ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

هواوی
تکنولوژی

ایالات‌متحده برای تجهیزات مخابراتی جایگزین هواوی 1.5 میلیارد دلار بودجه تخصیص می‌دهد

ایالات‌متحده به دلایل امنیت ملی استفاده از تجهیزات هواوی را ممنوع کرده و اکنون به‌دنبال توسعه جایگزین‌هایی برای آن است.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۱۷ آذر ۱۴۰۱ | ۱۶:۰۰

حکومت فدرال ایالات‌متحده آمریکا قصد دارد 1.5 میلیارد دلار برای کمک به ایجاد جایگزین‌های استانداردی برای شرکت‌های توسعه‌دهنده تجهیزات شبکه سلولی مدرن مانند هواوی سرمایه‌گذاری کند.

کارشناسان اعتقاد دارند که ساخت چنین تجهیزاتی توسط شرکت‌های معدودی که در خارج از کشور مستقر هستند و مقرون‌به‌صرفه‌ترین محصولات توسط هواوی چین ساخته می‌شوند، خطرات اقتصادی و امنیت ملی به‌همراه دارد. ایالات‌متحده با اشاره به همین دلایل، تا حد زیادی استفاده از فناوری‌های ساخته‌شده توسط هواوی را ممنوع کرده است.

شرکت تجهیزات شبکه

«آلن دیویدسون»، دستیار وزیر بازرگانی برای ارتباطات و اطلاعات و همچنین مدیر اداره ملی مخابرات و اطلاعات (NITA) در بیانیه‌ای در این رابطه گفت:

«بازار جهانی بسیار ادغام‌شده تجهیزات بی‌سیم، خطرات جدی را هم برای مصرف‌کنندگان و هم برای شرکت‌های آمریکایی ایجاد می‌کند.»

تلاش برای ایجاد جایگزینی برای هواوی

محتمل‌ترین تلاش برای بهره‌مندی از این بودجه جدید با نام ORAN (شبکه دسترسی رادیویی باز) شناخته می‌شود که در آن از تجهیزات محاسباتی استاندارد برای جایگزینی سخت‌افزارهای اختصاصی شرکت‌هایی مانند نوکیا، اریکسون و هواوی استفاده می‌شود.

دولت فدرال این برنامه را با یک دوره تفسیر عمومی آغاز می‌کند که تا 23 ژانویه سال آینده ادامه خواهد داشت. بودجه این تصمیم توسط قانون تراشه و علم تأمین شده است.

ایالات متحده

پذیرش تجاری ORAN هم‌اکنون در حال انجام است؛ اما عمدتاً در آزمایش‌های محدود یا برای شبکه‌های کاملاً جدید. شرکت خدمات ماهواره‌ای آمریکایی دیش نتورک (Dish Network) و شرکت خدمات اینترنتی ژاپنی راکوتن (Rakuten) از جمله شرکت‌هایی هستند که هر دو از آن استفاده می‌کنند.

فیسبوک و شرکت‌های دیگری نیز از سال‌ها قبل چنین رویکردی را ابتدا به‌عنوان گزینه‌ای برای بازارهای نوظهور پیش گرفته‌ بودند. اقدام ایالات‌متحده برای تقویت چنین تلاش‌هایی مانند ORAN می‌تواند سایر کشورهای جهان را متقاعد کند که استفاده از تجهیزات ساخت چین را متوقف کنند.

در حال حاضر، قرار است اولین جلسات بررسی این طرح در ماه ژانویه برگزار شود و همچنین اولین کمک‌های مالی مربوط به آن تا ماه آگوست آغاز خواهد شد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • Farshid-f
    Farshid-f | ۱۷ آذر ۱۴۰۱

    اگه میتونستن جایگزین کنن زودتر کرده بودن اخرش میان به خواهش همین هواوی میفتن

مطالب پیشنهادی