ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

گوگل بارد
تکنولوژی

گوگل عرضه عمومی چت‌بات هوش مصنوعی Bard را برای رقابت با ChatGPT آغاز کرد

گوگل سرانجام اعلام کرد که گروه محدودی از کاربران حالا می‌توانند به چت‌بات هوش مصنوعی Bard این شرکت دسترسی داشته باشند.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۰

گوگل بالاخره چندین هفته پس از رونمایی از چت‌بات Bard که هدف آن رقابت با ChatGPT و بینگ چت مایکروسافت است، از عرضه این مدل زبانی هوش مصنوعی خبر داد. البته درحال‌حاضر همه کاربران نمی‌توانند با «بارد» حرف بزنند؛ چرا که این چت‌بات فعلاً به‌صورت محدود عرضه عمومی شده است.

به‌ گزارش تک‌کرانچ، گوگل می‌گوید کاربران ساکن ایالات متحده آمریکا و بریتانیا می‌توانند با مراجعه به آدرس bard.google.com به فهرست انتظار بپیوندند. این شرکت متذکر شده که بارد یک پروژه آزمایشی مقدماتی است که به شما اجازه می‌دهد از یک هوش مصنوعی زایا بر پایه LaMDA استفاده کنید.

معاونان بخش محصول و تحقیقات گوگل در پستی در وبلاگ این شرکت می‌گویند: «برای بهبود بهره‌وری، تسریع ایده‌پردازی و ارضای حس کنجکاوی خود می‌توانید از بارد استفاده کنید. می‌توانید از بارد بخواهید در دستیابی به هدف مطالعه کتاب‌های بیشتر در سال پیش رو شما را راهنمایی کند، یا مفاهیم فیزیک کوانتوم را به زبان ساده برایتان توضیح دهد یا با ارائه چیدمان یک پست وبلاگی، خلاقیت شما را تحریک کند.»

گوگل: پاسخ‌های بارد می‌توانند غیردقیق باشند

این غول فناوری در پست خود تصاویری را از نمونه پاسخ‌های بارد به اشتراک گذاشته است. در این تصاویر می‌توانیم ببینیم که گفت‌وگو با این هوش مصنوعی از طریق یک کادر خالی انجام می‌شود که زیر آن نوشته شده است: «بارد ممکن است اطلاعات غیردقیق یا اهانت‌آمیزی را نشان دهد که نشان‌دهنده دیدگاه‌های گوگل نباشد.»

برخلاف بینگ چت و ChatGPT، در تصاویر نمونه گوگل به‌نظر نمی‌رسد که بارد کلمه‌به‌کلمه پاسخ‌ها را بنویسد؛ چرا که جواب‌ها به‌یک‌باره ظاهر می‌شوند، اما این شرکت می‌گوید عملکرد مدل آن‌ها شبیه به سایر مدل‌های هوش مصنوعی مولد است. به‌ عبارت دیگر، این مدل هم کلمه بعدی خود را براساس کلمات قبلی حدس می‌زند.

در پایین هر جواب هم چند گزینه وجود دارد. می‌توانید پاسخ سؤال خود را تأیید یا رد و همچنین گفت‌وگو را از نو آغاز کنید. به‌علاوه، دکمه‌ای تحت عنوان Google It دیده می‌شود که اجازه می‌دهد همان سؤال را به‌شکل مرسوم از موتور جستجوی این شرکت بپرسید.

چت‌بات گوگل در مرحله فعلی جدا از موتور جستجوی این شرکت به‌نظر می‌رسد و برای پاسخ‌های خود مرجع معرفی نمی‌کند. درنتیجه این عملکرد می‌تواند با مشکل سرقت ادبی و انتقاد وب‌سایت‌هایی مواجه شود که این شرکت از اطلاعات آن‌ها برای پاسخ‌گویی مستقیم به سؤالات بهره می‌گیرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • بهرام گور | DGT
    بهرام گور | DGT | ۳ فروردین ۱۴۰۲

    بسیار عالی ، باشد که رقابت فزون شود

مطالب پیشنهادی