غذایی که می خوریم از کجا می آید؟ بزرگ ترین تولید کنندگان برنج، ذرت، گندم و نیشکر جهان

غذایی که می خوریم از کجا می آید؟ بزرگ ترین تولید کنندگان برنج، ذرت، گندم و نیشکر جهان

انسان‌ها از زمان پیدایش کشاورزی در حدود ۱۰,۰۰۰ سال پیش، محصولاتی را برای مصارف خاص انتخاب کرده و پرورش می‌دهند. اکنون سیستم غذایی ما کاملاً جهانی است و بسیاری از تولیدکنندگان برتر محصولات اصلی در کشورهایی هستند که از مبدا تاریخی خود دور هستند. به عنوان مثال، برزیل در حال حاضر بزرگترین تولید کننده سویا در جهان است، اگرچه این محصول در اصل برای شرق آسیا است.

محصولات اصلی چیست؟

اینفوگرافیک بالا منشأ تاریخی محصولات اصلی را در سراسر جهان و تولیدکنندگان اصلی آن محصولات را در حال حاضر نشان می دهد.

تولیدکنندگان محصولات اصلی امروزی
محصولات اصلی، آنهایی هستند که بیشترین رشد و مصرف را دارند و بسته به در دسترس بودن، ممکن است بین کشورها متفاوت تقسیم شده باشند. در سال ۲۰۲۰، نیشکر، ذرت، گندم و برنج حدود ۵۰ درصد از تولید جهانی این محصولات را تشکیل می دادند.

اما زمانی که تولید و توزیع محصولات اصلی در معرض تهدید قرار گیرد، عواقب آن در سطح جهانی احساس می شود. بیایید نگاهی به کشورهایی بیندازیم که تولیدکننده برتر برخی از محصولات اصلی ما در سال ۲۰۲۰ بودند.
محصولات اصلی چیست؟
همانطور که از داده های بالا می بینید، برزیل بزرگترین تولید کننده نیشکر در جهان و یکی از سه تولید کننده برتر ذرت است.

آینده امنیت غذایی

محصولات اصلی چیست؟
امنیت غذایی جهانی به محصولات اصلی و کشورهای تولیدکننده آنها بستگی دارد. با افزایش جمعیت جهان، نیاز به کشت محصولات بیشتر نیز افزایش می یابد. سازمان غذا و کشاورزی (FAO) تخمین می زند که تا سال ۲۰۵۰، جهان باید تولید غذای خود را حدود ۷۰ درصد افزایش دهد تا بتواند جمعیت در حال رشد را تغذیه کند.

محصولات اصلی چیست؟

راه حل های اولیه امنیت غذایی، انتقال محصولات از مناطق دیگر برای مکمل های غذایی بود. اکنون بازده محصول باید به عنوان تکامل بعدی در تقویت امنیت غذایی ما افزایش یابد. کودها گامی حیاتی در این فرآیند هستند و یک عنصر ضروری در آینده امنیت غذایی جهانی به حساب می آیند. آنها مواد مغذی حیاتی را فراهم می کنند که تولید محصول را افزایش می دهد و امنیت تغذیه را تقویت می کند.

محصولات اصلی چیست؟

برزیل سنگ معدن پتاس را از زمین استخراج می کند تا به عنوان کود به زمین بازگردد، مواد غذایی را تقویت کرده و به حفظ رشد مداوم در بخش کشاورزی کمک می کند.

بیشتر بخوانید:

کشاورزی زیر دریا با «باغ نمو»؛ اولین باغ پرورش گیاه زیر دریای مدیترانه در عمق ۴.۵ متری

تصاویری از محصولات غذایی داخلی که با «مواد تراریخته» تولید شده است

منبع: visualcapitalist
دیجیاتو
بدون نظر

ورود