ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اپل واچ
تکنولوژی

شناسایی مشکلات تیروئید با اپل واچ چندین ماه پیش از تشخیص پزشکان

یک دانشجو پرستاری در استرالیا، صاحبان اپل واچ را تشویق می‌کند تا نوتیفیکیشن‌های سنسور ضربان قلب دستگاه را فعال کنند، زیرا ساعت هوشمند غول فناوری پیش از تشخیص پزشکان، علائم بیماری تیروئید را به درستی ...

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۹:۴۵

یک دانشجو پرستاری در استرالیا، صاحبان اپل واچ را تشویق می‌کند تا نوتیفیکیشن‌های سنسور ضربان قلب دستگاه را فعال کنند، زیرا ساعت هوشمند غول فناوری پیش از تشخیص پزشکان، علائم بیماری تیروئید را به درستی شناسایی کرده است.

نوتیفیکیشن‌های سنسور ضربان قلب اپل به افراد زیادی کمک کرده تا مشکلات قلب خود را تشخیص دهند و با مراجعه به پزشکان مربوطه برای برطرف کردن آن‌ها تلاش کنند. حالا یکی از کاربران تیک تاک بینندگان ویدیو خود را تشویق می‌کند تا اعلان‌های مربوط به تشخیص ضربان قلب پایین و بالا، ریتم‌ها نامنظم و سطح آمادگی قلبی را فعال کنند.

تشخیص مشکلات تیروئید با اپل واچ

دانشجوی پرستاری ساکن سیدنی که لورن نام دارد، در ویدیوی خود توضیح می‌دهد که چند هفته قبل مشخص شده بود که بیماری تیروئید دارد. با این حال اعتراف می‌کند: «اگر اپل در مورد تغییرات به من هشدار می‌داد، متوجه می‌شدم که چیزی در حال وقوع است.»

اپل واچ

لورن در ویدیوی خود ضمن به اشتراک گذاشتن تصویری از برنامه Health خود (تصویر بالا) گفت:

«به جای اینکه منتظر بمانم تا علائم واقعا بد شوند، می‌توانستم در اکتبر به دکتر بروم، زمانی که این کاهش چشمگیر در عرض چند روز رخ داد. [فعالیت قلب من] به طور چشمگیری کاهش پیدا کرد که یعنی سیستم قلبی عروقی من به خوبی قبل کار نمی‌کند.»

او در ادامه توضیح می‌دهد که از جمله علائم دیگر این کاهش فعالیت قلب می‌توان به مواردی مانند خستگی، حساسیت به گرما، افزایش وزن، خشکی پوست و افزایش کج خلقی اشاره کرد.

با این وجود، لورن اعتراف می‌کند که اپل واچ و سنسورهای آن به طور معمول برای ارائه توصیه‌های پزشکی روش مناسبی محسوب نمی‌شود، اما همچنان مفید است:

«اشتباه نکنید! اپل واچ قطعا چیزی نیست که شما به عنوان توصیه پزشکی بتوانید از آن پیروی کنید، اما می‌توان از آن به عنوان ابزاری برای بررسی بیشتر استفاده کرد.»

از زمان انتشار، این ویدیو در تیک تاک بیش از 350 هزار بار دیده شده و نظرات آن درباره ویژگی‌های مربوط به سنسور قلب اپل واچ مثبت بوده است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (3 مورد)
  • farid47
    farid47 | ۲۷ بهمن ۱۴۰۰

    کاهش و افزایش فعالیت قلب دلایل مختلفی داره و نمیشه گفت حتما مشکل تیروئید هست ولی میتونه به پزشک در تصمیم گیری کمک کنه.

  • Fazel Alaee
    Fazel Alaee | ۲۵ بهمن ۱۴۰۰

    تبلیغ
    ۱۰۰ درصد

  • molavy
    molavy | ۲۴ بهمن ۱۴۰۰

    تبلیغ های دروغین

مطالب پیشنهادی