ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

مچ بند
علمی

برای اولین‌بار در جهان: مچ بندی که می‌تواند تمام بدن را به صورت سه بعدی ردیابی کند

محققان توضیح می‌دهند که در آینده می‌توان از این سیستم در ساعت‌های هوشمند استفاده کرد.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۲۰ آبان ۱۴۰۱ | ۱۳:۳۰

محققان دانشگاه کرنل با استفاده از یک دوربین مینیاتوری و یک شبکه عصبی عمیق سفارشی‌سازی شده، اولین مچ بند در نوع خود را ساخته‌اند که می‌تواند کل وضعیت بدن را به صورت سه بعدی ردیابی کند.

BodyTrak اولین دستگاه پوشیدنی جهان است که حالت‌های تمام بدن را با یک دوربین ردیابی می‌کند. «چنگ ژانگ»، استادیار علوم اطلاعات و محقق ارشد این پژوهش توضیح می‌دهد که اگر در آینده این دستگاه در ساعت‌های هوشمند ادغام شود، BodyTrak می‌تواند یک رویداد تحول‌آفرین در زمینه نظارت بر بدن کاربر در حین فعالیت‌های فیزیکی باشد.

ژانگ گفت:

«از آنجایی که ساعت‌های هوشمند در حال حاضر دارای دوربین هستند، فناوری مانند BodyTrak می‌تواند وضعیت کاربر را درک کند و بازخورد مربوط به آن را در زمان واقعی ارائه کند. این امر مفید و مقرون‌به‌صرفه است و محدوده حرکت کاربر را محدود نمی‌کند.»

BodyTrak جدیدترین مچ‌بند ردیابی بدن از گروه SciFiLab است که در کالج محاسباتی و علوم اطلاعات کرنل مستقر هستند. این گروه، قبلاً نیز مدل‌های یادگیری عمیق مشابهی را برای ردیابی حرکات دست و انگشتان، حالت چهره و حتی تشخیص گفتار بدون صدا توسعه داده و از آن‌ها استفاده کرده است.

نحوه کار مچ بند BodyTrak

راز BodyTrak نه تنها در دوربین سایز مچ دست آن است، بلکه این دستگاه از یک شبکه عصبی عمیق نیز بهره می‌برد که تصاویر ابتدایی دوربین یا سایه‌نماهای بدن کاربر در حال حرکت را ردیابی می‌کند و می‌تواند 14 حالت بدن را به‌صورت سه‌بعدی ایجاد کند. به عبارت دیگر، این شبکه عصبی، تصاویر جزئی گرفته‌شده توسط دوربین را با دقت تکمیل می‌کند.

محققان اشاره می‌کنند که حفظ حریم خصوصی افراد نزدیک به شخصی که از این مچ‌بند استفاده می‌کند، یکی از نگرانی‌های مربوط به توسعه این فناوری است. با این حال، به گفته آن‌ها، BodyTrak نگرانی‌های مربوط به حریم خصوصی تماشاگران را کاهش می‌دهد؛ زیرا دوربین آن به سمت بدن کاربر است و فقط تصاویر جزئی از بدن کاربر می‌گیرد.

آن‌ها همچنین اشاره می‌کنند که ساعت‌های هوشمند امروزی هنوز دارای دوربین‌های کوچک یا قدرتمند و عمر باتری کافی را برای بهره‌بردن از حسگر تمام بدن ندارند، اما می‌توان انتظار داشت که در آینده از BodyTrak در ساعت‌های هوشمند استفاده شود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی