ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

رئیس دانشگاه علم و صنعت: پرتاب ماهواره «ظفر 2» در آینده‌ای نزدیک رخ خواهد داد

انبیا اعتقاد دارد با توجه به پیشرفت اخیر دانشگاه‌های ایران، کشورهای دیگر چاره‌ای جز استفاده از دانش فنی ایرانی‌ها ندارند.

مجتبی آستانه
نوشته شده توسط مجتبی آستانه | ۱۹ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۰:۲۹

انبیا با اشاره به ساخت 4 ماهواره در دانشگاه علم و صنعت، اعلام کرد ماهواره ظفر 2 به زودی پرتاب خواهد شد. او اعتقاد دارد با توجه به پیشرفت اخیر دانشگاه‌های ایران، کشورهای دیگر چاره‌ای جز استفاده از دانش فنی ایرانی‌ها ندارند.

«منصور انبیا»، رئیس دانشگاه علم و صنعت در گفتگو با ایرنا به تلاش‌های پژوهشگران این دانشگاه در عرصه فناوری‌های ساخت ماهواره اشاره کرد و گفت:

«تا کنون 4 ماهواره در دانشگاه علم و صنعت ساخته شده است؛ نوید اولین ماهواره بوده و در سال 1390 ساخته و پرتاب شد. ماهواره دوم در سال 1392 به نام مبین، ماهواره سوم به نام ظفر ۱ در سال 1398 و ماهواره چهارم ظفر 2 است. ماهواره ظفر 2 به‌زودی پرتاب می شود و پس از پرتاب این ماهواره برای ساخت ماهواره‌های دیگر اقدام خواهیم کرد.»

گفتنی است ماهواره ظفر یک و 2 در دی ماه سال 1398 از سوی دانشگاه علم و صنعت به وزارت ارتباطات تحویل داده شد و قرار بود پس از انجام آزمایش‌های اولیه و تایید نهای این ماهواره‌ها پرتاب شوند.

او با بیان اینکه دانشگاه علم و صنعت صاحب فناوری‌های مختلف بوده و تقریبا می‌تواند نیاز کشور را در این زمینه پاسخ دهد، آن را یک امتیاز ویژه برای این دانشگاه دانست و گفت: «برای انتقال بین‌المللی فناوری صحبت‌هایی شده تا آن را به کشورهای دیگر عرضه کنیم. اکنون ایران در حوزه ساخت ماهواره با توجه به پیشرفتی که داشته، با انتقال و تبادل فناوری می‌تواند بیش از پیش توسعه پیدا کند.»

انبیا معتقد است شرایط موجود به گونه‌ای است که کشورهای توسعه یافته برای خرید محصولات و دانش ایرانی با کشورهای همسان ایران رقابت می کنند؛ اما با توجه به پیشرفت اخیر دانشگاه‌های ایران، کشورهای دیگر چاره‌ای جز استفاده از دانش فنی ایران ندارند.

وی در بخش دیگر سخنان خود به برنامه‌ریزی برای تربیت حکمران در دانشگاه علم و صنعت برای کشور اشاره کرد و گفت: «در حوزه اقتصاد اسلامی هم ورود پیدا می‌کنیم تا مأموریت‌های مهم را انجام دهیم. به صورت مداوم رشته گرایش‌های مختلفی به دانشگاه علم و صنعت اضافه می‌شود و دانشگاه پویا و کارآفرین باید در همین راستا حرکت کرده و به دنبال رشته‌های چند بعدی و چند وجهی برود.»

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی