ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

پس از گوشی‌های هوشمند، سامسونگ تولید تلویزیون‌ها و لوازم خانگی را کاهش می‌دهد

با ادامه شیوع ویروس کرونا و همچنین جنگ روسیه و اوکراین، اقتصاد دنیا وضعیت خوبی را سپری نمی‌کند و به دنبال آن، قدرت خرید مردم هم کاهش یافته است. در همین راستا کمپانی‌ها بزرگ باید ...

محمد قریشی
نوشته شده توسط محمد قریشی | ۴ تیر ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۰

با ادامه شیوع ویروس کرونا و همچنین جنگ روسیه و اوکراین، اقتصاد دنیا وضعیت خوبی را سپری نمی‌کند و به دنبال آن، قدرت خرید مردم هم کاهش یافته است. در همین راستا کمپانی‌ها بزرگ باید خودشان را با وضعیت بازار وفق دهند و حالا سامسونگ پس از گوشی‌های هوشمند، ظاهرا تولید تلویزیون‌ها و لوازم خانگی خود را هم کاهش می‌دهد.

طبق گزارش‌ها از کره جنوبی، منابع صنعتی گفته‌اند که سامسونگ تولید تلویزیون‌ها و سایر لوازم خانگی خود را کم می‌کند تا عملکردش را با کم شدن تقاضا در بازار، تنظیم کند. همانطور که گفتیم پس از کرونا، جنگ در اوکراین هم اقتصاد دنیا را در وضعیت بحرانی قرار داده است.

کاهش تقاضا در پی بحران اقتصاد جهانی

به گفته منابع، میانگین گردش موجودی سامسونگ در فصل دوم 2022 به 94 روز رسیده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته میلادی، افزایش 2 هفته‌ای را نشان می‌دهد. زمان گردش موجودی به تعداد روزهایی گفته می‌شود که موجودی یک انبار به مشتریان فروخته می‌شود. هرچه این مدت زمان کمتر باشد، بار هزینه‌های تولیدکننده کمتر می‌شود. حالا سامسونگ متوجه شده که این محصولات بسیار کندتر از گذشته به فروش می‌رسند.

البته تنها بخش لوازم خانگی سامسونگ با چنین مشکلی دست‌وپنجه نرم نمی‌کند و بخش گوشی‌های هوشمند این کمپانی کره‌ای هم ظاهرا وضعیت چندان خوبی ندارد.

طبق گزارشی که چند روز پیش منتشر شد، 50 میلیون گوشی روی دست سامسونگ باد کرده و میان توزیع‌کنندگان باقی مانده است. 50 میلیون گوشی تقریبا برابر 18 درصد میزان موردنظر سامسونگ برای فروش موبایل‌هایش در سال 2022 است. همچنین گفته می‌شود سامسونگ میزان تولید گوشی‌هایش برای سال 2022 را تا 30 میلیون دستگاه کاهش داده است.

به گفته کارشناسان، وضعیت اقتصاد جهان روزبه‌روز بدتر و نه بهتر می‌شود و هنوز چشم‌اندازی برای اقتصاد دنیا وجود ندارد. بنابراین ظاهرا شرکت‌ها باید خودشان را برای یک آینده دشوار آماده کنند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی