ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

رپورتاژ آگهی

رزرو هتل داخلی و خارجی به صورت آنلاین چگونه است

هتل ها همان قلب تپنده سفر هستند که باید همیشه حواسمان به رزرو هتل مناسب برای یک سفر فوق العاده باشد. اگر می خواهید لحظات خوشی را بدون دغدغه سپری کنید بهتر است که هتل ...

واحد تبلیغات
نوشته شده توسط واحد تبلیغات | ۹ مهر ۱۴۰۱ | ۱۱:۰۰

سلب مسئولیت: دیجیاتو صرفا نمایش‌دهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.

هتل ها همان قلب تپنده سفر هستند که باید همیشه حواسمان به رزرو هتل مناسب برای یک سفر فوق العاده باشد. اگر می خواهید لحظات خوشی را بدون دغدغه سپری کنید بهتر است که هتل خود را به صورت آنلاین رزرو نمایید. رزرو هتل آنلاین به شما کمک می کند تا در هر زمان و هر مکان، اتاق خود را تنها با استفاده از یک گوشی یا یک لب تاب رزرو کنید. در ادامه می توانید راه های رزرو هتل داخلی و خارجی به صورت آنلاین را در این مطلب مطالعه کنید.

روش رزرو هتل داخلی

نکاتی در رزرو هتل داخلی وجود دارد که با استفاده از آن به راحتی می توانید برای خود اتاق رزرو کنید و بسیار ساده تر با رسپشن هتل نیز ارتباط برقرار کنید. هتل ها دارای تعداد ستاره های مختلفی هستند و در صورتی که حتی در هتل های داخلی با اصطلاحات مخصوص رزرو هتل آشنا نباشید در این مراحل به مشکل خواهید خورد. بهترین اتاق هایی که در سفرهای داخلی می توانید رزرو کنید در هتل های مشهد می تواند باشد که دارای استانداردهای فوق العاده ای در سفر های داخلی هستند. برخی اصطلاحات موردنیاز برای رزرو هتل داخلی را برای شما ذکر می کنیم.

روم سرویس اصطلاح موردنیاز در رزرو هتل داخلی

 این اصطلاح همانطور که در جریان هستید در هتل های داخلی نیز وجود دارد و حتما در فیلم ها یا سریال ها مشاهده کرده اید که برخی افراد وعده غذایی خود را در داخل اتاق تحویل می گیرند. روم سرویس دقیقا همین موضوع است و به سرویس درون اتاق اشاره دارد. البته اگر خدمات هتل برای وعده ناهار یا صبحانه به صورت بوفه باشد نمی توانید از خدمات روم سرویس استفاده کنید چراکه تنوع غذایی زیاد بوده و خودتان باید در بوفه انتخاب آن را انجام دهید. اکثر هتل های کیش برای صبحانه و ناهار دارای بوفه غذایی هستند و باید غذای خود را در بوفه انتخاب کنید.

امکان درخواست تخت اضافه در زمان رزرو هتل داخلی وجود دارد؟

اگر شما در هتلی هستید و یک اتاق با سه نفر ظرفیت را که دو تخت دارد، رزرو کرده اید. شاید بخواهید یکی دیگر از دوستان خود را به اتاق خود اضافه کنید، در این صورت باید در هتل درخواست اضافه کردن یک تخت را بدید. البته این موضوع به قوانین هتل بستگی دارد و اگر این کار را انجام دهند و با شما همکاری کنند معمولا یک تخت Sofa Bed یا یک مبل تخت خواب شو را به اتاق شما اضافه خواهند کرد. البته این نوع تخت معمولا در اتاق هتل ها وجود دارد و می توانید از آن ها برای فرد اضافه استفاده کنید.

اتاق های مختلف در رزرو هتل داخلی

در زمان رزرو هتل داخلی حتما با نام های مختلفی در اتاق های موجود هتل مواجه شده اید که در انتخاب آن ها شما را با شک و تردید مواجه کرده است. پیشنهاد می کنیم این قسمت را به خوبی مطالعه کنید تا در رزرو هتل داخلی و انتخاب اتاق های خود مشکلی نداشته باشید.

انواع اتاق هایی که راجع به آن ها در این مطلب توضیح داده ایم:

  • اتاق دابل
  • اتاق سینگل
  • سوئیت دوبلکس
  • سوئیت یک خوابه
  • فمیلی روم یا اتاق خانوادگی
  • اتاق سه تخته یا Triple Room

اتاق سینگل یا همان یک تخته

یکی از اتاق های موجود در همه هتل ها، اتاق های سینگل یا یک تخته هستند که از نامش همه ماجرا پیداست. این اتاق ها برای 1 نفر تهیه دیده شده است و معمولا متراژ 37 الی 45 متر مربع دارند. این اتاق ها معمولا برای سفرهای یک نفره شما مناسب است.

اتاق دو نفره تویین ((Twin Room)  یا دو نفره دابل (Double Room)

اتاق های دو نفره تویین و اتاق های دونفره دابل هر دو خاصیت دو نفره بودن را دارند اما یک تفاوت کوچک با هم دارند که آن ها را از هم مجزا کرده است. از اتاق های تویین زمانی استفاده می شود که دو دوست هستید و نیازمند یک اتاق با دو تخت یک نفره هستید اما اتاق های دابل برای زوج ها مناسب تر است، زیرا به شما یک اتاق با تختی دونفره خواهد داد.

اتاق سه تخته یا Triple Room

اتاق های سه تخته یا تریپل مناسب اقامت سه نفر در یک اتاق هستند. این اتاق ها دارای دو مدل چینش تخت می باشند، به این صورت که یا سه تخت تک نفره مجزا دارند که برای مسافرت با دوستان مناسب است یا یک تخت دو نفره و یک تخت یک نفره که برای سفرهای یک زوج با فرزندشان پیشنهاد خواهد شد. حتما برای طرز قرارگیری این تخت ها در هتل با مسئول پذیرش صحبت کنید.

سوئیت یک خوابه (Single Suite)

سوئیت نوع دیگری از اتاق هاست که در زمان ورود به اتاق آشپزخانه روبروی شما قرار دارد و اتاق خواب ها در بخش پشتی آن ها قرار می گیرند. این اتاق ها معمولا برای سفرهای خانوادگی و گروهی مناسب اند و هزینه بیشتری را در بین اتاق های هتل به خود اختصاص می دهند. این اتاق ها دارای تعداد تخت های مختلفی هستند که به نوع یک تخته آن، سوئیت یک خوابه یا سینگل سوئیت گفته می شود.

سوئیت دوبلکس (Duplex Suite)

سوئیت دوبلکس نوعی سوئیت دو طبقه است که در طبقه پایین آن سالن پذیرایی، سرویس بهداشتی و آشپزخانه قرار می گیرد و اتاق خواب، سرویس بهداشتی و حمام و همچنین سالن نشیمن در طبقه بالای آن قرار دارد.

فمیلی روم یا اتاق خانوادگی

فمیلی روم یا اتاق خانوادگی در زمان رزرو هتل داخلی و خارجی یکی از بزرگترین اتاق های هتل می باشد که مناسب خانواده طراحی شده است. این اتاق ها بسیار بزرگتر از اتاق های دیگر هستند و حتی برخی از آن ها دو اتاق خواب مجزا دارند. در برخی از اتاق های خانوادگی دو تخت دو نفره یا دابل وجود دارد و یا یک تخت بزرگتر با سایز کوئین قرار داده می شود.

 این تخت ها می توانند تا چهار نفر را روی خود جای دهند و در  بعضی از این هتل های فمیلی روم یا اتاق های خانوادگی یک تخت کینگ سایز برای پدر و مادر و یک کاناپه تخت خواب شو و یا یک تخت دو طبقه برای کودکان داده می شود.

مینی بار در رزرو هتل چیست

پس از اینکه رزرو هتل خود را انجام داده اید چه در هتل های داخلی و چه در هتل خارجی با یک مینی بار یا همان یخچال های کوچک در اتاق خود روبرو خواهید شد. در این مینی بار خوراکی و نوشیدنی های زیادی وجود دارد که می توانید از آن ها استفاده کنید و سپس در آخر هزینه اضافی آن ها را می توانید حساب کنید.

بل بوی در زمان رزرو هتل داخلی و خارجی

بل بوی یا  Bell Boy یکی از افراد پرنسل هتل است که با او حتما در هتل های مختلف روبرو شده اید. بل بوی وظیفه دارد که چمدان ها را برای شما تا درب اتاقتان حمل کند و اتاق و امکانات آن را به شما معرفی کرده و آن را تحویل دهد.

روش رزرو هتل خارجی

در زمان رزرو هتل خارجی نیز ممکن است برخی دغدغه ها برای شما از سفر و رزرو یک هتل سخت باشد اما در این قسمت برخی اصطلاحات و نکات را در سفرهای خارجی و رزرو هتل خارجی برای شما توضیح می دهیم.

اصطلاحات رزرو هتل خارجی مربوط به سن مسافرین

اگر قصد سفر با خانواده به یکی از مقاصد خارجی را دارید خوب است که از برخی اصطلاحات مربوط به سنین در هتل های خارجی بدانید تا بهتر و راحت تر بتوانید اتاق خود را انتخاب کنید.

بزرگسال (Adult)

افرادی که بیش از 12 سال دارند در زمان رزرو هتل در دسته بزرگسال قرار می گیرند که آن ها را با کلمه اختصاری ADL نشان می دهند.

اطفال ۲-۶ سال  Child

کودکان 2 تا 6 سال جزو این دسته قرار می گیرند که در زمان رزرو هتل خارجی ممکن است با این اصطلاح روبرو شوید. البته باید بدانید که برای این سنین child no bed در نظر گرفته می شود و برای آن ها هیچ تخت مجزایی در هتل در نظر گرفته نمی شود و می توانند بر روی تخت پدر و مادر خود استراحت کنند. علامت اختصاری این میهمانان به صورت CHD2-6 می باشد.

اطفال ۶-۱۲ سال  Child 

کودکان 6 تا 12 سال مهمانانی هستند که در این بخش قرار می گیرند. این اطفال در هتل ها به صورت اختصاری با نام CHD6-12 نمایش داده می شود. این دسته از کودکان از اصطلاح child with bed برخوردار هستند و به آن ها تختی جداگانه اختصاص داده خواهد شد.

فولی بوکت (Fully booked) به چه معناست

در زمان رزرو هتل خارجی باید بدانید این اصطلاح به این معنی است که اتاق هتل در زمانی که شما آن را رزرو کرده اید، پر شده است و باید زمان دیگری را برای رزرو اتاق خود انتخاب نمایید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی