ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

سلول سرطانی
علمی

درمان سرطان با تزریق ویروس برای اولین بار به‌طور بالینی آزمایش می‌شود

«شهر امید» به عنوان یکی از بزرگ‌ترین مراکز درمان و تحقیقات سرطان در آمریکا در یک بیانیه خبری اعلام کرد که فاز نخست آزمایش‌های بالینی به منظور استفاده از یک ویروس دستکاری‌شده برای حمله به ...

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۳ خرداد ۱۴۰۱ | ۲۲:۳۰

«شهر امید» به عنوان یکی از بزرگ‌ترین مراکز درمان و تحقیقات سرطان در آمریکا در یک بیانیه خبری اعلام کرد که فاز نخست آزمایش‌های بالینی به منظور استفاده از یک ویروس دستکاری‌شده برای حمله به تومورهای سخت و پیشرفته سرطانی را آغاز می‌کند.

محققان در سال‌های اخیر از ابزارهای مختلفی برای حل معمای درمان سرطان استفاده کرده‌اند. یکی از این ابزارهای جدید ویروس‌های کشنده سرطان است که به تازگی توسط مرکز درمانی شهر امید به کار گرفته شده‌اند. این فناوری از سیستم ایمنی برای برای مقابله با تومورها استفاده می‌کند. با این حال، از آن‌جایی که وجود سرطان به معنای شکست سیستم ایمنی در شناسایی تهدید است، دانشمندان می‌خواهند با کمک ویروس‌ها به بدن نشان بدهند که سلول‌های سرطانی کجا قرار دارند.

پژوهشگران برای انجام این کار ویروسی به نام «پاکس ویروس» را دستکاری و آن را به بدن بیمار وارد می‌کنند. زمانی که ویروس به داخل سلول میزبان رسید، فرآیند تکثیر آغاز می‌شود و هزاران ویروس جدید به سلول‌های سرطانی می‌چسبند. سپس این ویروس‌ها به سیستم ایمنی بدن نشان می‌دهند که کجا باید به سلول‌های سرطانی حمله کنند.

سلول سرطانی

آزمایش درمان سرطان Vaxinia روی 100 نفر

درمانی که در این آزمایش بالینی استفاده می‌شود توسط شرکت استرالیایی Imugene ساخته شده و CF-33-hNIS یا Vaxinia نام دارد. این دارو در آزمون‌های آزمایشگاهی و نمونه‌های حیوانی در کاهش اندازه تومورهای روده بزرگ، ریه، سینه، تخمدان و پانکراس موثر ظاهر شده است.

عبارت hNIS در نام این دارو نمایانگر پروتئینی به نام سدیم یدید است که محققان برای تصویربرداری و نظارت بر فرآیند تکثیر ویروس و آسیب‌هایی که به سلول‌های سرطانی وارد می‌شود از آن استفاده می‌کنند.

این آزمایش در فاز نخست بالینی به 100 داوطلب در آمریکا و استرالیا تزریق خواهد شد و مشخص خواهد کرد که دارو ایمن است یا خیر. داوطلبان کسانی هستند که دچار متاستاز یا تومورهای سخت پیشرفته شده و پیش‌تر حداقل دو درمان دیگر را امتحان کرده‌اند. پیش‌بینی می‌شود که تکمیل این آزمایش‌ها حدود دو سال طول بکشد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی