ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

برد خودروی الکتریکی
خودرو

رویکرد متفاوت مدیران مرسدس بنز برای تولید خودروهای برقی کم مصرف

دوران حکمرانی خودروهای پر مصرف و محصولاتی که مقدار قابل توجهی آلایندگی دارند، رو به افول است. هر روز شاهد رونمایی غول‌های خودروسازی جهانی از پاک‌ترین، بهینه‌ترین و یا کم مصرف‌ترین خودروها هستیم٬‌ اما مدیران ...

سپهر زنگنه
نوشته شده توسط سپهر زنگنه | ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۸:۳۰

دوران حکمرانی خودروهای پر مصرف و محصولاتی که مقدار قابل توجهی آلایندگی دارند، رو به افول است. هر روز شاهد رونمایی غول‌های خودروسازی جهانی از پاک‌ترین، بهینه‌ترین و یا کم مصرف‌ترین خودروها هستیم٬‌ اما مدیران مرسدس بنز که حالا خود را در رقابت با تسلا و لوسید می بینند٬‌ تاکید دارند که رقابت در بازار خودروهای برقی بیشتر از آنکه به میزان پیمایش بستگی داشته باشد٬‌ به کارآمدی و بازدهی بستگی دارد و مرسدس بنز در این زمینه پیشتاز است.

صنعت خودروسازی جهان در حال حرکت به سمتی است که آلاینده های کمتری تولید شود. تولید خودروهای برقی، ترکیبی از گاز و انرژی الکتریکی یا تولید خودروهای هیبریدی پلاگین، برای کار کردن در طولانی مدت از طریق باتری گزینه‌های پیشنهادی هستند.

در خودروهای بنزینی، مصرف سوخت معیار خوبی برای تشخیص راندمان و کارایی محسوب می‌شود اما در مورد خودروهای الکتریکی شاید برای فهمیدن این موضوع معیار خیلی واضحی وجود نداشته باشد.

در این خودروها صرفاً نمی‌توان شعاع حرکتی با هر بار شارژ کامل باطری‌ها را در نظر گرفت زیرا حتی یک غول زشت هشت تنی با آئرودینامیکی در حد یک آپارتمان هم در صورتی ‌که به باطری‌های ظرفیت بالای سنگین و گران‌ قیمت مجهز شود می‌تواند به برد ۸۰۰ کیلومتری برسد؛ بنابراین، باید آن دسته از خودروهای الکتریکی را تحسین کرد که با هر کیلووات ساعت برق می‌توانند مسافت بیشتری را طی کنند.

مارکوس شفر، مدیر بخش تحقیقات بنز پس از آزمایش موفقیت‌ آمیز خودروی اولیه با باتری EQXX که بیش از هزار کیلومتر را با یک بار شارژ طی می‌کند افزود: «طراحی کارآمد، کلیدی برای به حداکثر رساندن برد یک خودروی برقی است.»

شفر اعلام کرد: «ابتدا کارایی را بهینه می‌کنیم و سپس می‌توانیم ببینیم که چند ماژول باتری در خودرو قرار داده‌ایم و افزود که مشتریان باید بتوانند اندازه باتری را بر اساس نیازشان تعیین کنند.»

روند حذف خودروهای ناپاک و پر مصرف، روندی آهسته اما پیوسته است که هر ماه و هر روز جدی‌تر می‌شود. تا به امروز کمپانی‌های زیادی به جمع خودروسازان پاک پیوسته و از پیشرانه‌های دیزلی و بنزینی خداحافظی کرده‌اند.

خودروسازان، از مرسدس بنز تا تسلا و شرکت خودروسازی چینی نیو در رقابتی برای تولید خودروهایی با برد بالاتر هستند که نگرانی مصرف‌ کنندگان را از نبود زیرساخت شارژ گسترده برای خودروهای برقی از بین می‌برد.

مرسدس بنز در ماه ژانویه از نمونه اولیه خودروی برقی Vision EQXX خود با برد 1000 کیلومتر با باتری نیمی از حجم مدل EQS خود رونمایی کرد و وعده داد که برخی از اجزای این خودرو طی دو تا سه سال آینده به خودروهای تولیدی راه خواهند یافت.

به نقل از رویترز، شرکت خودروسازی مرسدس بنز عنوان کرد: «این خودرو در هر 100 کیلومتر در 11.5 ساعت رانندگی خود به فرانسه 8.7 کیلووات ساعت انرژی مصرف کرده است که تقریبا دو برابر کارآمدتر از مدل‌های موجود مرسدس بنز موجود در بازار و دوربردترین خودروی تسلا مدل اس 60 است.»

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی