطوح دسترسی اپلیکیشن‌ها است. به عنوان مثال زمانی که اپلیکیشن Workout قصد استفاده از جی‌پی‌اس را دارد با سبکی مشابه اندروید از شما برای دسترسی به موقعیت مکانی اجازه می‌گیرد.

در مجموع هواوی واچ ۳ رابط کاربری بسیار روان دارد. انیمیشن‌ها و طراحی آیکون‌های آن هم بسیار زیبا و چشم نواز هستند و به ندرت پیش می‌آید که با لگ مواجه شوید. اما رابط کاربری بدون نقص هم نیست. بسیاری از قابلیت‌های ساعت با محدودیت کارکرد در برخی از کشورها از جمله ایران روبرو هستند. مثلا اپلیکیشن نقشه پتال مپ، نمایش آب و هوا و برخی موارد دیگر در ایران کار نمی‌کنند. علاوه بر این در بخش‌هایی از رابط کاربری شاهد باگ‌هایی هستیم. به عنوان مثال در برخی از قسمت‌های رابط کاربری، فونت‌ها به اندازه‌ای بزرگ هستند که بخشی از کلمات یا عبارات ناقص نمایش داده می‌شوند و هیچ‌گونه اسکرول خودکار هم برای این کلمات در نظر گرفته نشده است. در بخش‌هایی دیگر هم بهتر بود امکان اسکرول کردن منوها از طریق پیچ تنظیم فیزیکی روی قاب کناری فراهم می‌شد.

در مجموع باید گفت که تمام این‌ موارد این موضوع را القا می‌کند که هارمونی او اس هنوز تا نسخه‌ای نهایی، فاصله‌ای هر چند کم دارد. با این حال سیستم عاملی است که به دلیل، امکانات، طراحی خوب و زیبا و نیز پشتیبانی از اپ‌های ثالث، ظرفیت بالایی برای پیشرفت در آینده دارد.

باتری و شارژ

به گفته هواوی، واچ ۳ با یک بار شارژ و در استفاده معمول و روزمره، روی اندروید تا ۳ روز و روی iOS تا ۱.۵ روز شارژدهی دارد. اما در صورتی که حالت ذخیره باتری فعال شود، این میزان به ۱۴ روز می‌رسد. در عمل با استفاده روزمره‌ای که من داشتم و ساعت گاه به وای‌فای متصل بود و یک ساعت ورزش بدون جی‌پی‌اس را هم پایش کرد، شارژدهی به حدود ۲ روز رسید. این میزان، رقم چندان بالایی نیست اما برای یک ساعت هوشمند با کیفیت، معمول است.

شارژ کامل هواوی واچ ۳ در حدود ۲ ساعت طول می‌کشد. برای شارژ‌ کافی‌ست ساعت را روی پد شارژ وایرلس همراه دستگاه بگذارید.

سخن پایانی

بررسی ساعت هوشمند هواوی واچ ۳

هارمونی او اس از نظر تعداد اپلیکیشن‌های ثالث هنوز توان رقابت با ور او اس گوگل یا واچ او اس اپل را ندارد اما از منظر زیبایی، برتری‌هایی نسبت به رقبا دارد. با این حال باید بگویم که به دلیل طراحی خوب و پشتیبانی از اپ‌هاث ثالث،‌ سیستم‌عاملی‌ است که در آینده پتانسیل بالایی برای پیشرفت آن پیش‌بینی می‌شود.

هواوی واچ ۳ در زمان نگارش این مطلب قیمتی در حدود ۹.۵ میلیون تومان دارد که کار آن را برای رقابت با سایر ساعت‌های هوشمند سخت می‌کند. اگر کاربر آیفون هستید با همین حدود قیمت می‌توانید اپل واچ SE بخرید که سازگاری بهتری هم با گوشی موبایل شما دارد. اگر هم کاربر اندروید از برندی به غیر از هواوی هستید، گزینه‌های ارزان قیمت‌تری از جمله گلکسی واچ ۴ پیش رویتان است که هم قیمت پایین‌تری دارد و هم را‌ه‌اندازی آن با گوشی‌های اندرویدی غیر هواوی به مراتب راحت‌تر است. علاوه بر این به لطف بهره‌ بردن از ور او اس، از اپ‌های ثالث بسیار متنوع‌تری پشتیبانی می‌کند.

اما در نهایت اگر به برند هواوی وفادار هستید و حاضرید مبلغ بالایی را برای تجربه سیستم‌عامل نوپای هارمونی بپردازید، می‌توانید به دنبال ساعت خوش ساخت و زیبای هواوی واچ ۳ بروید. اگر به دنبال یک ساعت هوشمند با کیفیت و خوش قیمت هواوی برای تمرینات ورزشی می‌گردید، هواوی واچ فیت (بررسی دیجیاتو) یکی از بهترین انتخاب‌ها است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی