ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

شبکه 6G
تکنولوژی

ال جی آزمایش انتقال داده توسط شبکه 6G را با موفقیت انجام داد

ال جی و شرکای آن موفق شدند تا در یک محیط فضای باز، انتقال داده با استفاده از شبکه 6G را با موفقیت آزمایش کنند.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۲۳ شهریور ۱۴۰۱ | ۲۱:۳۰

ال جی با موفقیت انتقال داده 6G تراهرتز (THZ) را از فاصله 320 متری در یک محیط فضای باز که در موسسه Fraunhofer Heinrich Hertz (HHI) برلین، آلمان واقع شده، آزمایش کرده است. آزمایش کره‌ای‌ها در محدوده فرکانس 155-175 گیگاهرتزی انجام شده و یک گام مهم رو به جلو در تجاری‌سازی شبکه 6G در مناطق شهری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ال جی و شرکای آن در آزمایش خود از یک تقویت‌کننده قدرت چند کاناله 20dbm برای انتقال داده‌ها و یک دریافت‌کننده کاهش نویز برای بهبود کیفیت سیگنال ورودی استفاده کرده‌اند.

دکتر «کیم باون-هون»، مدیر ارشد فناوری ال جی الکترونیکس درباره این آزمایش توضیح می‌دهد:

«با موفقیت این آزمایش، ما یک قدم دیگر به تحقق بخشیدن 6G با سرعت 1 ترابایت (TB) در ثانیه در هر دو فضاهای داخلی و خارجی نزدیکتر هستیم. انتظار داریم که شبکه 6G محرک اصلی تجارت آینده و تجربیات کاربران جدید باشد و ترجیح می‌دهیم که در خط مقدم توسعه آن قرار داشته باشیم.»

پیشرفت در روند توسعه شبکه 6G

شبکه 6G

در مقایسه با 5G، شبکه 6G تا 50 برابر نرخ اوج داده بیشتر، کاهش تاخیر 10 برابری و قابلیت اطمینان بسیار بیشتری را ارائه می‌کند. پیش‌بینی می‌شود که استانداردسازی شبکه 6G در سال 2025 آغاز شود و تجاری‌سازی آن برای حدود سال 2029 پیش‌بینی شده است. در همین رابطه، مدیرعامل نوکیا نیز اخیرا گفته بود که شبکه 6G تا سال 2030 در دسترس قرار می‌گیرد.

بنابراین هنوز فاصله بسیار زیادی با در دسترس قرار گرفتن شبکه 6G فاصله داریم و هنوز نسل قبلی، یعنی 5G به‌طور کامل در کشور ما و بسیاری از کشورهای دیگر در دسترس کاربران قرار نگرفته است.

ال جی قصد دارد تا نتایج کامل مربوط به آزمایش جدید خود را در اجلاس بزرگ 6G آینده اعلام کند که قرار است در تاریخ 23 سپتامبر (1 مهر) در پارک علوم ال‌جی مستقر در سئول برگزار شود. این شرکت همراه با موسسه علم و فناوری پیشرفته کره (KAIST) و انستیتوی استاندارد و علوم تحقیقات کره (KRISS) این رویداد را برگزار می‌کند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی