ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تنها شش ماه تا معجزه ایلان ماسک

تراشه مغزی نورالینک

این روزها ایلان ماسک همه‌جا حضور دارد؛ از توییتر گرفته تا تسلا، از اسپیس ایکس و رؤیای زندگی در مریخ گرفته تا اینترنت ماهواره‌ای استارلینک. اما یکی از بحث‌‌برانگیز‌ترین شرکت‌های ماسک، کمپانی نورالینک است. نورالینک که در زمینه توسعه رابط مغز-کامپیوتر فعالیت دارد، می‌خواهد با کاشت تراشه درون مغز بیماران، امکان حرکت و برقراری ارتباط را دوباره برای آن‌ها فراهم کند. این شرکت سال‌هاست شروع به آزمایش تراشه‌اش روی حیوانات کرده و می‌خواهد برای شروع آزمایش‌های انسانی از رگولاتوری آمریکا تأییدیه بگیرد، اما تا به امروز موفق به چنین کاری نشده است.

تماشای ویدیو در یوتوب دیجیاتو:

تماشای ویدیو در آپارات دیجیاتو:

اما ایلان ماسک در آخرین رویداد نورالینک پس از مدت‌ها انتظار رسماً اعلام کرد که احتمالاً طی 6 ماه آینده، قادر به کاشت این تراشه درون مغز انسان خواهد بود. در ویدیوی فوق سراغ تراشه‌های مغزی نورالیک رفته‌ایم و به شما توضیح می‌دهیم که این تراشه‌ها دقیقاً چگونه می‌توانند با مغز انسان‌ها ارتباط برقرار کنند و در چه قابلیت‌های شگفت‌انگیزی را برای ما به ارمغان می‌آورند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • علیرضا حیدری
    علیرضا حیدری | ۲۴ آذر ۱۴۰۱

    دوست عزیز ساختار نورون ها رو بلعکس توصیف کردی . دندریت ها وظیفه ی آوردن اطلاعات به جسم سلولی رو دارن . و آکسون ها وظیفه ی انتقال دستور از جسم سلولی به نورون بعدی یا سلول بعدی . یعنی جسم سلولی بین دو رشته ی دندریت و آکسون قرار دارد

دیجیاتو را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

شبکه‌های اجتماعی دیجیاتو سریع‌ترین روش دسترسی به اخبار فناوری، علم و خودرو است. اگر می‌خواهید به‌روز باشید، شبکه‌های اجتماعی دیجیاتو را دنبال کنید.