ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

علمی

سازمان بهداشت جهانی: جهان آماده باشد، ریسک کرونا اومیکرون بسیار بالاست

سازمان بهداشت جهانی هشدار داده که گونه جدید ویروس کرونای اومیکرون ریسک بسیار بالایی را در بر گرفته و می‌تواند به سرعت کشورهای جهان را درگیر کند. این سازمان از اعضای خود خواسته تا مراقبت‌ها ...

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۸ آذر ۱۴۰۰ | ۱۹:۴۵

سازمان بهداشت جهانی هشدار داده که گونه جدید ویروس کرونای اومیکرون ریسک بسیار بالایی را در بر گرفته و می‌تواند به سرعت کشورهای جهان را درگیر کند. این سازمان از اعضای خود خواسته تا مراقبت‌ها را افزایش داده و با جدیت بیشتری به واکسیناسیون ادامه دهند.

سازمان بهداشت جهانی در اطلاعیه‌ای از ریسک بسیار بالای کرونای اومیکرون در سراسر جهان خبر داده و می‌گوید این ویروس جهش‌یافته می‌تواند عواقب شدیدی برای برخی از نقاط دنیا به دنبال داشته باشد. در اطلاعیه این سازمان آمده است: «با توجه به جهش‌هایی که می‌توانند احتمال گریز از سیستم ایمنی و سرایت‌پذیری را افزایش دهند، شانس گسترش هرچه بیشتر امیکرون در سطح جهانی بالاست.»

این سازمان بین‌المللی افزود: «بر اساس این خصوصیات، ممکن است شاهد اوج‌گیری شمار مبتلایان به کووید-۱۹ باشیم. این موج جدید می‌تواند وابسته به برخی عوامل از جمله محل وقوع، پیامدهای سنگینی به دنبال داشته باشد. ریسک کلی گونه نگران‌کننده‌ی امیکرون در سطح جهانی بسیار بالا ارزیابی می‌شود.»

تاکنون هیچ مورد مرگ و میری در ارتباط با این واریانت جدید اعلام نشده، اما باید تحقیقات بیشتری صورت بگیرد تا مشخص شود که ویروس کرونا امیکرون تا چه اندازه می‌تواند ایمنی حاصل از تزریق واکسن یا ابتلاهای قبلی به کووید-۱۹ را دور بزند. سازمان بهداشت جهانی می‌گوید: «اومیکرون دارای جهش‌های بی‌سابقه‌ای در پروتئین اسپایک است که برخی از آن‌ها می‌توانند در تعیین مسیر همه‌گیری اثر بالقوه داشته باشند.»

«تدروس ادهانوم»، دبیرکل سازمان بهداشت جهانی در آغاز جلسه‌ای که به منظور جلوگیری از همه‌گیری‌های بعدی تشکیل شده بود، اظهار داشت: «ظهور سویه جهش‌یافته ویروس کرونا امیکرون نشان می‌دهد که شرایط ما تا چه اندازه مخاطره‌آمیز و متزلزل است. امیکرون بیان می‌کند که چرا جهان به پیمان جدیدی در رابطه با همه‌گیری‌ها نیاز دارد: سازوکارهای فعلی ما باعث بی‌انگیزگی کشورها نسبت به صدور هشدار درباره تهدیداتی می‌شود که دیر یا زود به خاک بقیه کشورها هم خواهد رسید.»

پیمان جدیدی که قرار است تا ماه مه ۲۰۲۴ اجرایی شود، موضوعاتی مثل اشتراک‌گذاری داده، دنباله‌های ژنتیکی ویروس‌های جدید و واکسن‌های بالقوه‌ای را پوشش می‌دهد که ممکن است در آینده طراحی شوند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (4 مورد)
  • سونیا پارسی
    سونیا پارسی | ۹ آذر ۱۴۰۰

    فقط مردمو بترسونن،برای کروناهای قبلی هم همینو میگفتن
    خب تازشم ما الان واکسن بزنیم که روی این کرونای بروز شده اثر نخواهد داشت

  • Xperia_Sola
    Xperia_Sola | ۹ آذر ۱۴۰۰

    با سلام
    واقعا واکنش سازمان بهداشت جهانی حتی توی محل سویه ها هم جالبه اگه از کشورهای ثروتمند منشئب بشه واکنش نرم و ملایم کافیه اژ یک کشور فقیر باشه واکنش های تند و کنفرانس ها و گژارشات پشت سر هم حتی توی بیماریها تفاوت قائل می شن

    • avvvvab
      avvvvab | ۹ آذر ۱۴۰۰

      منشئب > منشعب (شعبه شده/ پراکنده)

  • Xperia_Sola
    Xperia_Sola | ۹ آذر ۱۴۰۰

    با سلام
    واقعا واکنش سازمان

مطالب پیشنهادی