ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

رپورتاژ آگهی

روش های ثبت شرکت بصورت اینترنتی در الی ثبت

ثبت شرکت یکی از مهم‌ترین مواردی است که باید از آن آگاه باشید. این روزها داشتن شغل مناسب می‌تواند یکی از بزرگ‌ترین دغدغه‌های هر یک از ما باشد که تا حد زیادی بر آینده نیز تاًثیر ...

واحد تبلیغات
نوشته شده توسط واحد تبلیغات | ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۸:۳۰

سلب مسئولیت: دیجیاتو صرفا نمایش‌دهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.

ثبت شرکت یکی از مهم‌ترین مواردی است که باید از آن آگاه باشید. این روزها داشتن شغل مناسب می‌تواند یکی از بزرگ‌ترین دغدغه‌های هر یک از ما باشد که تا حد زیادی بر آینده نیز تاًثیر خواهد داشت. خوشبختانه حمایت از کسب و کارهای کوچک و تشویق کارآفرینی این روزها بیش از هر زمان دیگری صورت می‌گیرد و همه ما می‌دانیم که داشتن یک شغل مستقل می‌تواند تا چه اندازه در پیشرفت و ارتقاء موقعیت اثرگذار باشد. اگر ایده قابل‌توجهی در ذهن دارید که می‌تواند شغل جدیدی را برایتان ایجاد کند و چه بسا عده‌ای دیگر از افراد را نیز به کار مشغول کند، می‌توانید به راه‌اندازی یک شرکت فکر کنید. چنانچه بستر لازم برای ابداع شرکت فراهم باشد، این مسیر به کمک مشاوران و متخصصان این حوزه آغاز می‌شود. برای اطلاع از جزئیات ثبت شرکت اینترنتی به منظور قانونی شدن روند کاری، این مقاله را تا انتها دنبال کنید.

ثبت شرکت چه فرایندی است و چگونه انجام می‌شود؟

هر شرکت از اجتماع افرادی ایجاد می‌شود که قصد انجام کار مشترکی را دارند. در واقع زمانی که با یکی از دوستانتان کسب و کاری را راه‌اندازی کنید که در سود و زیان آن مشترک هستید، در واقع یک شرکت راه‌اندازی کرده‌اید. حال به موجب ماده 20 قانون تجارت، تمامی شرکت‌هایی که قصد آغاز فعالیت خود را دارند، برای قانونی شدن باید در اداره ثبت شرکت‌ها به ثبت برسند. در یک تعریف ساده ثبت شرکت به معنای انجام روال قانونی ثبت در اداره ثبت شرکت‌ها توسط مؤسسین است تا شرکت مجوزهای لازم برای آغاز فعالیت را به دست آورد.

توجه داشته باشید که تا پیش از ثبت شرکت در شرکت‌های تجاری، هر گونه تجارتی که توسط افراد و مؤسسین انجام شود، به پای خودشان نوشته می‌شود و اموال آن‌ها، ضامن این تجارت خواهد بود. این در حالی است که پس از ثبت شرکت اینترنتی، شرکت یک شخصیت حقوقی مستقل پیدا خواهد کرد و سود و زیان آن برای تمامی اعضا مشترک است.

آشنایی با اداره ثبت شرکت‌ها

همان طور که گفته شد، ثبت شرکت توسط اداره ثبت شرکت‌ها انجام می‌شود. حال برای آَشنایی بیشتر و بهتر با اداره ثبت شرکت‌ها بهتر است مروری بر وظایف آن داشته باشیم. به طور کلی وظایف این سازمان را می‌توان در دسته‌بندی زیر قرار داد:

  • ثبت شرکت‌های تجاری و مؤسسات غیرتجاری ایرانی و همچنین ثبت تغییرات شرکت‌ ها پس از آن
  • ثبت انواع دفترهای تجاری و غیرتجاری
  • پلمپ دفاتر تجاری و غیرتجاری
  • ثبت شرکت‌ها و مؤسسات خارجی در ایران
  • تعیین نام مؤسسات خارجی
  • تعیین نام مؤسسات غیرتجاری
  • ثبت نمایندگی‌ها و شعبه‌های شرکت‌های خارجی در ایران و ثبت تغییرات آن‌ها

در صورت نیاز به انجام هر یک از این کارها، باید به اداره ثبت شرکت‌ها مراجعه کنید که البته ثبت شرکت آنلاین توسط elisabt.ir نیز به راحت‌ترین روش انجام می‌شود. در ادامه با مراحل ثبت یک شرکت آشنا خواهید شد.

مراحل ثبت شرکت

باید بدانید که برای ثبت شرکت، حداقل باید دو نفر به عنوان اعضای شرکت معرفی شوند. در واقع ثبت شرکت توسط یک نفر ممکن نیست و حداقل تعداد 2 نفر خواهد بود. حال یکی از دلایلی که بسیاری از افراد اقدام به ثبت شرکت می‌کنند، این است که انجام پروژه‌ها و شرکت در مناقصه‌هایی که کارفرمای آن دولت است، توسط اشخاص حقیقی ممکن نیست و شرکت‌ها می‌توانند در این مناقصه‌ها شرکت کنند. حال ثبت شرکت اینترنتی مراحلی دارد که به آن‌ها خواهیم پرداخت.

انتخاب نوع شرکت

یکی از مهم‌ترین نکات در روند ثبت شرکت آنلاین، انتخاب درست نوع شرکت است. باید بدانید که این مسئله یکی از حیاتی‌ترین تصمیمات شما در طول این مسیر خواهد بود؛ چرا که می‌تواند بر آینده شرکت تاًثیر به سزایی داشته باشد. به طور کلی 9 نوع شرکت وجود دارند که باید از میان آن‌ها، بهترین را بر حسب اهداف و چشم‌انداز شرکتتان انتخاب کنید. این 9 مورد عبارت‌اند از:

  • سهامی عام
  • سهامی خاص
  • شرکت تضامنی
  • شرکت مختلط غیرسهامی
  • شرکت مختلط سهامی
  • شرکت دانش بنیان
  • شرکت با مسئولیت محدود
  • شرکت تعاونی تولید یا مصرف
  • شرکت نسبی

توضیح هر یک از انواع این شرکت‌ها در این مقال کوتاه نمی‌گنجد؛ اما شما باید پس از ثبت شرکت فوری به طور کامل از این موارد آگاهی داشته باشید و بهترین آن‌ها را همسو با اهدافتان انتخاب کنید.

انتخاب نام شرکت

انتخاب نام شرکت نیز از دیگر دغدغه‌هایی است که باید به آن بپردازید. مطابق قانون، نام شرکت باید حداقل دارای سه هجا بوده و ریشه فارسی داشته باشد. نکته مهمی که باید به آن توجه داشته باشید این است که نام شرکت ارتباطی با برند و نام تجاری شما نخواهد داشت. برندسازی و انتخاب نام تجاری مناسب برای ارائه محصولات و خدمات مسئله دیگری است که اهمیت زیادی هم دارد.

مشخص کردن حیطه فعالیت شرکت

از دیگر مواردی که در آینده شرکت تأثیر به سزایی خواهد داشت، مشخص کردن حیطه فعالیت است. در این مرحله باید تمام جزئیات شرکت نظیر آدرس، سمت اعضای شرکت و حیطه فعالیت شرکت مشخص شود. توصیه می‌شود به طور کامل حوزه‌های فعالیت خود را در اساسنامه قید کنید تا در آینده امکان فعالیت در تمام حوزه‌هایی که در آن‌ها مستعد هستید را داشته باشید.

ثبت‌نام در سامانه

در این مرحله ثبت شرکت آنلاین با ارسال مدارک آغاز می‌شود. شما می‌توانید از طریق وب‌سایت الی ثبت برای ثبت شرکت فوری استفاده کنید. در این حالت باید اطلاعات مورد نیاز را در سامانه ثبت شرکت وارد کنید و منتظر تأیید کارشناسان باشید. پس از تأیید مدارک از طرف کارشناسان، می‌توانید ادامه کار را دنبال کنید.

تنظیم اوراق شرکت

زمانی که تأیید اولیه برای ثبت شرکت آسان انجام شد، باید مدارکی را برای شرکت تنظیم کرده و به اداره ثبت شرکت‌ها ارائه کنید تا ثبت نهایی انجام شود. باید دو نسخه از اساسنامه، اظهارنامه و شرکتنامه را تنظیم کنید و آن‌ها را به امضای اعضای شرکت درآورید. یک نسخه آن به اداره ثبت تحویل داده می‌شود و نسخه دیگر آن، نزد مؤسسان شرکت باقی می‌ماند.

ارسال مدارک مورد نیاز

مرحله بعدی برای ثبت شرکت اینترنتی، ارسال مدارک به اداره ثبت است. شما باید با مراجعه به اداره پست و دریافت پاکت مخصوص مدارک اداره ثبت شرکت‌ها، مدارک مربوطه را به همراه رسید پیش‌نویس ثبت‌نام از سامانه را به اداره ثبت ارسال کنید. پس از این مرحله نیز مجدداً مدارک شما مورد بررسی کارشناسان قرار خواهد گرفت.

دریافت آگهی ثبت

پس از آن که مدارک شرکت شما به تأیید کارشناسان برسند، آگهی ثبت شرکت برای شما صادر خواهد شد. توجه داشته باشید که برای آگاهی از ثبت شرکت، می‌بایست وب‌سایت را مرتباً چک کنید تا از صدور تأییدیه آگاه شوید. البته تمام این فرایندها به کمک الی ثبت تسهیل خواهند شد. پس از این مراحل، نام شرکت شما باید در یکی از روزنامه‌های کثیرالانتشار ثبت و منتشر شود.

مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت

باید گفت که مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت اینترنتی بسته به نوع شرکت، متفاوت خواهد بود. با این حال چند مورد از مدارک اساسی که برای ثبت شرکت فوری در تمام انواع آن مورد نیاز هستند را نام می‌‎بریم:

  • مدارک شناسایی شرکا (شناسنامه و کارت ملی)
  • شرکت نامه
  • ارسال درخواست شرکت
  • کد ثنای تمام اعضا هیئت مدیره
  • اساسنامه
  • تأییدیه آدرس و کد پستی شرکت
  • مشخص کردن سمت و سهم هر یک از شرکا
  • مشخص کردن حق امضاء شرکت
  • ارائه نام‌های پیشنهادی (5 نام با حداقل 3 هجا با ریشه فارسی)
  • ارائه مجوزهای لازم در صورت نیاز
  • وکالت‌نامه
  • دو نسخه صورت جلسه مجمع عمومی و مؤسسین به همراه جلسه هیئت مدیره
  • برای شرکت‌‎های سهامی خاص، فیش بانکی معادل 35 درصد از سرمایه اولیه شرکت نیاز است.

ممکن است در ثبت انواعی از شرکت‌ها به مدارک دیگری نیز نیاز داشته باشید که باید به طور کامل از جزئیاتشان مطلع شوید.

اهمیت ثبت شرکت اینترنتی چیست؟

اگر چه در گذشته تمام مراحل ثبت شرکت باید به صورت حضوری انجام می‌شدند، امروزه با اینترنتی شدن بسیاری از کارها می‌توان آن‌ها را به راحت‌ترین حالت ممکن انجام داد. ثبت شرکت آسان از طریق سامانه‌های ثبت انجام می‌شود و شما می‌توانید بخش عمده‌ای از کار را به سامانه‌های مطمئن و معتبر بسپارید. وب‌سایت «الی ثبت» همان طور که پیش‌تر معرفی شد، می‌تواند برای ثبت شرکت اینترنتی و ثبت شرکت فوری بهترین انتخاب شما باشد. این مجموعه با بیش از 20 سال سابقه فعالیت در حوزه ثبت شرکت آسان و اخذ رتبه شرکت‌ها، این روزها به عنوان یکی از موفق‌ترین‌ها در حوزه ثبت شرکت آنلاین محسوب می‌شود؛ به همین خاطر است که جای هیچ تردیدی در مراجعه به وب‌سایت elisabt.ir وجود ندارد.

سخن پایانی

از آنجا که ثبت شرکت یکی از مهم‌ترین اقدامات بسیاری از ما در طول زندگی است که گام مهمی در روند پیشرفت به حساب می‌آید، بهتر است مسیر آن را با همراهی افراد خبره و آگاه به کار پیش ببریم. همراهی الی ثبت در این مسیر، انجام راحت‌تر کارها و کسب نتیجه مطلوب را به همراه خواهد داشت؛ بنابراین برای ثبت شرکت آنلاین و فوری، با کارشناسان الی ثبت مشورت کنید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی