ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

سلامت

پژوهشی جدید: یک ساعت تمرین وزنه‌برداری در هفته می‌تواند خطر مرگ را 20 درصد کاهش دهد

دانشمندان نشان داده‌اند که فعالیت‌های تقویت عضلات مانند بلند کردن وزنه، شنای سوئدی یا درازنشست تا حد زیادی باعث کاهش خطر مرگ می‌شوند.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۶ مهر ۱۴۰۱ | ۲۱:۳۰

محققان در جدیدترین مطالعات خود، رابطه بین فعالیت‌های تقویت عضلات مانند تمرینات وزنه‌برداری و خطر مرگ را بررسی کرده‌اند. مطالعات آن‌ها نشان می‌دهد که انجام این دسته از فعالیت‌ها به مدت 30 الی 60 دقیقه در هفته می‌تواند تاثیر قابل توجهی در طول عمر ما داشته باشد.

این تحقیق توسط دانشمندان ژاپنی انجام شده و شامل یک بررسی منظم از 16 مطالعه در مورد عادت‌های ورزشی بزرگسالان بدون مشکلات سلامتی جدی می‌شود. از جمله این عادت‌ها می‌توان به فعالیت‌های تقویت‌کننده عضلات صدها هزار زن و مرد بین 18 تا 97 سال می‌شود و محققان تلاش کردند تا به بینش جدیدی در مورد خطر مرگ و میر سبک زندگی مختلف دست پیدا کنند.

کاهش خطر مرگ با فعالیت‌های تقویت عضله

خطر مرگ

در حالی که این تحقیقات نشان می‌دهد که فعالیت‌های تقویت‌کننده عضلات به‌طور کلی خطر مرگ‌و‌میر بسیار کمی را به همراه دارد، محققان به دنبال این بودند که میزان ایده‌آل و واقعی این امر را نشان دهند. بررسی قاعده‌مند آن‌ها نشان می‌دهد که حداکثر تاثیر در این زمینه به انجام 30 تا 60 دقیقه تمرینات تقویت عضله در طول هفته مربوط می‌شود که خطر مرگ را به‌طور کلی 10 تا 20 درصد کاهش می‌دهد.

نمونه‌هایی از فعالیت‌های تقویت عضلات شامل بلند کردن وزنه، تمرینات باند مقاومت، شنای سوئدی، درازنشست، اسکوات و حتی باغبانی سنگین با بیل می‌شود. علاوه بر این، دانشمندان ادعا کرده‌اند که انجام این نوع فعالیت‌ها به مدت 60 دقیقه در هفته باعث کاهش خطر شدید دیابت نیز می‌شود.

جالب اینجاست که محققان ادعا می‌کنند هیچ مدرک قطعی وجود ندارد که نشان دهد انجام بیشتر از یک ساعت این دسته از فعالیت‌ها، مزایای اضافی به همراه دارد.

خطر مرگ

همچنین دانشمندان اشاره می‌کنند زمانی که فعالیت‌های تقویت عضلات با ورزش‌های ایروبیک ترکیب می‌شود، تاثیرات آن‌ها نیز شدیدتر می‌شود. در واقع انجام این فعالیت‌ها به صورت ترکیبی، 40 درصد باعث کاهش خطر ناشی از هر علتی، 46 درصد باعث کاهش خطر مرگ در اثر بیماری‌های قلبی عروقی و 28 درصد کاهش خطر مرگ ناشی از سرطان می‌شود.

در نهایت باید اشاره کرد که این مطالعه بر اساس ارزیابی ذهنی فعالیت‌های تقویت عضلات به جای بررسی نزدیک در یک محیط بالینی انجام شده است و بیشتر شرکت‌کنندگان آن از ایالات متحده بوده‌اند. دانشمندان امیدوارند در آینده تحقیقات بیشتری روی جمعیت متنوع‌تری از داوطلبان انجام شود تا صحت این نتایج را بتوانند تقویت کنند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی