ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

تیم کوک خطاب به کارکنانش: اپل بدون حضور مهاجرین به وجود نمی آمد

با اجرایی شدن فرمان رییس جمهور ایالات متحده مبنی بر ممنوعیت مهاجرت از هفت کشور مسلمان (جمهوری اسلامی ایران، عراق، سومالی، سودان، لیبی، سوریه و یمن) تیم کوک مدیرعامل اپل در نامه ای به کارکنانش ...

حمید مقدسی
نوشته شده توسط حمید مقدسی | ۱۰ بهمن ۱۳۹۵ | ۰۹:۳۰

با اجرایی شدن فرمان رییس جمهور ایالات متحده مبنی بر ممنوعیت مهاجرت از هفت کشور مسلمان (جمهوری اسلامی ایران، عراق، سومالی، سودان، لیبی، سوریه و یمن) تیم کوک مدیرعامل اپل در نامه ای به کارکنانش از موضع این کمپانی در رابطه با مهاجرین دفاع نمود و به افراد مشمول این قانون نیز پیشنهاد کرد از کمک های بخش منابع انسانی و تیم های قانونی شرکت استفاده کنند.

کوک اعلام کرد تیم های HR، قانونی و امنیتی اپل با تمامی کارکنان مورد بحث تماس حاصل کرده و همچنین در گفتگو با کاخ سفید، اثرات منفی این قانون بر کمپانی را به آنها خاطرنشان ساخته اند. کوک در این نامه می نویسد:

ما معتقدیم سازوکار مهاجرت هم برای شرکت ما و هم برای آینده ملت آمریکا نقش تعیین کننده ای دارد. اپل بدون مهاجرین حتی به وجود هم نمی آمد، چه برسد به اینکه بخواهیم پیشرفت و نوآوری داشته باشیم.

همان طور که بارها گفته ام، تنوع است که به ما قوت می بخشد، و اگر تنها یک موضوع در بین کارکنان اپل صحت داشته باشد، همدلی و حمایت عمیق بین آنهاست.

درب های اپل به روی همه باز است، فرقی نمی کند که از کجا آمده باشند، به چه زبانی صحبت کنند، به چه چیزی عشق بورزند و چگونه نیایش کنند. کارکنان ما برترین استعدادهای جهان هستند.

گفتنیست اپل طی چند ماه گذشته رابطه خوبی با دانلد ترامپ و کمپین های تبلیغاتی اش نداشته، به خصوص زمانی که نامزد ریاست جمهوری اعلام کرد این کمپانی را به تولید محصول در خاک آمریکا وادار می سازد. با این حال کوک چندی پیش گفت «ما می خواهیم تأثیرگذار باشیم. در حاشیه قرار گرفتن و انزوا در حال حاضر به صلاح هیچکس نیست.»

لازم به ذکر است سران دیگر غول های تکنولوژی آمریکا نیز به فرمان اخیر رئیس جمهور آمریکا واکنش نشان داده اند و از تأثیر منفی آن بر کارکنان خود گفته اند، که در میان آنها می توان به مارک زاکربرگ از فیسبوک و ساندار پیجای از گوگل اشاره کرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (4 مورد)
  • sadeq
    sadeq | ۱۰ بهمن ۱۳۹۵

    یعنی شرکت این آقا نبود که به چند نفر که فارسی حرف میزدن حاضر به فروش محصولاتش تو خاک امریکا نشد

  • Seraj
    Seraj | ۱۰ بهمن ۱۳۹۵

    ترامپ یه ماه نمیشه رئیس جمهور شده نصف دنیارو از خودش متنفر کرده
    نوبره این بشر ????

    • بهنود آراسته
      بهنود آراسته | ۱۰ بهمن ۱۳۹۵

      این کشور و رییس جمهورش فقط به فکر منافع ملی هستن و نفرت نصف یا کل بشریت براشوو مهم نیست

  • امیر حسین
    امیر حسین | ۱۰ بهمن ۱۳۹۵

    خدا لعنتت کنه ترامپ من تازه میخواستم برم آمریکا.

مطالب پیشنهادی