ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

شرکت دانش‌بنیان بارولاین خبر داد: رشد بیش از 300 درصدی در 5 ماه نخست امسال

شرکت دانش‌بنیان بارولاین با سرمایه‌گذاری مشترک مکس و گروه صنعتی اعلام کرد در ۵ ماه ابتدای سال رشد ۳۴۱ درصدی را تجربه کرده است.

شیدا ملکی
نوشته شده توسط شیدا ملکی | ۵ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۸:۴۵

شرکت دانش‌بنیان بارولاین با سرمایه‌گذاری مشترک مکس و گروه صنعتی اعلام کرد در ۵ ماه ابتدای سال رشد ۳۴۱ درصدی را تجربه کرده است.

بر اساس توضیحات منتشر شده، شرکت دانش‌بنیان بارکاو تکنولوژی (بارولاین) از شرکت‌های پورتفولیو هلدینگ مکس است. هلدینگ مکس تا امروز روی استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیانی همچون دکتر تو هم سرمایه‌گذاری کرده و این مجموعه‌ها مسیر موفقیت را به شکل قابل توجهی طی کرده‌اند.

بارولاین مجموعه‌ای است که توانسته با سرمایه‌گذاری مشترک مکس و گروه صنعتی ماموت در سال 1398 کار خود را آغاز کرده و استراتژی تحول و هوشمندسازی در صنعت حمل‌ونقل را برگزیده است.

سرمایه‌گذاری ماموت به عنوان مجموعه‌ای که پایه اولیه رفتار اقتصادی‌اش بر اساس تولید خودروهای سنگین است بر روی بارولاین امکان توسعه و رشد این شرکت را چند برابر خواهد کرد.

از سویی دیگر این نکته را هم باید مورد توجه قرار داد که اندازه بازار حمل‌ونقل جاده‌ای نزدیک به 300 هزار میلیارد تومان در سال برآورد می‌شود که بارولاین در نظر دارد تا در 5 سال آینده سهم 1 درصدی از این بازار را از آن خود کند؛ یک درصد از سهم بازاری با این حجم به طور قطع سهم قابل توجهی خواهد بود.

در سامانه اینترنتی بارولاین، صاحبان‌ بار می‌توانند به شکل رایگان‌ بار خود را اعلام کنند تا بارولاین با دسترسی به بیش از‌ نیمی از رانندگان کشور، مناسب‌ترین هزینه‌ حمل‌ونقل را پیشنهاد دهد و در واقع آنها را وارد یک بازار اینترنتی از نوع ارائه دهندگان خدمات حمل و نقل کند.

علاوه براین، با توجه به « داشتن مجوز بزرگ مقیاس هوشمند»، بارولاین این قابلیت را دارد که صدور بارنامه الکترونیکی در کل کشور را به طور آنلاین داشته باشد؛ در واقع بارولاین تمامی بارنامه‌ها را به شکل الکترونیکی و با کم‌ترین کمسیون صادر می‌شود و رصد لحظه‌ای وضعیت حمل‌ بار هم در آن امکان‌پذیر است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی