ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فسیل انسان 1.4 میلیون ساله
علمی

محققان اسپانیایی: احتمالا قدیمی‌ترین فسیل انسانی اروپا را کشف کرده‌ایم

محققان می‌گویند فسیلی از استخوان فک یکی از اجداد انسان‌ها که چند هفته پیش در شمال اسپانیا پیدا شده بود، احتمالا قدیمی‌ترین فسیل تاریخ از انسان‌ها در اروپاست. پیش‌تر عمر قدیمی‌ترین فسیل انسان‌های اروپایی 1.2 ...

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱۸ تیر ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۰

محققان می‌گویند فسیلی از استخوان فک یکی از اجداد انسان‌ها که چند هفته پیش در شمال اسپانیا پیدا شده بود، احتمالا قدیمی‌ترین فسیل تاریخ از انسان‌ها در اروپاست. پیش‌تر عمر قدیمی‌ترین فسیل انسان‌های اروپایی 1.2 میلیون سال تخمین زده می‌شد، اما حالا این تاریخ به 1.4 میلیون سال افزایش یافته است.

باستان‌شناسان در تاریخ 9 تیر این فسیل را در یک سایت تاریخی در کوهستان آتاپویرکا در شمال اسپانیا پیدا کردند. این منطقه یکی از غنی‌ترین نقاط اروپا از نظر اطلاعات ماقبل تاریخی از انسان‌هاست. این قدمت 1.4 میلیون ساله تخمین اولیه باستان‌شناسان است و آن‌ها حالا در حال انجام مطالعات بیشتر برای تکمیل تحقیقات خود هستند.

«جوزه ماریا برومودز دی‌کاسترو»، رئیس مشترک پروژه تحقیقاتی آتاپویرکا می‌گوید با توجه به این که این فسیل 2 متر پایین‌تر از فسیل 1.2 میلیون ساله سال 2007 قرار داشته، طبیعی است که انتظار قدمت بالاتری را داشته باشیم. فرآیند دقیق تعیین قدمت این فسیل در مرکز ملی تحقیقات فرگشتی انسان در بورگوس اسپانیا انجام خواهد گرفت. این فرآیند احتمالا شش تا هشت ماه به طول می‌انجامد.

قدیمی‌ترین فسیل انسان‌ در اروپا متعلق به کدام گونه است؟

فسیل انسان 1.4 میلیون ساله

مطالعات پیش رو مشخص خواهد کرد که این فسیل متعلق به کدام گونه از انسانیان است و از این طریق می‌توانیم درک بهتری از فرگشت انسان‌ها در قاره اروپا داشته باشیم. دانشمندان پیش‌تر نتوانسته بودند گونه دقیق فسیل سال 2007 را شناسایی کنند. با این حال، گفته شده بود که آن فسیل می‌تواند مربوط به گونه انسان پیشگام باشد.

بنیاد آتاپویرکا که مدیریت این سایت باستان‌شناسی را برعهده دارد، در بیانیه‌ای اعلام کرده که این فسیل جدید به احتمال زیاد متعلق به یکی از اولین گروه‌های استقراریافته در اروپاست. سایت آتاپویرکا در سال 2000 به فهرست میراث فرهنگی جهانی یونسکو اضافه شد و حاوی هزاران فسیل از انسانیان و ابزارهای مختلف است. پیش‌تر در سال 2013 سنگ چخماقی در این منطقه پیدا شده بود که عمر آن به 1.4 میلیون سال پیش می‌رسید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی