ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

مایکروسافت
هوش مصنوعی

«سم آلتمن» و «ساتیا نادلا» برای عضویت در هیئت امنیت هوش مصنوعی آمریکا انتخاب شدند

وزارت امنیت داخلی آمریکا برای بررسی چگونگی محافظت از زیرساخت‌های حیاتی در برابر تهدیدات هوش مصنوعی یک هئیت امنیت تشکیل داده است.

آزاد کبیری
نوشته شده توسط آزاد کبیری | ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۳:۰۰

دولت آمریکا با تشکیل یک هیئت امنیت هوش مصنوعی، قصد دارد تهدیدات و خطرات این فناوری را در این کشور کاهش دهد. هیئت امنیت هوش مصنوعی که 22 عضو اولیه دارد، شامل چهره‌های سرشناس در حوزه فناوری مانند «سم آلتمن»، مدیرعامل OpenAI، «ساتیا نادلا»، مدیرعامل مایکروسافت و «ساندار پیچای»، مدیرعامل آلفابت است.

براساس گزارش بلومبرگ، وزارتخانه امنیت داخلی آمریکا به‌تازگی برای بررسی چگونگی محافظت از زیرساخت‌های حیاتی مانند شبکه‌های برق و فرودگاه‌ها در برابر تهدیدات هوش مصنوعی یک هئیت امنیت تشکیل داده است. دولت آمریکا از مدیران عامل شرکت‌های فناوری نیز دعوت کرده تا عضو هئیت‌مدیره آن باشند. همچنین مدیرانی از شرکت‌های بزرگ مانند دلتا، انویدیا، آمازون و مقامات دولتی ازجمله شهردار سیاتل نیز از اعضای این هیئت هستند.

هئیت امنیت هوش مصنوعی در آمریکا

«جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا، در اکتبر (مهرماه) دستور ایجاد هیئت امنیت هوش مصنوعی را صادر کرد. این هئیت درواقع اولین تلاش دولت آمریکا برای نظارت بر این فناوری است. اکنون مأموریت این هیئت‌مدیره شامل تدوین توصیه‌هایی برای ایجاد آمادگی در برابر اختلالات احتمالی هوش مصنوعی در بخش‌های مهمی است که بر امنیت ملی و اقتصادی، سلامت عمومی یا سایر جنبه‌ها تأثیر می‌گذارد.

وزارت امنیت داخلی آمریکا می‌گوید توصیه‌های این هیئت برای کمک به زیرساخت‌های حیاتی مانند بخش‌های حمل‌ونقل، خطوط لوله و شبکه برق و ارائه‌دهندگان خدمات اینترنتی به‌کار خواهد رفت.

«آلخاندرو مایورکاس»، وزیر امنیت داخلی آمریکا، در بیانیه‌ای گفت که هوش مصنوعی می‌تواند منافع ملی را به روش‌های بی‌سابقه‌ای پیش ببرد، اما خطراتی نیز به‌همراه دارد. وزارت امنیت داخلی در اواخر سال 2023 هشدار داد که هوش مصنوعی به دیگر کشورها امکان می‌دهد حملات سایبری سریع‌تر و کارآمدتر انجام دهند و می‌توان از خود هوش مصنوعی، برای مبارزه علیه این فناوری استفاده کرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی