ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

FTX
کسب و کار

انتشار جزئیات جدیدی از پرونده ورشکستگی صرافی FTX: اپل، گوگل، مایکروسافت و متا در لیست طلبکاران

از شرکت‌های خطوط هوایی گرفته تا رسانه‌ها، طلبکاران صرافی FTX را شرکت‌های مختلفی از صنایع مختلف تشکیل می‌دهند.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۶ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۶:۰۰

مشاوران مالی صرافی ورشکسته FTX سرانجام لیست کامل طلبکاران این شرکت را در یک پرونده فضایی فاش کردند. این سند اسامی شرکت‌هایی را نشان می‌دهد که FT‌X به آن‌ها بدهکار است و شامل نام‌های آشنایی ازجمله اپل، مایکروسافت، توییتر و وال استریت ژورنال می‌شود.

طبق توضیحات ارائه‌شده از سند FTX، شرکت‌های خطوط هوایی، هتل‌ها، مؤسسات خیریه، بانک‌ها، شرکت‌های سرمایه‌گذاری، رسانه‌ها و شرکت‌های کریپتو همراه با آژانس‌های دولتی ایالات متحده و بین‌المللی، همگی از صرافی سقوط‌کرده FTX طلبکار هستند. همچنین نام نزدیک به 9.7 میلیون مشتری FTX که دارایی آن‌ها در صرافی بلاتکلیف مانده، از سند حذف شده است.

لیست طلبکاران FTX

طلبکاران FTX

شرکت‌های بزرگ فناوری اپل، نتفلیکس، آمازون، متا، گوگل، لینکدین، مایکروسافت و توییتر ازجمله طلبکارانی هستند که نام آن‌ها در سند F‌TX اعلام شده است. همچنین نیویورک تایمز، وال استریت ژورنال و CoinDesk ازجمله رسانه‌هایی هستند که به آن‌ها اشاره شده است.

شرکت‌های قابل‌توجه حوزه کریپتو و Web3 که FTX به آن‌ها بدهکار است نیز شامل کوین‌بیس، Galaxy Digital، Yuga Labs و نهادهای بایننس می‌شود.

دفاتر مالیاتی چندین سازمان ایالتی ایالات متحده و سرویس درآمد داخلی فدرال (IRS) نیز دیگر نام‌هایی هستند که به آن‌ها اشاره شده است. نهادهای دولتی کشورهایی ازجمله ژاپن، استرالیا و هنگ کنگ نیز در میان دیگر طلبکاران FTX هستند.

بااین‌حال، مشخص نیست که شرکت‌های اعلام‌شده، مانند اپل و گوگل چه مبالغی را از صرافی ورشکسته FTX طلبکار هستند. پیش از این، در اسناد دادگاه بدون ذکر هیچ نامی، نشان داده شده بود که FT‌X به 50 طلبکار اصلی خود فقط 3.1 میلیارد دلار بدهکار است.

FTX که زمانی یکی از بازیگران بزرگ صنعت کریپتو بوده، در اواخر سال گذشته میلادی با مشکلات بسیار زیادی مواجه شد و درنهایت پس از تلاش برای فروش شرکت به رقیب اصلی خود، یعنی بایننس، اعلام ورشکستگی کرد. «سم بنکمن-فرید»، مؤسس این شرکت از آن زمان دستگیر و به هشت جرم مالی در ارتباط با فروپاشی صرافی متهم شده است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی