ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

کسب و کار

کمیسیون تجارت فدرال آمریکا احتمالا معامله مایکروسافت و اکتیویژن بلیزارد را بررسی می‌کند

کمیسیون تجارت فدرال آمریکا (FTC) معامله 68.7 میلیارد دلاری مایکروسافت برای خرید اکتیویژن بلیزارد، غول دنیای بازی‌ها را بررسی خواهد کرد. این کمیسیون احتمالا به لحاظ انحصارطلبی این قرارداد را ارزیابی می‌کند تا از افزایش ...

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۳:۰۰

کمیسیون تجارت فدرال آمریکا (FTC) معامله 68.7 میلیارد دلاری مایکروسافت برای خرید اکتیویژن بلیزارد، غول دنیای بازی‌ها را بررسی خواهد کرد. این کمیسیون احتمالا به لحاظ انحصارطلبی این قرارداد را ارزیابی می‌کند تا از افزایش بی‌حد و حصر قدرت مایکروسافت جلوگیری کند.

به گزارش بلومبرگ، کمیسیون تجارت فدرال به جای وزارت دادگستری پیش‌قدم شده تا معامله مایکروسافت و اکتیویژن بلیزارد را بررسی کند. این تحقیقات مشخص خواهد کرد که اضافه شدن اکتیویژن بلیزارد به زیرمجموعه مایکروسافت با محدودسازی دسترسی رقبا به بازی‌های بزرگ شرایط رقابت در بازار را برهم خواهد زد یا نه.

این معامله احتمالا با چالش‌های زیاد و سخت‌گیرانه‌ای در آمریکا مواجه خواهد شد. کمیسیون تجارت فدرال و واحد ضدانحصار وزارت دادگستری چند هفته پیش اعلام کردند که می‌خواهند قوانین خرید شرکت‌ها را بازنویسی کنند. به باور آن‌ها صنایع آمریکا در سال‌های اخیر بیش از حد متمرکز شده و افزایش شمار خریدها در سال‌های 2020 و 2021 شرایط را بدتر کرده است.

معامله مایکروسافت و اکتیویژن بلیزارد

معامله مایکروسافت و اکتیویژن بلیزارد باید همه‌جانبه بررسی شود

«لینا خان»، رئیس FTC پیش‌تر گفته بود که اجرای قوانین ضدانحصار در بازارهای دیجیتال نیازمند دیدگاه تازه‌ای است. او مدعی بود که این کمیسیون باید در نظر بگیرد که نقض قوانین ضدانحصار به کارمندان و سایر شرکت‌ها هم آسیب می‌زند یا خیر. در گذشته این قوانین فقط بر اثر اقدامات انحصارطلبانه بر مصرف‌کنندگان تمرکز داشت.

مایکروسافت 28 دی ماه اعلام کرد که در معامله‌ای به ارزش 68.7 میلیارد دلار شرکت اکتیویژن بلیزارد را به زیرمجموعه خود اضافه می‌کند. این معامله که قرار است ظرف 18 ماه آینده تکمیل شود، مایکروسافت را به سومین سازنده بزرگ بازی در دنیا تبدیل می‌کند. اهالی ردموند با این قرارداد می‌توانند کنترل فرنچایزهای محبوبی مثل کال آو دیوتی و وارکرفت را در دست بگیرند.

کمیسیون تجارت فدرال و مایکروسافت هنوز به این گزارش واکنشی نشان نداده‌اند. این اولین باری نیست که مایکروسافت دست به خریدهای بزرگ زده و احتمالا آخرین بار هم نخواهد بود، اما باید ببینیم تصمیم نهادهای قانونی در این باره چه خواهد بود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی