ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

وزارت ارشاد: با کسب‌وکارهایی که به خارج‌نشین‌ها تبلیغات می‌دهند، برخورد می‌کنیم

وزارت ارشاد به کسب‌وکارهای داخلی هشدار داده است که اگر به تبلیغات در خارج از کشور ادامه دهند، با آن‌ها برخورد قانونی می‌شود.

الیاس براهویی نژاد
نوشته شده توسط الیاس براهویی نژاد | ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۳:۴۱

«عباس محمدیان»، مدیرکل دفتر تبلیغات و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، تبلیغ‌دادن به رسانه‌ها و فعالان رسانه‌ای خارج از کشور را به دلیل اینکه «موجب خروج ارز از کشور شده و حتی به تأمین مالی انسان‌رسانه‌های غیرهمسو و گاه حتی معارض با منافع ملی منجر می‌شود»، خلاف مصلاح ملی دانسته است و گفته «در تمام کشورها در این رابطه حساسیت ویژه‌ای وجود دارد».

مدیرکل دفتر تبلیغات و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، از تشدید فرآیندهای نظارتی این دفتر بر فعالیت‌های تبلیغاتی شرکت‌ها و مؤسسات داخلی در عرصه خارج از کشور خبر داده است. او گفته این تصمیم «هم‌راستا با سیاست‌های حکمرانی در زمینه حفظ و نگهداشت سرمایه‌های ملی و لزوم مقابله با پدیده خروج ارز و سرمایه از کشور از طریق تبادلات مالی غیررسمی» است. 

محمدیان هشدار داده است: «متأسفانه هر چند برخی از چهره‌های معروف فضای مجازی در بزنگاه‌های سیاسی و امنیتی علیه منافع ملی اقدام کرده و می‌کنند، باز هم شاهدیم که برخی از شرکت‌ها و مؤسسات از طریق ارائه آگهی به این دست افراد به تأمین مالی آن‌ها و به تبع آن، خروج ارز از کشور مبادرت می‌کنند که طبیعتاً اقدام آن‌ها از نگاه قانون پنهان نمانده و اقدامات مقتضی قانونی در رابطه با تخلفات آن‌ها در دستور کار قرار دارد.»

او افزوده است: «با شدت و جدیت با متخلفانی که موجب انتقال مرجعیت تبلیغات داخلی به رسانه‌های و بسترهای خارج از کشور شوند، مقابله خواهیم کرد.»

مدیرکل دفتر تبلیغات وزارت ارشاد، با استناد به ماده ۳ آئین‌نامه تأسیس و نظارت بر کانون‌های آگهی و تبلیغاتی و سایر قوانین و مقررات، گفته است: «تمامی فعالیت‌های تبلیغاتی باید از مسیرهای قانونی و نظارت‌پذیر انجام شود و فعالان تبلیغاتی نیز بر اساس موازین قانونی برای فعالیت در این زمینه، موظف‌اند از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پروانه فعالیت کانون آگهی و تبلیغاتی اخذ کنند.»

او از همه صاحبان کسب‌وکار در کشور خواست «برای انجام فعالیت‌های تبلیغاتی خود از طریق مؤسسات تبلیغاتی دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اقدام کنند و از هرگونه مراودات مالی با کنشگران و فعالان تبلیغاتی خارج از کشور خصوصاً افراد غیرهمسو با منافع ملی پرهیز کنند».

پیش از این، شورای عالی فضای مجازی نیز در آبان ۱۴۰۲ طی مصوبه‌ای مقرر کرده بود «هرگونه تبلیغ اشخاص حقوقی در بستر سکو‌های خارجی غیرمجاز ممنوع است. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با همکاری سازمان صداوسیمای ج. ا. ا، فرماندهی کل انتظامی ج. ا. ا، وزارت امور اقتصادی و دارایی و قوه قضائیه مکلف به اجرایی‌سازی و تأمین لوازم آن بوده و هر ۳ ماه یک‌بار نتایج را به مرکز ملی فضای مجازی کشور ارائه می‌دهند.»

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی