ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

فرود ناموفق بزرگترین کشتی هوایی جهان در دومین پرواز آزمایشی [تماشا کنید]

از معرفی رسمی بزرگترین هواپیمای جهان که به دلیل ظاهر خاص آن، اصطلاحاً از لفظ «کشتی هوایی» هم برایش استفاده می شود، کمتر از یک ماه می گذرد. این پرنده مکانیکی عجیب، دقیقاً یک هفته پیش اولین ...

امیر مستکین
نوشته شده توسط امیر مستکین | ۴ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۴:۰۰

از معرفی رسمی بزرگترین هواپیمای جهان که به دلیل ظاهر خاص آن، اصطلاحاً از لفظ «کشتی هوایی» هم برایش استفاده می شود، کمتر از یک ماه می گذرد. این پرنده مکانیکی عجیب، دقیقاً یک هفته پیش اولین پرواز موفقیت آمیزش را انجام داد.

امروز ولی «Airlander 10» زمانی که برای بار دوم شروع به یک پرواز آزمایشی ۱۰۰ دقیقه ای کرد، هنگام نشستن، فرودی ناموفق و عجیب را تجربه نمود.

ویدیوی فرود ناموفق، توسط شخصی که شاهد ماجرا بوده، ثبت شده و در یوتوب قرار گرفته اما در هر صورت شرکتی که در حال حاضر پروازهای این کشتی هوایی را مدیریت می کند و «Hybrid Air Vehicles» نام دارد، اعلام نموده که حادثه چندان هم حاد نبوده است.

airlander-damage-720x720-w600

گزارش های محلی حاکی از آن هستند که Airlander چند صد متر قبل از رسیدن به محل فرود با مشکل مواجه شده اما در نهایت هنگام نشستن، دماغه آن به سمت پایین متمایل می شود و ابتدا این قسمت با زمین برخورد می کند که باعث وارد شدن آسیب جدی به کابین خلبان می شود.

البته اگر ویدیو را تماشا کنید، نظرتان در مورد لفظ «فرود ناموفق» تغییر می کند چرا که این کشتی هوایی در فاصله ای اندک از زمین به شکل معلق باقی مانده و تلاش می کند روی سطح زمین قرار گیرد، اما ابتدا دماغه آن با محل فرود برخورد می کند.

160824140347-airlander-cockpit-780x439

در حال حاضر شرکت Hybrid Air Vehicles خبر می دهد که هر دو خلبان و سایر خدمه این پرواز آزمایشی کاملاً در سلامت هستند. این شرکت همچنین خبر می دهد که آسیب ها به هیچ عنوان جدی نبوده اند و در روزهای پیش رو، توسعه Airlander را ادامه خواهد داد.

شاید برایتان جالب باشد بدانید که تا کنون هزینه ای که صرف ساخت این کشتی پرنده شده، از مرز ۳۳ میلیون دلار عبور کرده است. Airlander داری طول ۹۲ متری است و همین مسئله موجب می شود تا بتوان آن را بزرگترین ماشین مکانیکی پرنده دانست. تا پیش از این، چنین رکوردی در اختیار « jumbo jet» (بوئینگ ۷۴۷) بود ولی Airlander حدود ۱۵ متر از هواپیمای بوئینگ درازتر است.

البته باید اشاره داشت که نهایت سرعت این کشتی پرنده ۱۴۴ کیلومتر در ساعت است و به لطف گاز «هلیوم» و چهار موتور توربوشارژ می تواند به ارتفاع ۴۹۰۰ متری (۱۶۰۰۰ پا) رسیده و نهایتاً برای مدت دو هفته در آسمان باقی بماند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (3 مورد)
  • Mohammad Reza
    Mohammad Reza | ۴ شهریور ۱۳۹۵

    این هدفش چیه؟ برای پول داراییه که میخوان تفریح کنن؟مثلا پول میدن 2 هفته روی هتل هوایی زندگی کنن؟

    • TNT
      TNT | ۴ شهریور ۱۳۹۵

      برای استفاده نظامی هست عزیز

    • JustME
      JustME | ۶ شهریور ۱۳۹۵

      http://digiato.com/article/2016/08/18/%d8%a8%d8%b2%d8%b1%da%af-%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%d9%87%d9%88%d8%a7%d9%be%db%8c%d9%85%d8%a7%db%8c-%d8%af%d9%86%db%8c%d8%a7-%d8%a7%d9%88%d9%84%db%8c%d9%86-%d9%be%d8%b1%d9%88%d8%a7%d8%b2-%d8%ae%d9%88/

مطالب پیشنهادی