ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ماهواره جاسوسی
علمی

اولین ماهواره جاسوسی کره جنوبی سال 2023 توسط اسپیس ایکس به فضا ارسال می‌شود

کره جنوبی تا پایان سال 2023 قصد دارد اولین ماهواره جاسوسی دست ساز خود را با موشک فالکون 9 شرکت اسپیس ایکس به فضا پرتاب کند. همچین مقامات این کشور اعلام کرده‌اند که هدف آن‌ها ...

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۲۳ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۵:۳۰

کره جنوبی تا پایان سال 2023 قصد دارد اولین ماهواره جاسوسی دست ساز خود را با موشک فالکون 9 شرکت اسپیس ایکس به فضا پرتاب کند. همچین مقامات این کشور اعلام کرده‌اند که هدف آن‌ها پرتاب پنج ماهواره جاسوسی تا سال 2025 به مدار است.

ماهواره جاسوسی

قرارداد اسپیس ایکس با کره جنوبی برای پرتاب ماهواره جاسوسی

طبق گزارش یک نشریه کره‌ای، این قراردادها با اسپیس ایکس توسط موسسه دولتی تحقیقات هوا و فضای کره و آژانس توسعه دفاعی امضا شده و توضیح می‌دهند که اولین ماهواره تقریبا 800 کیلوگرمی این کشور در سال 2023 با راکت فالکون 9 شرکت خدمات فضایی تحت مدیریت ایلان ماسک به مدار پرتاب خواهد شد. به همین ترتیب تا سال 2025 پرتاب‌های بیشتری انجام می‌شود.

کره جنوبی از سال 2017 با برنامه‌ای به نام «پروژه 425» که ارزش آن 970 میلیون دلار اعلام شده است، تلاش داشته تا قابلیت‌های جاسوسی خود را افزایش دهد و از سوی دیگر وابستگی‌اش به اطلاعات متحدانی مانند ایالات متحده را به حداقل برساند. زمانی که ماهواره‌های این کشور به مرحله عملیات خود برسند، سیستم دفاعی عمومی کره جنوبی می‌تواند تحرکات نظامی کره شمالی را ردیابی کند و روی آن‌ها نظارت داشته باشد.

ماهواره جاسوسی

علاوه بر این، کره جنوبی همچنین در اواخر ماه مارس یک موشک فضایی سوخت جامد را با موفقیت آزمایش کرد. این موشک فضایی برای قرار دادن یک ماهواره کوچک در مدار پایین زمین طراحی شده تا بتواند عملیات‌های نظارتی را انجام دهد. همچنین این اولین همکاری اسپیس ایکس با کره محسوب نمی‌شود و در سال 2020 موشک فالکون 9 اولین ماهواره ارتباطی آن‌ها به نام Anasis-II را پرتاب کرده بود.

مقامات کره جنوبی همچنین اشاره کرده‌اند که به توسعه قابلیت‌های هوافضا خود ادامه خواهند داد و تا آن زمان با انجام این دسته از پرتاب‌ها، معماری دفاعی خود را تقویت می‌کنند. با وجود اینکه هم اکنون تنش‌های بسیار زیادی بین کشورهای جهان به وجود آمده، انجام چنین اقداماتی و تقویت قابلیت‌های دفاعی امر بسیار مهمی برای کشورهای کلیدی جهان محسوب می‌شود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • Amir_Safari
    Amir_Safari | ۲۳ فروردین ۱۴۰۱

    خرج اضافست که با راکتی ک ۱۵ تن رو می‌تونه به مدار بفرسته،ماهواره ۸۰۰ کیلوگرمی استفادع کنی.البته در مقابل بودجه یک میلیارد دلاریشون ۶۰ میلیون دلار چیزی نیست،ولی بازم می‌تونستن لز یک راکت کوچکتر و ارزان تر استفادع کنن

مطالب پیشنهادی