ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

وزیر ارتباطات: موضوع ورشکستگی اپراتورها مبنای قانونی ندارد

زارع‌پور وعده داد مدل جدید اقتصادی برای شبکه پیشنهاد شده است که به بهبود وضعیت اپراتورها کمک می‌کند.

مجتبی آستانه
نوشته شده توسط مجتبی آستانه | ۱ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۴:۴۵

وزیر ارتباطات اعلام کرد براساس ارزیابی آن‌ها، تنها 10 تا 18 درصد شرکت‌هایی که از نظر درآمدی به اینترنت وابسته هستند، با افت درآمد روبه‌رو شده‌اند. زارع‌پور اعتقاد دارد مطالبی که در مورد ورشکسته‌شدن اپراتور‌ها در پی محدودیت‌های اینترنتی مطرح می‌شود، مبنای قانونی ندارد.

بیش از 4 ماه از فیلترینگ و محدودیت‌های اینترنت می‌گذرد؛ موضوعی که درآمدهای کسب‌وکارها ازجمله اپراتورهای تلفن همراه و اینترنت را تحت تأثیر قرار داده است. در همین راستا، رایتل اولین اپراتوری بود که با گوشزد‌کردن اثرات منفی این محدودیت‌ها، از خطر ورشکستگی خود سخن گفت، اما وزیر ارتباطات اعتقاد دارد این سخنان مبنای قانونی ندارند:

«مطالبی که در مورد ورشکسته‌شدن اپراتور‌ها مطرح می‌شود، مبنای قانونی ندارد. مدل جدید اقتصادی برای شبکه به شورای عالی فضای مجازی پیشنهاد کردیم که در دستور کار شورا برای بررسی است که اگر مصوب شود، وضعیتشان بهتر خواهد شد.»

«عیسی زارع‌پور» همچنین در گفت‌وگو با فارس در مورد نامه برخی شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی و این ادعا که در ماه‌های اخیر به‌دلیل فیلترینگ متحمل ضرر و خسارت شده‌اند، گفت: «در‌حال بررسی و ارزیابی این مسائل هستیم؛ چون به‌غیر‌از fcpها (که فقط اینترنت ارائه می‌دهند)، اپراتورهای ارتباطی منابع درآمدی متعددی دارند و فقط از راه اینترنت به کسب درآمد نمی‌پردازند.»

او تأکید کرد بین ده تا پانزده یا حداکثر 18-17 درصد شرکت‌هایی که از نظر درآمدی به اینترنت وابسته هستند، درآمدشان کمتر شده است: «ما نامه‌ای که این شرکت‌ها نوشته‌اند را بررسی و برای جبران ضرری که به آن‌ها وارد شده است، تدابیری را پیش‌بینی می‌کنیم.»

گفتنی است علاوه بر رایتل، اپراتورهایی همچون شاتل و ایرانسل با ارسال نامه‌ای به وزیر ارتباطات، از کاهش درآمدهای خود در پی فیلترینگ خبر دادند. آنچه از این نامه‌ها مشخص است، ابهام در ادامه توسعه ارتباطات در کشور است؛ چرا که ایرانسل و رایتل در نامه‌های خود رسماً خواستار توقف یا کاهش توسعه شبکه به‌دلیل کاهش درآمدها شده‌اند؛ در‌حالی‌که شاتل به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین اپراتورهای اینترنت ثابت کشور و نیز از مدعیان و شرکت‌های آماده ارائه تکنولوژی‌های نوین اینترنت ثابت در کشور، حالا می‌گوید شاید قادر به ادامه سرویس‌دهی نباشد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • davi
    davi | ۲ بهمن ۱۴۰۱

    کلا همه دروغ میگن جز اینا . همه چی اوکیه اقا باشه . همه چی عالیه . اینترنت هم فقط اینستاگرام و واتساپ هستش! کلا دایره ذهنی اینا خارج از اینستاگرام نیست . دیگه نمیگن کل شبکه داغونه ، روی سرویس شاد خودشون هم اختلال دارن چه برسه اینترنت بین الملل

مطالب پیشنهادی