ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ناسا
علمی

فضاپیمای ناسا از فاصله 620 هزار کیلومتری تصویر شگفت‌انگیزی از زمین ثبت کرد

این تصویر سیاه و سفید در تاریخ 15 اکتبر برابر با 23 مهرماه به ثبت رسیده است.

تینا پورشاهید
نوشته شده توسط تینا پورشاهید | ۴ آبان ۱۴۰۱ | ۲۳:۳۰

فضاپیمای لوسی ناسا در حال انجام ماموریتی مربوط به سیارک‌های تروجان باستانی مشتری است و طی این ماموریت تصویری شگفت‌انگیز از فاصله 620 هزار کیلومتری زمین ثبت کرده است.

این تصویر سیاه و سفید در تاریخ 15 اکتبر برابر با 23 مهرماه به ثبت رسیده است و همان‌طور که گفته شد، لوسی آن را از فاصله 380 هزار مایلی (620 هزار کیلومتری) ثبت کرده که شبیه سنگ‌مرمر با ابرهای زیبا است.

ناسا در بیانیه‌ای اعلام کرد:

«سمت چپ بالای تصویر نمایی از هادر اتیوپی را نشان می‌‌دهد که فسیل 3.2 میلیون ساله اجداد انسان را در خود جای داده است.»

ثبت تصویری شگفت‌انگیز از فضاپیمای ناسا

سستم دوربین ردیابی ترمینال لوسی (T2CAM) با هدف ردیابی سیارک‌ها به کار برده می‌شود و توانسته تصویر زمین را به ثبت برساند.

علاوه بر این تصویر ثبت شده در فاصله 620 هزار کیلومتری، ناسا تصویر دومی را به اشتراک گذاشته است که زمین و ماه را در 13 اکتبر و از فاصله 890 هزار مایلی یا 1.4 میلیون کیلومتری نشان می‌دهد. زمین و ماه در حالی که در یک شکاف سیاه روبروی یکدیگر قرار دارند، کوچک به نظر می‌رسند.

ماه مانند یک نقطه خاکستری کوچک در سمت چپ به نظر می‌رسد. در حالی که زمین شبیه سنگ مرمر بزرگتری در سمت راست و در فضای تاریک قابل رویت است.

این تصاویر، لحظاتی شگفت‌انگیز از سفر فضاپیمای لوسی را به تصویر کشیده‌اند. مدت زمانی است که فضاپیمای لوسی در ماموریت به سر می‌برد. این فضاپیما در اواخر سال 2021 راه‌اندازی شد و ماموریت اصلی آن قرار است 12 سال طول بکشد. ناسا در ماموریت لوسی، سیارک‌ها را مورد مطالعه قرار می‌دهد تا شکل‌گیری منظومه شمسی را بیشتر بررسی کند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی