ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ناسا
علمی

پرتاب ناموفق موشک Astra منجر به نابودی دو ماهواره هواشناسی ناسا شد

موشک متعلق به شرکت فضایی آسترا (Astra) پس از خاموش شدن زودهنگام موتور مرحله دوم خود، نتوانست دو ماهواره ردیابی آب‌وهوا ناسا را به فضا برساند و هر دو ماهواره ناسا در جریان این حادثه ...

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۰

موشک متعلق به شرکت فضایی آسترا (Astra) پس از خاموش شدن زودهنگام موتور مرحله دوم خود، نتوانست دو ماهواره ردیابی آب‌وهوا ناسا را به فضا برساند و هر دو ماهواره ناسا در جریان این حادثه از بین رفتند.

موشک آسترا که Launch Vehicle 0010 نامیده می‌شود، در ساعت 22:13 دقیقه شب گذشته با موفقیت از پایگاه نیروی هوایی کیپ کاناورال به پرواز درآمد، اما حدود 10 دقیقه پس از پرواز خود با مشکل مواجه شد. ناسا با انجام این ماموریت تصمیم داشت تا دو ماهواره TROPICS خود را که برای ردیابی بهتر طوفان‌های استوایی طراحی شده‌اند، به فضا بفرستد.

ناسا

Astra با انتشار بیانیه‌ای در توییتر ضمن عذرخواهی از ناسا، درباره این شکست نوشت:

«مرحله بالایی موشک زودتر خاموش شد و موفق نشدیم تا محموله‌ها را به مدار برسانیم. اطلاعات بیشتری پس از تکمیل بررسی کامل داده‌ها ارائه خواهد شد.»

رصد سریع طوفان‌های استوایی با ماهواره ناسا

ناسا

ناسا امیدوار بود تا با استفاده از سه جفت ماهواره TROPICS که هر کدام در مدار متفاوتی قرار می‌گیرند، بتواند طوفان‌ها و به ویژه طوفان‌های استوایی را در هر ساعت رصد کند.

با این حال، هنوز به طور دقیق مشخص نیست که آیا ناسا قصد دارد بقیه ماهواره‌های TROPICS را با موشک‌های آسترا به فضا پرتاب کند یا خیر. همچنین ناسا هنوز نسبت به این موضوع واکنشی نشان نداده و مشخص نیست که آیا قصد دارد دو ماهواره از بین رفته را جایگزین کند یا خیر.

همکاری آسترا با ناسا برای اولین بار در ماه فوریه اعلام شد تا مجموعه‌ای از کیوب‌ست‌ها (CubeSat) یا ماهواره‌های بسیار کوچک را به فضا ارسال کنند.

Astra اولین بار در نوامبر سال گذشته به مدار رسید و موفق شد تا ماهواره‌های مشتری خود را با موفقیت به فضا پرتاب کند. با این وجود، این شرکت تاکنون در مجموع هفت ماموریت فضایی انجام داده که تنها دو مورد از آن‌ها با موفقیت همراه بوده است. از جمله دلایل عدم موفقیت ماموریت‌های این شرکت در گذشته می‌توان به مشکل سیستم هدایت و خرابی موتور موشک آن اشاره کرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی