ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

خودرو

فرمول پیشنهادی برای قیمت گذاری خودرو در کارخانه

بازار خودرو انتظار تغییر قیمت محصول از درب کارخانه را می‌کشد، اما برخورد های سلیقه‌ای برخی متولیان امر با این ماجرا نتایج مطلوبی را به همراه نخواهد داشت. از حدود دو هفته پیش ستاد تنظیم ...

غزاله زاهدی
نوشته شده توسط غزاله زاهدی | ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۹:۰۰

بازار خودرو انتظار تغییر قیمت محصول از درب کارخانه را می‌کشد، اما برخورد های سلیقه‌ای برخی متولیان امر با این ماجرا نتایج مطلوبی را به همراه نخواهد داشت. از حدود دو هفته پیش ستاد تنظیم بازار موضوع تعیین قیمت خودرو در سال ٩٩ را دستور کار قرار خود داده است، این موضوع از طریق دو نهاد یعنی شوراى رقابت و سازمان حمایت از مصرف‌کننده و تولیدکننده پیگیری می‌شود.

یک مقام مسئول در صنعت خودروسازی در گفتگو با خبرگزاری مهر، از نهایی شدن فرمول جدید قیمت‌گذاری خودرو خبر داد و گفت: «قیمت تمام ‌شده به علاوه حداکثر ۵ درصد سود تولیدکننده (منوط به بهره‌وری۷۰درصدی)، نرخ نهایی هر خودرو است.»

او با تشریح جزئیات جلسه ستاد تنظیم بازار در مورد شیوه قیمت گذاری خودرو گفت: «در جلسه ستاد تنظیم بازار، سازمان حمایت با شورای رقابت برای تعیین فرمول جدید قیمت گذاری خودرو ، توافق کردند که بر این اساس، قیمت مصرف‌کننده هر خودرو با توجه به فرمول "قیمت تمام‌شده به علاوه حداکثر ۵ درصد سود تولیدکننده" محاسبه خواهد شد؛ اما لحاظ کردن سود حداکثری منوط به رعایت بهره‌وری ۷۰ درصدی در خطوط تولید خودرو است.»

قیمت گذاری خودرو

وی افزود: «در واقع، در گذشته نیز شورای رقابت بر اساس فرمولی مشخص که متشکل از فاکتورهایی همچون میزان ارزبری و نرخ ارز، نرخ تورم اعلامی بانک مرکزی، هزینه‌های دستمزد و مواد اولیه و نهاده‌های تولید بود، نسبت به تعیین قیمت تمام‌شده خودروها اقدام می‌کرد که هم اکنون نیز، این فرمول به شکلی است که قیمت مصرف‌کننده شامل قیمت تمام شده بر اساس محاسبات شورای رقابت و سازمان حمایت به علاوه حداکثر ۵ درصد سود تولیدکننده است.»

به گفته این مقام مسئول، تنها خودروسازانی سود ۵ درصدی را دریافت خواهند کرد که بهره‌وری خط تولید خودروی مربوطه آنها، ۷۰ درصد باشد و به تناسب آن، اگر بهره وری کاهش یابد، سود تولیدکننده نیز تقلیل خواهد یافت.

وی افزود: «شش عامل تیراژ خودرو، ارتقای کیفیت، کاهش تعهدات مشتری، داخلی‌سازی و حمایت از قطعه سازان هر ماه باید در گزارشی از سوی خودروسازان به ستاد تنظیم بازار ارائه شود.»

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (8 مورد)
  • MOHAMMADmartin
    MOHAMMADmartin | ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹

    آخر نفهمیدیم قراره چند درصد ماشین داخلی گران شده

    • peyman57
      peyman57 | ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹

      پراید میگن 90 تومن . بقیه رو خودت حساب کن

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی