ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

گوگل
تکنولوژی

گوگل به اتهام سیاست‌های ضد رقابتی در اندروید، 161.9 میلیون دلار در هند جریمه شد

در این شکایت اشاره شده که گوگل برنامه‌های خود از پیش روی اندروید نصب می‌کند و این امر استفاده از سایر برنامه‌ها را سخت می‌کند.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۳۰ مهر ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۰

گوگل به دلیل رفتارهای ضد رقابتی خود در پلتفرم اندروید با جریمه دیگری روبرو شده است. این بار کمیسیون رقابت هند، غول موتور جستجو را به مبلغ 161.9 میلیون دلار جریمه کرده است.

به گفته مقامات کمیسیون رقابت هند، این شرکت با از پیش نصب کردن برنامه‌های خود در سیستم عامل اندروید، «شرط غیرمنصفانه‌ای» برای سازندگان موبایل تحمیل کرده است. گفته می‌شود که این امر، شرکت‌ها را از توسعه نسخه‌های اندروید به شدت اصلاح‌شده که کمتر به خدمات گوگل متکی هستند، منصرف می‌کند.

کمیسیون هندی همچنین معتقد است که گوگل از «موقعیت برتر» خود برای از بین بردن رقبا در بازارهای جستجو، استورهای برنامه، مرورگر وب و خدمات ویدیویی استفاده می‌کند. از گذشته، در گوشی‌هایی که روی آن‌ها پلی استور گوگل نصب شده، برنامه‌های دیگری از جمله کروم و یوتیوب نیز نصب شده است و اغلب در صفحه اصلی قرار دارند.

اندروید

هرچند کاربران همیشه می‌توانند جایگزین‌هایی مانند فایرفاکس و Vimeo را نصب کنند، اما روی گوشی‌ها از پیش نصب نشده‌اند. همچنین در صورتی که تولیدکنندگان از پروژه منبع باز اندروید (AOSP) استفاده کنند، دسترسی خود به استور گوگل پلی را از دست می‌دهند.

دستورات ارائه شده به گوگل

نهاد مقرراتی درخواست کرده که گوگل روند از پیش نصب کردن برنامه‌های خود را متوقف کند، زیرا شرکت‌ها باید در این زمینه امکان انتخاب داشته باشند. همچنین گفته شده که استورهای برنامه شخص ثالث باید از طریق Play Store منتشر شوند و کاربران باید بتوانند در هنگام راه‌اندازی یک گوشی جدید، موتور جستجوی مدنظر خود را انتخاب کنند.

گوگل سال گذشته حدود 257.6 میلیارد دلار درآمد جهانی داشته، بنابراین جریمه 161.9 میلیون دلاری برای آن بسیار ناچیز است. با این حال، این دستور و دستورات مشابهی که در گذشته صادر شده، می‌تواند باعث شود تا معاملات خود با سازندگان اندروید را به میزان قابل توجهی تغییر دهد.

همچنین باید اشاره کرد که هند دومین بازار بزرگ گوشی‌های موبایل جهان محسوب می‌شود و حدود 606.6 میلیون کاربر دارد، بنابراین گوگل نمی‌تواند به سادگی آن را نادیده بگیرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی