ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

انتقال نانشناس تتر از نوبیتکس با «تترشیلد» محقق شد

یکی از ریسک‌هایی که همواره در مورد تتر وجود داشته، احتمال فریز کردن تتر بر روی شبکه‌های مختلف بوده است. بسیاری از کاربران ایرانی با توجه به تحریم‌های بین‌المللی این نگرانی را دارند که تتر ...

آرش پارساپور
نوشته شده توسط آرش پارساپور | ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۲

یکی از ریسک‌هایی که همواره در مورد تتر وجود داشته، احتمال فریز کردن تتر بر روی شبکه‌های مختلف بوده است. بسیاری از کاربران ایرانی با توجه به تحریم‌های بین‌المللی این نگرانی را دارند که تتر آنها بعد از انتقال از پلتفرم‌های ایرانی به کیف پول یا پلتفرم‌های خارجی تبادل رمزارز، در معرض تهدید قرار بگیرد.

گرچه تاکنون گزارشی مبنی بر فریز شدن تتر به دلیل تحریم‌ها اعلام نشده، اما کاربران ایرانی برای پیشگیری از هرگونه تهدید احتمالی، می‌توانند دارایی‌شان را از طریق تترشیلد، به‌صورت محافظت‌شده جابه‌جا کنند.

نوبیتکس از یک سال پیش به عنوان نخستین اکسچنج در ایران و جهان، امکان تترشیلد را در اختیار کاربران قرار داده است تا احتمال به مخاطره افتادن دارایی کاربران ایرانی به‌واسطه تحریم‌ها، تقریبا به صفر برسد.

تراکنش‌های شیلدشده (ناشناس) بر روی شبکه ترون با استفاده از پروتکل zk-SNARK، باعث می‌شود که آدرس فرستنده و دریافت‌کننده و همین‌طور مقدار تتر منتقل‌شده، پنهان شود. انتقال بر روی “z-address” موجب پنهان‌سازی اطلاعات می‌شود.

نحوه انتقال از طریق تترشیلد

برای استفاده از این قابلیت نوبیتکس، کاربر باید اقدام به ساخت “z-address” مخصوص به خود کند که برای ساخت این آدرس باید از طریق اپلیکیشن ترون‌لینک اقدام کرد.

مراحل ساخت z-address و انتقال محافظت‌شده تتر از طریق نوبیتکس را در بلاگ نوبیتکس مطالعه کنید و طبق روندی که در سایت توضیح داده شده است، پیش بروید.

تترها با این روش کاملا به شکل ناشناس انتقال‌ یافته است و هیچ اثری از آدرس مبداء در انتقال مشاهده نمی‌شود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی