ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ورزش
علمی

سازمان بهداشت جهانی: اگر مردم شروع به ورزش نکنند، جهان با معضلی بزرگ روبرو می‌شود

به گزارش سازمان بهداشت جهانی، اگر تعداد افرادی که ورزش می‌کنند افزایش پیدا نکند، تا سال 2030 جهان با معضل بزرگی روبرو خواهد شد.

تینا پورشاهید
نوشته شده توسط تینا پورشاهید | ۲۹ مهر ۱۴۰۱ | ۱۷:۳۰

گزارش جدید سازمان بهداشت جهانی (WHO) نشان می‌دهد اگر تعداد افرادی که ورزش می‌کنند افزایش پیدا نکند، تا سال 2030 جهان با معضل بزرگی روبرو خواهد شد و احتمالا در اثر بی‌تحرکی، حدود نیم میلیارد نفر به تعداد موارد مبتلا به بیماری‌های مزمن از جمله بیماری‌های قلبی و دیابت در جهان اضافه خواهد شد.  

ابتلا به بیماری‌های مزمن، هزینه زیادی به همراه دارد و همچنین کیفیت زندگی افراد را تحت تاثیر قرار می‌دهد. در نتیجه دولت‌ها به دنبال راهکارهایی هستند تا آمار ابتلا به چنین بیماری‌هایی را به حداقل برسانند.

هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد تبعات ورزش نکردن

در گزارش جدید سازمان بهداشت جهانی، به لزوم احداث مسیرهایی که پیاده‌روی در آنها ایمن باشد و همچنین احداث جاده‌های سلامت برای پیاده‌روی و انجام تمرینات ورزشی درکشورهای جهان اشاره شده است تا تعداد افرادی که فعالت بدنی دارند، افزایش پیدا کند. اگر طی سال‌های آینده تعداد افرادی که ورزش می‌کنند در آمار فعلی محدود شده و تغییری نکند، جهان با معضلی بزرگ روبرو خواهد شد.

سازمان بهداشت جهانی با داده‌های جمع آوری شده از 194 کشور جهان و وضعیت فعالیت بدنی در آنها به این نتیجه دست یافته است و هشدار می‌دهد کشورها باید سیاست‌های جدیدی را برای ترویج فعالیت بدنی و مبارزه با کم‌تحرکی دنبال کنند.

بسیاری از مطالعات نشان می‌دهد که ورزش کردن و داشتن فعالیت بدنی، می‌تواند تاثیر مثبتی روی سلامت افراد داشته باشد و آمار ابتلا به بیماری‌های مزمن را کاهش دهد. لذا برای آنکه طی یک دهه آینده با معضل بزرگ ابتلا به بیماری‌های مزمن در اثر کم ‌تحرکی روبرو نشویم، لازم است از هم اکنون برای جلوگیری از بروز چنین وضعیتی تدبیر شود.

برخی بیماری‌ها از جمله بیماری قلبی، سکته مغزی، دیابت نوع 2، فشار خون بالا، سرطان، زوال عقل و افسردگی با نداشتن فعالیت بدنی و کم تحرکی مرتبط هستند.

نویسندگان این تحقیق پیش بینی می‌کنند که اگر تعداد افرادی که فعالیت بدنی دارند، افزایش پیدا نکند، بین سال‌های 2020 تا 2030، رقمی در حدود 500 میلیون نفر به تعداد افراد مبتلا به بیماری‌های مزمن اضافه می‌شود که می‌تواند هزینه‌های زیاد درمانی را برای افراد و دولت‌ها به همراه داشته باشد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی