ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری: وام می‌دهیم

معاونت علمی ریاست جمهوری با اشاره به خسارتی که استارتاپ‌ها متحمل شده‌اند از پرداخت وام و جبران خسارت برای آنها خبر داد.

شیدا ملکی
نوشته شده توسط شیدا ملکی | ۱۴ آبان ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۵

معاون علمی رئیس جمهور با بیان اینکه معاونت علمی برنامه‌ای دارد که از شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌هایی که در حوادث اخیر متضرر شدند حمایت کند از اختصاص وام‌های بلندمدت و کم بهره به استارتاپ‌ها به منظور حمایت از آنها خبر داد.

روح الله دهقانی فیروزآبادی با اشاره به موضوع قطع اینترنت و آسیب‌های وارد شده به شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپ‌ها، گفت: «معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به موضوع قطع اینترنت و آسیب‌های وارده به شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپ‌ها توجه ویژه دارد و در وزارت ارتباطات نیز تصمیم‌گیری شده که یک بسته حمایتی برای این مجموعه‌ها پیش‌بینی شود.»

به گفته دهقانی فیروزآبدی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برنامه‌ای دارد که از شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌هایی که در این حوادث متضرر شدند با اختصاص وام‌های بلندمدت و کم بهره حمایت کند. به باور او قطعاً این دوران کوتاه نیز می‌گذرد و کسب و کارهای جوانان ایرانی با توانی بیشتر ادامه خواهد یافت.

این اظهارنظر او در حالی است که بخش قابل توجهی از آسیب‌های وارده به کسب‌وکارهای فعال در اینترنت شامل کسب‌وکارهای اینستاگرامی است که استارتاپ نیستند و صرافا خروجی یک خوداشتغالی کوچک و خانگی را در ویترین اینستاگرام به فروش گذاشته‌اند. این کسب‌وکارها بیشتر معطوف به مشاغل زنان است و حالا نه تنها با ضرر و زیان قابل توجهی همراه شده، بلکه در روند تدوین راهکار هم توجهی به آنها نمی‌شود.

با وجود این آسیب‌ها تمرکز دهقانی فیروزآبادی بیشتر بر روی استارتاپ‌ها است و اعلام کرده قطعاً شرکت‌هایی که به دلیل اختلال و قطع اینترنت متضرر شده‌اند را مورد حمایت قرار خواهیم داد.

او از راه‌اندازی کارگروهی برای بررسی و شناسایی مجموعه شرکت‌هایی که آسیب دیده‌اند و روند بررسی میزان خسارت آنها نیز خبر داد و گفت: «قانون جهش تولید دانش بنیان ظرفیت‌های بسیار بزرگی دارد. این قانون، قانون مترقی بوده که در سطح دنیا نیز از قوانین مترقی در حوزه حمایت از علم و فناوری به شمار می‌آید.»

سرپرست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری البته در شرایطی تاکید بر مترقی بودن قانون حمایت از علم و فناوری حمایت می‌کند که اتحادیه پوشاک تا گردشگری کشور در روزهای اخیر خبر از ضرر و زیان این حوزه‌ها به واسطه قطع و اختلال دسترسی به اینستاگرام و به طور کلی اینترنت داده بودند.

از سویی دیگر دهقانی فیروزآبادی با تاکید بر اینکه هم اکنون معاونت علمی و فناوری در حال تدوین آیین‌نامه‌های اجرایی قانون جهش تولید دانش بنیان هستند، ابراز امیدواری کرد که با حضور رئیس جمهور جلسه دوم نیز تشکیل شود.

به گفته او تاکنون یک جلسه با حضور رئیس جمهور و ۵ جلسه جانبی برای تدوین آیین‌نامه اجرایی این قانون تشکیل شده و ۹۰ درصد آیین‌نامه اجرایی این قانون تدوین شده است.

تدوین قانونی که به گفته سرپرست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، قانونی مترقی است؛ در شرایط عدم امکان دسترسی به اینترنت نگرانی را برای کسب‌وکارهای اینترنتی و مبتنی بر فناوری‌های ارتباطی کاهش نداده است. کسب‌وکارهای مستقل، استارتاپ‌های تازه کار و آنهایی که مراحل ابتدایی را گذرانده‌اند در بیش از چهل روز گذشته تاکید کرده‌اند که عدم دسترسی‌شان به ابزارهای فعال در اینترنت آنها را دچار آسیب کرده است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • realtime
    realtime | ۱۴ آبان ۱۴۰۱

    شما نباید وام بدین، شما باید خسارت بدین و نت رو آزاد کنید.

  • realtime
    realtime | ۱۴ آبان ۱۴۰۱

    از مردم مالیات میگیرن به اینا وام و مزایا میدن.

مطالب پیشنهادی