ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

بررسی موبایل

بررسی وان‌پلاس ۱۲؛ غول‌کش بی‌ادعا

وان‌پلاس ۱۲ ویژگی‌‌های پرچمداران گران‌قیمت‌تر بازار را با برچسب قیمتی معقول‌تری در اختیارتان قرار می‌دهد.

نیما جلالی
نوشته شده توسط نیما جلالی | ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۲۲:۰۰

امروزه خرید گوشی پرچمدار به‌امری سخت بدل شده؛ باوجوداین، برخی کاربران به‌دلیل نیاز و علاقه خود، سراغ این مدل‌ها می‌روند. مسلماً خرید پرچمداران چند ده میلیون تومانی در شرایط اقتصادی فعلی کار ساده‌ای نیست؛ بنابراین باید در انتخاب خود بیشترین دقت را داشته باشید. وان‌پلاس ١٢ یکی از ارزشمندترین و بهترین گوشی‌های پرچمدار بازار است که در رده قیمتی حدود ۵۰ میلیون تومان به‌فروش می‌رسد. در ادامه با بررسی پرچمدار جذاب وان پلاس همراه دیجیاتو باشید.

وان‌پلاس از شرکت‌های تبعه هلدینگ BBK به‌شمار می‌رود. این هلدینگ زیرمجموعه‌های مشهوری چون اوپو، ویوو، ریلمی و بسیاری برند دیگر را اداره می‌کند و سالانه میلیون‌ها دستگاه گوشی هوشمند را به‌فروش می‌رساند. وان‌پلاس حدود دو ماه پیش، جدیدترین پرچمدار خود یعنی وان پلاس ١٢ را روانه بازارهای جهانی کرد. اخیراً این مدل با موجودی بیشتری وارد ایران شده است. مهم‌ترین ویژگی‌های این پرچمدار، مواردی چون چیپ قدرتمند اسنپدراگون ٨ نسل ٣، دوربین اصلی سه‌گانه با کالیبره HasselBlad، باتری ۵۴۰۰ میلی‌آمپرساعتی و پشتیبانی از شارژ سریع ١۰۰ واتی را شامل می‌شود. ابتدا می‌توانید بررسی ویدیویی این گوشی را تماشا کنید.

بررسی ویدیویی وان پلاس 12

تماشای ویدیو از یوتوب

تماشای ویدیو از آپارات

مشخصات فنی وان پلاس 12

نام گوشیوان پلاس 12
نمایشگر۶.۸۲ اینچی LTPO AMOLED با رزولوشن +QHD و تنظیم هوشمند نرخ رفرش ۱ تا ۱۲۰ هرتزی
چیپستاسنپدراگون ۸ نسل ۳
حافظه رم۱۲، ۱۶ یا ۲۴ گیگابایت LPDDR5X
حافظه داخلی۲۵۶، ۵۱۲ یا ۱۰۲۴ گیگابایت از نوع UFS 4.0
سیستم‌عاملاندروید ۱۴ با پوسته اختصاصی OxygenOS 14
دوربین اصلیسه‌گانه شامل عریض ۵۰ مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال، فوق‌‌‌عریض ۴۸ مگاپیکسلی و پریسکوپ تله‌فوتوی ۶۴ مگاپیکسلی با زوم ۳ برابر بدون افت کیفیت
دوربین سلفی۳۲ مگاپیکسلی
باتری۵۴۰۰ میلی‌آمپرساعتی
فناوری شارژسیمی ۱۰۰ وات / بی‌سیم ۵۰ وات / بی‌سیم معکوس ۱۰ وات
وزن۲۲۰ گرم
بدنهقاب پشتی شیشه‌‌‌ای و فریم آلومینیومی / شیشه محافظ گوریلا گلس ویکتوس ۲ برای نمایشگر / استاندارد IP65
قابلیت‌‌های جانبیمجهز به بلندگوی استریو، حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر اپتیکال و پشتیبانی از شبکه 5G
قیمتدر زمان نگارش مطلب: مدل ۱۶/۵۱۲ گیگابایتی حدود ۵۳ میلیون تومان

جدیدترین پرچمدار وان‌پلاس را فروشگاه دیجی‌فون در اختیار دیجیاتو قرار داده است. در این فروشگاه می‌توانید انواع گوشی‌های خاص بازار از برندهای ورتو، کت، وان پلاس، اوپو و بسیاری از برندهای مطرح جهان را پیدا کنید. برای آشنایی بیشتر با دیجی فون می‌توانید به سایت آن سری بزنید.

طراحی و کیفیت ساخت وان پلاس 12

بررسی وان پلاس ۱۲

ظاهر وان‌پلاس ١٢ تا حدودی با سایر رقبایش متفاوت است و همین سبب متمایز شدن طراحی آن شده است. این پرچمدار وان پلاس در رنگ‌های مشکی، سبز و سفید به‌دست کاربران می‌رسد. رنگ مشکی این گوشی که در اختیار دیجیاتو قرار گرفته، جلوه مات دارد و حس لمس کردن آن خوشایند است. ازطرفی به‌لطف تکسچر خاص پنل پشتی، جذب اثر انگشت و لک‌های چربی در آن به حداقل رسیده تا دائماً درحال تمیز کردن گوشی نباشید.

روی نمای پشت وان‌پلاس ١٢ ماژول دوربین بزرگ این گوشی همراه با شاسی فلزی پشت آن بیشترین توجه را جلب می‌کند. این ماژول دایره‌ای میزبانی از سه دوربین را برعهده دارد. وان پلاس این بخش را طوری طراحی کرده که گویی بخشی از فریم جدا شده و در ادامه به زیر ماژول دوربین منتهی شده است. این سبک طراحی به‌شخصه برای من جالب بود؛ اما بزرگی بیش‌از اندازه ماژول دوربین تا حدودی توی ذوق می‌زند. هرچند ظاهر این ماژول طراحی گوشی را شیک کرده، اما بیرون‌زدگی و ابعاد قابل‌توجه آن استفاده از وان‌پلاس 12 را کمی سخت کرده‌اند. هرچند به‌دلیل عرض مناسب بدنه و خمیدگی لبه‌های آن، کار کردن با پرچمدار وان پلاس را سهولت می‌بخشند تا مشکل بزرگی ماژول دوربین تا حدودی کم‌رنگ شود.

بررسی وان پلاس ۱۲

فریم وان‌پلاس ١٢ همانند نسل‌های گذشته‌اش پر و پیمان است و هرآنچه که باید، در آن به‌چشم می‌خورد. محتویات این بخش موارد مرسومی چون دکمه‌های فیزیکی پاور و ولوم، پورت USB-C نسخه ٣.٢ و میکروفون چندگانه را شامل می‌شود. علاوه‌بر این‌ها، وان‌پلاس اسلایدر Alert را نیز روی فریم این پرچمدار قرار داده که کارکرد آن مانند اسلایدر سایلنت در آیفون است؛ اما ٣ حالت مختلف در آن قابل‌دسترسی هستند. تولیدکننده روی فریم دستگاه فرستنده اینفرارد را هم قرار داده تا با آن گیرنده‌های دیجیتال را کنترل کنید.

بلندگوی استریوی وان پلاس 12 به دو خروجی صدا مجهز شده که یکی پایین دستگاه و کنار پورت USB-C جا خوش کرده است. خروجی ثانویه صدا نیز با بلندگوی مکالمه ادغام شده تا صدای استریو را به گوش کاربر برساند. این بلندگو از فناوری صدای دالبی اتموس پشتیبانی می‌کند. یکی از ویژگی‌های جذاب این بلندگو، بهره‌مندی آن از صدای فضایی محسوب می‌شود. با فعال‌سازی این حالت، صدای پخش شده در جهت‌های بیشتری منتشر می‌شود تا تجربه فراگیرتری از گوش دادن به موزیک را داشته باشید. حجم و کیفیت صدای بلندگوی این مدل نیز در رده بهترین‌ها قرار دارد؛ اما نسبت‌به Galaxy S24 Ultra و آیفون ۱۵ پرو مکس کمی ضعیف‌تر عمل می‌کند.

بررسی وان پلاس ۱۲

نمای جلوی وان‌پلاس ١٢ نمایشگر ۶.٨٢ اینچی با حاشیه‌های نازک را در بستر خود جا داده است. به‌لطف نسبت بالای نمایشگر به بدنه، ٩١ درصد از نمای جلو با صفحه‌نمایش پوشانده شده و تجربه‌ای تقریباً تمام صفحه در اختیار کاربر قرار می‌گیرد. مانند پنل پشتی، لبه‌های نمایشگر وان پلاس ١٢ دو لبه خمیده دارد و هنوز از ترندهای قدیمی‌تر طراحی تبعیت می‌کند. این درحالی است که تولیدکنندگان محبوبی چون سامسونگ، اپل و حتی شیائومی به سیاست استفاده از نمایشگر تخت کوچ کرده‌اند. به‌هرحال، این‌جا بیشتر بحث سلیقه مطرح می‌‌شود؛ زیرا تعداد قابل‌توجهی از کاربران طرفدار لبه‌های خمیده نمایشگر هستند.

وان پلاس ١٢ پریمیوم‌ترین گوشی برند خود محسوب می‌شود. بدنه این گوشی از ترکیب پنل پشت شیشه‌ای و فریم آلومینیومی تشکیل شده است. همچنین نمایشگر این پرچمدار با شیشه گوریلا گلس ویکتوس ٢ محافظت می‌شود. در رده قیمتی وان‌پلاس ١٢ به‌کارگیری فریم تیتانیومی مرسوم نیست و احتمالاً موجب افزایش قیمت می‌شود؛ اما وان‌پلاس می‌توانست با اعمال تغییر در این بخش، جذابیت پرچمدار خود را دو چندان کند. به‌جز این، وان پلاس ١٢ تنها از گواهی IP65 بهره می‌برد که نسبت‌به استاندارد IP68 در رقبا یک سروگردن پایین‌تر است. معمولاً از وان‌پلاس انتظار چنین کم‌کاری را نداریم.

نمایشگر

بررسی وان پلاس ۱۲

پرچمدار تازه‌نفس وان‌پلاس بهترین کیفیت تصویر را رده خود ارائه می‌دهد. پنل امولد ۶.٨٢ اینچی نمایشگر وان‌پلاس ١٢ از ویژگی‌هایی چون رزولوشن +QHD و پشتیبانی از استانداردهای +HDR10 و دالبی ویژن برخوردار است. به‌گفته وان پلاس، پنل نمایشگر دستگاه از نوع ١۰ بیت بوده و گستره رنگی DCI-P3 را تا صد درصد پوشش می‌دهد. فارق از مشخصات، کیفیت نمایشگر وان پلاس ١٢ واقعاً چشم‌نواز است. فرقی ندارد فیلم‌باز باشید یا گیمر؛ وان‌پلاس 12 رضایت شما را جلب خواهد کرد. شفافیت بالای تصویر، غنای گسترده رنگ‌ها، شارپنس بالا و روشنایی قابل‌توجه تنها بخشی از ویژگی‌های نمایشگر این پرچمدار هستند.

نمایشگر وان‌پلاس ١٢ از فناوری LTPO نیز پشتیبانی می‌کند؛ بنابراین نرخ رفرش آن به‌صورت هوشمند از ١ تا ١٢۰ هرتز تنظیم می‌شوند. حین بازی کردن و گشت‌وگذار در رابط کاربری، نرخ رفرش روی بالاترین حالت قرار می‌گیرد. حین تماشای ویدیو، نمایش تصویر ثابت و قرارگیری روی حالت AOD نیز نرخ رفرش برای صرفه‌جویی در مصرف باتری کاهش پیدا می‌کند؛ البته می‌توانید به‌صورت دستی تعیین کنید که نرخ رفرش به‌طور ثابت روی حالت ١٢۰ هرتز یا ۶۰ هرتز قرار بگیرد.

قابلیت‌های مختلف نمایشگر وان پلاس ١٢ نیز شایان ذکر هستند. وان‌پلاس می‌گوید که بیشینه روشنایی نمایشگر این گوشی به ۴۵۰۰ نیت می‌رسد. این رقم از پرچمدارانی چون گلکسی اس ٢۴ اولترا (بررسی دیجیاتو) و آیفون ١۵ پرو مکس (بررسی دیجیاتو) نیز بیشتر است و می‌توانید هرچیزی را در هر شرایطی تماشا کنید. باوجوداین، شیشه نمایشگر این گوشی از نوع ضد بازتاب نیست و به‌دلیل خمیده بودن لبه‌های نمایشگر، احتمالاً این مورد تا حدی آزاردهنده باشد. سامسونگ با به‌کارگیری شیشه ضد بازتاب این مشکل را برطرف کرده است. تنظیم دمای رنگ نمایشگر براساس نور محیط و افزایش شارپنس نمایشگر از دیگر قابلیت‌های وان پلاس ١٢ در این بخش هستند.

نرم‌افزار و رابط کاربری وان پلاس ۱۲

بررسی وان پلاس ۱۲

وان‌پلاس 12 با اندروید ۱۴ و یکی از بهترین پوسته‌های اندروید، یعنی OxygenOS 14 به‌دست کاربران می‌رسد. به‌شخصه تجربه کاربری با پوسته اختصاصی وان پلاس برایم خوشایند بود؛ زیرا همه‌چیز در OxygenOS به روان‌ترین شکل انجام می‌شود. همچنین قابلیت‌های متنوع شخصی‌سازی و غنی بودن این رابط کاربری، از دیگر دلایل برای دانستن آن به‌عنوان یکی از بهترین‌ها به‌شمار می‌روند.

وان‌پلاس وعده داده که برای پرچمدار خود چهار سال به‌روزرسانی اساسی اندروید را منتشر کند. به‌همین‌ترتیب، وان‌پلاس ۱۲ تا اندروید ۱۸ به‌روز می‌شود. این میزان پشتیبانی برای پرچمداران مناسب است؛ اما از آن‌جایی که سامسونگ و گوگل این مدت را به ۷ سال افزایش داده‌اند، انتظار می‌رفت که وان پلاس هم در خط مشی پشتیبانی خود تغییراتی را اعمال کند.

رابط کاربری OxgenOS انیمیشن‌هایی زنده، پویا و چشم‌نواز دارد. همین سبب می‌شود که از کار کردن با این پوسته لذت ببرید. ترکیب هماهنگی نرم‌افزار بهینه این پرچمدار با سخت‌افزار قدرتمند آن، عملکردی کم‌نقص و سریع را به‌نمایش می‌گذارد.

حضور برخی اپ‌های اضافه و از پیش نصب‌شده در رابط کاربری احتمالاً تا حدودی آزاردهنده باشد؛ اما می‌توانید به‌صورت دستی هرکدام از آن‌ها را حذف کنید. وان‌پلاس جسچرهای مختلفی را در این رابط کاربری پیاده‌سازی کرده که ازجمله آن‌ها می‌توان به Air Gesture برای پاسخ یا رد تماس از طریق حرکات دست در هوا و رسم حروف برای باز کردن سریع اپ‌ها اشاره کرد. وان پلاس حتی امکان شخصی‌سازی شکل آیکون‌های پنل Quick Settings را هم در اختیارتان قرار می‌دهد.

عملکرد سخت‌افزاری

بررسی وان پلاس ۱۲

قدرت‌بخشی به وان پلاس 12 را چیپست پرچمدار اسنپدراگون ۸ نسل ۳ برعهده دارد. این تراشه که لیتوگرافی ۴ نانومتری TSMC تولید شده، از بهترین‌های دنیای اندروید محسوب می‌شود و به‌راحتی از پس سنگین‌ترین کارها نیز بر می‌آید. پردازنده مرکزی این چیپ از یک هسته پرقدرت Cortex-X3 با فرکانس ۳.۳ گیگاهرتزی، چهار هسته Cortex-A720 با فرکانس‌های ۳.۲ و ۳.۰ گیگاهرتزی و هسته‌های کم‌مصرف Cortex-A520 با فرکانس ۲.۳ گیگاهرتزی برخوردار است. پردازش‌های گرافیکی این چیپ بر بستر پردازنده گرافیکی Adreno 750 انجام می‌شوند.

وان‌پلاس این پرچمدار را در نسخه‌هایی با ۱۲، ۱۶ یا ۲۴ گیگابایت رم همراه با ۲۵۶، ۵۱۲ و ۱۰۲۴ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی روانه بازار کرده است. علاوه‌بر این نیز می‌توانید تا حداکثر ۱۲ گیگابایت از حافظه داخلی را برای کارکرد به‌عنوان رم مجازی اختصاص دهید تا مالتی تسکینگ بهتری را تجربه کنید.

وان پلاس ۱۲ از قدرتمندترین گوشی‌های اندرویدی به‌شمار می‌آید. برای تست عملکرد سخت‌افزاری این گوشی، بنچمارک‌های محبوب و البته پای ثابت دیجیاتو را روی آن نصب و اجرا کردیم. در جدول زیر امتیازات دقیق این پرچمدار را در مقایسه با رقبایش مشاهده می‌کنید:

نام گوشیAntutu 10GeekBench 6 Single-CoreGeekBench 6 Multi-CorePCMark Work 3.03DMark WL Unlimited3DMark WLE Unlimited3DMark Solar Bay Unlimited
وان پلاس ۱۲۱۸۸۳۴۲۲۹۸۲۴۸۹۳۱۴۵۳۲۱۹۷۵۸۴۹۸۴۸۶۴۹
گلکسی اس ۲۴ اولترا۱۸۱۴۲۰۲۲۲۶۷۶۹۸۰۱۸۸۰۱۲۰۴۴۴۵۰۰۵۸۳۷۰
آیفون ۱۵ پرو مکس۱۵۲۰۱۵۴۲۹۳۸۷۲۷۹-۱۵۴۵۷۳۴۵۲۵۶۹۶

وان پلاس ۱۲ به‌راحتی با پرچمداران گران‌قیمت بازار رقابت می‌کند. این گوشی بهترین سطح عملکرد سخت‌افزاری فعلی گوشی‌های پرچمدار را در اختیارتان می‌گذارد. چینی‌ها در این گوشی از خنک‌کننده محفظه بخار دو لایه با مجموع مساحت ۹۱۴۰ میلی‌مترمربع استفاده کرده‌اند. به‌لطف این خنک‌کننده پیشرفته، دفع حرارت اسنپدراگون ۸ نسل ۳ به‌خوبی انجام می‌گیرد. نتیجه این امر در تست پایداری 3DMark نیز به‌طور چشمگیر مشاهده می‌شود؛ زیرا پایداری وان‌پلاس 12 از آیفون ۱۵ پرو مکس و گلکسی اس ۲۴ اولترا بهتر است و مشکل داغی کم‌تر در آن به‌چشم می‌خورد.

در تست بازی روی وان پلاس ۱۲ با هیچ چالش و محدودیتی مواجه نشدم. تمام بازی‌های سبک و سنگین اندروید به‌راحتی روی این پرچمدار قدرتمند به‌اجرا در می‌آیند. روی وان‌پلاس 12 بازی‌های روز مانند کال‌آودوتی موبایل، پابجی موبایل و دویل می کرای را اجرا کردم و روی بالاترین تنظیمات گرافیکی، کوچک‌ترین اثری از داغی یا افت فریم نبود. عملکرد این گوشی روی سنگین‌ترین تنظیمات بازی گنشین ایمپکت نیز کاملاً رضایت‌بخش بود. تنها شاید گنشین ایمپکت بتواند کمی عرق این گوشی را در بیاورد تا درنهایت شاهد داغی جزئی آن باشیم؛ اما همچنان خبری از لگ نیست. درکل اگر گیمر باشید، وان‌پلاس 12 تا سالیان سال نیازتان را برآورده می‌کند.

دوربین وان پلاس ۱۲

بررسی وان پلاس ۱۲

معمولاً وان پلاس برندی نیست که گوشی‌های هوشمند خود را به دوربین‌‌های قابل‌رقابت مجهز کند؛ اما اوضاع تا حد زیادی در وان پلاس ۱۲ متفاوت است. جدیدترین پرچمدار وان‌پلاس با کمک Hasselblad به یکی از مجهزترین مجموعه‌های دوربین در رده خود مجهز شده تا حتی با گوشی‌های پرچمدار گران‌تر بازار رقابت کند. ابتدا اجازه دهید تا مشخصات دقیق دوربین این گوشی وان‌پلاس را زیر ذره‌بین ببریم:

نام گوشیوان پلاس 12
دوربین عریض۵۰ مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال و اندازه پیکسل ۱.۱۲ میکرومتری / اندازه ۱/۱.۴ اینچی حسگر / فوکوس لیزری و PDAF چند جهتی / ضریب اف ۱.۶
دوربین فوق‌عریض۴۸ مگاپیکسلی با اندازه پیکسل ۰.۸ میکرومتری / اندازه ۱/۲ اینچی حسگر / فوکوس / ضریب اف ۲.۲ / زاویه دید ۱۱۴ درجه‌ای
دوربین پریسکوپ تله‌فوتو۶۴ مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال / اندازه ۱/۲ اینچی حسگر / ضریب اف ۲.۶ / زوم ۳ برابری بدون افت کیفیت
دوربین سلفی۳۲ مگاپیکسلی با ضریب اف ۲.۴
قابلیت‌های فیلم‌برداریامکان فیلم‌برداری با رزولوشن 8K نرخ ۲۴ فریم بر ثانیه / 4K با نرخ ۳۰ یا ۶۰ فریم بر ثانیه / اسلوموشن ۴۸۰ فریم بر ثانیه با رزولوشن 720p / ضبط فیلم +HDR10

دوربین عریض ۵۰ مگاپیکسلی وان‌پلاس 12 از حسگر ۰.۷ اینچی سونی LYT-808 استفاده می‌کند. این حسگر با ترکیب لنز ۷ لایه با فناوری ساخت جدید و کالیبره رنگ هسلبلاد، می‌تواند تصاویر باکیفیت و حرفه‌ای را به‌ثبت برساند. همچنین وان پلاس ۱۲ از ترکیب دوربین‌های فرعی پیشرفته‌ای استفاده می‌کند. در ادامه به بررسی نمونه تصاویر دوربین‌های این گوشی می‌پردازیم.

دوربین اصلی وان پلاس ۱۲ در نور روز تصاویری جذاب و زنده را ثبت می‌کند. این دوربین ۵۰ مگاپیکسلی رنگ‌ها را زنده و با کنتراست مناسب به‌تصویر می‌کشد. جزئیات تصویر نیز در وضعیت بسیار خوبی قرار دارد و در اکثر مواقع، از دست‌رفتگی جزئیات یا اعوجاج تصویر به‌چشم نمی‌خورد. همچنین به‌لطف شارپنس بالا، نوشته‌ها در فاصله دور قابل‌مشاهده هستند.

تصاویر شب‌هنگام دوربین اصلی همچنان رضایت‌بخش هستند؛ اما مانند روز کم‌نقص نیستند. حین عکاسی با این گوشی، حالت Night آن را روشن کردم تا بهترین نتایج حاصل شوند. در این حالت، نویز تا حد زیادی پایین است و بخش‌های مختلف تصویر مانند آسمان شب و سوژه‌های مختلف با جزئیات مناسب و نزدیک‌به واقعیت نمایش داده می‌شوند. تنها نقص قابل‌توجه دوربین عریض وان پلاس ۱۲ در شب، نوردهی نسبتاً پایین و گستره دینامیکی متوسط آن است که موجب می‌شود برخی بخش‌های تصویر تا حدودی تاریک باشند.

وان‌پلاس 12 اولین گوشی این برند با دوربین پریسکوپ تله‌فوتو محسوب می‌شود تا اولین تلاش جدی وان‌پلاس برای رقابت جدی در این بخش باشد. این دوربین در وان پلاس 12، قابلیت زوم اپتیکال ۳ برابری را به‌ارمغان می‌آورد. علاوه‌بر این، حداکثر برد زوم این دوربین به ۱۲۰ برابر می‌رسد. تصاویر ثبت شده با این دوربین جزئیات و شارپنس خوبی دارند؛ اما عجیب این‌که رنگ‌ها در این دوربین کمی مرده هستند و کنتراست نسبت‌به آنچه که در دوربین‌های دیگر دیده بودیم، پایین‌تر است.

دوربین فوق‌عریض وان پلاس ۱۲ در شرایط نوری مناسب مانند حضور نور مستقیم خورشید، تصاویر را نزدیک‌به دوربین اصلی و با پروفایل رنگی مشابه آن ثبت می‌کند. این نکته مثبتی محسوب می‌شود؛ زیرا دوربین فوق‌عریض بخشی است که زیاد به کالیبره رنگی آن اهمیتی داده نمی‌شود، اما وان‌پلاس توانسته از هسلبلاد برای برطرف کردن این کمبود کمک بگیرد. در شب اما دوربین فوق‌عریض تفاوت‌های قابل‌توجهی با دوربین اصلی دارد و شاید نتوان مانند شرایط نور روز روی آن حساب باز کرد؛ باوجوداین، همچنان می‌توانید تصاویر باکیفیت با زاویه دید بالا را در شب ثبت کنید.

تصاویر دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی وان‌پلاس ۱۲ کیفیتی متوسط دارند و نمی‌توان آن‌ها را به‌عنوان سلفی‌های یک گوشی پرچمدار قبول کرد. اگر در نور مناسب سلفی بگیرید، خروجی نهایی نسبتاً خوب است و می‌توان از آن راضی بود. در شب و شرایط نوری ضعیف اما ورق بر می‌گردد و با پردازش بیش‌از حد تصاویر، پوست صورت و بافت‌های لباس از حالت شارپ در می‌آیند.

باتری و شارژ

بررسی وان پلاس ۱۲

انرژی جدیدترین پرچمدار وان پلاس توسط باتری با ظرفیت ۵۴۰۰ میلی‌آمپرساعت تأمین می‌شود. وان‌پلاس 12 از سخت‌افزاری بهینه، نمایشگری کم‌مصرف و نرم‌افزار به‌روز بهره می‌برد تا با ترکیب تمام این‌ها، شارژدهی باتری فوق‌العاده‌ای را به‌ارمغان بیاورد. تست باتری PCMark نشان داد که دوام باتری این گوشی در کارهای مالتی مدیا به حدود ۱۸ ساعت می‌رسد. باتوجه به این رقم، اگر استفاده‌تان چندان سنگین نباشد، می‌توانید ۱ الی ۲ روز از این گوشی بدون نیاز به شارژ مجدد استفاده کنید. به‌همین‌ترتیب، OnePlus 12 یکی از بهترین گوشی‌های پرچمدار در زمینه شارژدهی محسوب می‌شود.

علاوه‌بر دوام بالای باتری این گوشی، حضور فناوری شارژ سریع ۱۰۰ واتی موجب می‌شود تا زمان شارژ کامل دستگاه کم‌تر از نیم ساعت باشد. خوشبختانه وان‌پلاس این شارژر مخصوص را در جعبه پرچمدارش گنجانده تا به‌راحتی از آن استفاده کنید. این گوشی از فناوری شارژ بی‌سیم ۵۰ واتی هم پشتیبانی می‌کند.

جمع‌بندی بررسی وان پلاس ۱۲

وان‌پلاس ۱۲ از ارزشمندترین گوشی‌های پرچمدار فعلی بازار به‌شمار می‌آید. قیمت این گوشی که از حدود ۵۰ میلیون تومان شروع می‌شود، تقریباً در سطح گوشی‌های پرچمدار ارزانی مثل گلکسی اس ۲۴ و آیفون ۱۵ قرار دارد. باوجوداین، وان‌پلاس ۱۲ ویژگی‌های جذابی دارد که به‌لطف آن‌ها، می‌تواند به‌سادگی با پرچمداران گران‌قیمت رقابت کند. مسلماً وان‌پلاس 12 کامل‌ترین پرچمدار بازار نیست و یک‌سری نقص هم دارد؛ اما باتوجه به برچسب قیمتی آن، می‌توانید آن‌را انتخاب کنید و در هزینه‌های خود صرفه‌جویی بیشتری به‌عمل آورید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی